Παράνομο παρκάρισμα δημιούργησε το «χάος» στην Τρίπολη

Παράνομο παρκάρισμα δημιούργησε το «χάος» στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 20:24
7 σχόλια

Κυκλοφορικό κομφούζιο δημιουργήθηκε στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην οδό 28ης Οκτωβρίου καθώς ένα ΙΧ όχημα είχε σταθμεύσει παράνομα  πάνω στο πεζοδρόμιο και εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Ένα απορριμματοφόρο του δήμου Τρίπολης δεν μπορούσε να περάσει από το σημείο και είχε κλείσει την κυκλοφορία για αρκετή ώρα. Όπως μπορείτε να δείτε και από την φωτογραφία την οποία έστειλε αναγνώστης του ArcadiaPortal  ένας κάδος απορριμμάτων καθώς και πολλές σακούλες βρίσκονταν σχεδόν στη μέση του δρόμου.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Η φωτογραφία είναι εκφραστικότατη: συμπληγάδες με καβαλημένο ΙΧ και ξεχειλισμένους κάδους. Ο αγώνας είναι να μπορέσει η Τρίπολη να μετάσχει του πολιτισμού με πρώτο βήμα το πολιτιστικό προνήπιο. Φιλοδοξεί να γίνει Πολιτιστική πρωτεύουσα (της Ευρώπης παρακαλώ) - η πόλη που ψάχνεις με το ντουφέκι να βρεις περίπτερο με εφημερίδες!!!!! Η πόλη που κανένα αυτοκίνητο δεν αφήνει πεζό να περάσει ούτε σε διάβαση. Η πόλη που έφτιαξε πεζόδρομους για να περνάνε ανεμπόδιστα τα μηχανάκια και να απλώσουν τα τραπέζια τους μια δράκα καφετζήδες. Οποιος θεσμικός παράγων δεν εισηγηθεί εγκαίρως την προσγείωση από τον μεγαλοϊδεατισμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας βάζει και τον εαυτό του στο κάδρο της γελοιότητας.

Καλά πως κατάφερε τελικά ο Παυλής και η παρέα του μέσα σε ούτε ένα μήνα να καταστρέψουν μία πόλη ολόκληρη? Θέλει ταλέντο και τσαμπουκά μάλλον.

Χάος βέβαια .Δεν έγινε και τίποτα...Τις πινακίδες μπήκαν στον κόπο να τις αφαιρέσουν ή ,επειδή ήταν γνωστός , περίμεναν να επιστρέψει?Τα γνωστά...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ??? ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΘΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΕΦΟΡΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΛ. ΑΡΕΩΣ ΚΤΛ.). Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!. ΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΟΛΑΣΗ. Ο *** ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ** ΜΕ ΤΟ ** ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΖΙΠ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ...

Φανταστείτε όταν αφαιρέσουν και τα κολωνάκια στις δυο οδούς τι έχει να γίνει που αντικειμενικά έχουν λίγο παραπάνω κίνηση από την 28η . Αλλά όπως είπε και ο τότσης θα έχουμε 4 αστυνομικούς να τις φυλάμε , άσχετα αν βγήκε προχθές ο πρόεδρος των αστυνομικών και είπε ότι υπάρχει έλλειψη αστυνομικών. Χαρείτε την Τρίπολη του παυλή , την πόλη του κυκλοφοριακού χάους, των σκουπιδιών, του παράνομου παρκαρίσματος αιρετών, των 22300 ευρώ αναθέσεων σε φορτηγά για το τίποτα , μόνο για το γινάτι του καρδινάλιου παυλή....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.