Νέα αυτοκτονία στην Τρίπολη

Νέα αυτοκτονία στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 20, 2014 - 13:03
8 σχόλια

Νεαρός άνδρας αυτοκτόνησε στην Τρίπολη το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Μεραρχίας. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά μόνο ότι ο νεαρός αυτοκτόνησε με όπλο.

Νέα ενημέρωση 

Ο αυτόχειρας Α.Χ. 34 ετών ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και φέρεται πως το μοιραίο έγινε με την κυνηγετική του καραμπίνα 

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

καλο ταξιδι φιλε ο θεοσ να σε αναυπασει αναθεμα στην κριση που στερεισ την ζωη σε παιδι λεβεντια

καλα τα λετε αλλα ομως δεν ανοιγει ρουθουνι! ειμαστε τελικα κοτες. αλλα ως ποτε ?

ελλασ ελλασ αντωνησ σαμαρασ. οσοι ψηφιζετε νδ κοιμαστε απο τυψεις τα βραδια μωρε? ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει να ειναι.

Μην τα ρίχνουμε όλα στην κρίση. Με αυτή την λογική την κατοχή που λιμοκτονούσαν, θα έπρεπε να αυτοκτονούν μαζικά. Κρίμα για τον άνθρωπο, πολύ νέος.

Για την κρίσι και τα χρέος είμαστε όλοι υπεύθυνοι , γιατί τα θελουμε όλα δικά μας. Έχουμε ξεφύγει μακριά από το Θεό και ο διαβολος μας κυριαρχεί . Και τη ζωή αυτός μας τι χάρισε και αυτός μόνο μπορεί να μας τον πάρει,δεν μπορεί ο καθένας για την παραμικρή δυσκολίες που έχει να αφαιρεί τη ζωή του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.