Στο ΙΚΑ Τρίπολης η μεταφόρτωση απορριμμάτων σήμερα

Στο ΙΚΑ Τρίπολης η μεταφόρτωση απορριμμάτων σήμερα

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 09:48
20 σχόλια

Η μεταφόρτωση γίνεται πλησίον ιατρείων του ΠΕΔΥ πρώην ΙΚΑ

H μεταφόρτωση απορριμμάτων στο δήμο Τρίπολης συνεχίζεται κανονικά τις τελευταίες μέρες. Χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων γειτονιές της Τρίπολης.

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου απορριμματοφόρα του δήμου έριχναν τα απορρίμματα στο δρόμο πίσω από το ΙΚΑ Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες από νωρίς το πρωί φορτώθηκαν τα φορτηγά και έφυγαν για την Αθήνα και συγκεκριμένα για τη Φυλή. Να υπενθυμίσουμε ότι στα κτίρια του ΙΚΑ Τρίπολης υπάρχουν ιατρεία.

Αν και όπως φαίνεται ο δρόμος μετά τη διαδικασία της μεταφόρτωσης καθαρίζεται από υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου η περιοχή έχει μία πολύ ενοχλητική άσχημη μυρωδιά.

Φαίνεται ότι μέχρι να βρεθεί κάποιος νόμιμος χώρος όπου θα μπορεί να γίνεται η μεταφόρτωση των απορριμμάτων  διάφορες γειτονιές της Τρίπολης θα φιλοξενούν καθημερινά τα απορριμματοφόρα αλλά και τα σκουπίδια ολόκληρης της πόλης.

 

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

βρωμίζει όλη την Τρίπολη ο - δικαιολογημένα πλέον - βασιλιάς των σκουπιδιών Δημήτρης Παυλής. τώρα γράψτε όλοι τα άξιος άξιος που τα κέρδισε με το σπαθί του

σμυρνιωτη ζηταω συγνωμη. δε θα σε πω ποτε ασχετο και θα το γραψω 100 φορες για τιμωρια. τι βλεπουν τα ματια μας θεε μου. δεν ηθελε την αγια τριαδα που ειναι ηδη σκουπιδότοπος και βρωμιζει ολη την τριπολη; θα κανει κατι καποιος; ρε ηλια συμφωνεις με αυτα τα πραγματα. κανε κατι

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΥΛΗ !! ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ , ΣΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. ΕΥΓΕ!!!

το υγειονομικο της πολης μας που ειναι? πινει καφεδακι στην πλατεια πετρινου? τι περιμενει για να επεμβει?

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΌΡΤΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΑΡΕΩΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΌΣΜΟ

ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...........ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.............

Παπαγαλάκια του πορταλ!!!! Σας πειράζει έτσι;;; Και γράφετε ότι θέλετε!!!! Γραφτε γραφτε.....

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ ΣΤΑ 3ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ Η ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. Α ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.

Α ρε που έχουμε καταντήσει, μας βρομίζουν την πόλη με τα καμώματά τους ο νέος ¨Δήμαρχος¨ και η παρέα του και έχουμε τον άλλο να μιλάει για παπαγαλάκια του πόρταλ... Φίλε μου εσύ δύο πράγματα μπορεί να είσαι, ή ο αρχι-παπαγάλος του Παυλή ή πεθαμενατζής που περιμένει πως και πως να αρρωστήσει ο κόσμος απ τη βρώμα που κυκλοφορεί στην πόλη μας.

Τουλάχιστον αυτοί ειναι παπαγαλάκια οχι σαν εσάς που εισαστε κοράκια

Φίλε μου 14.32, φυσικά και μας πειράζει όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί , δηλαδή εσένα δεν σε πειράζει όλη αυτή η βρώμα ?? Αν όχι προτείνω ο επόμενος χώρος μεταφόρτωσης να γίνει στο σπίτι σου.

όταν ο κόσμος δεν έχει παιδεία και ψηφίζει με βάση το ατομικό του συμφέρον αυτά παθαίνει!!! Αυτά μας αξίζουν!!!!!!!!!

Λυπάμαι για την κατάντια της πόλης, χαίρομαι που στις εκλογές δεν ήμουν συνεργός...της κατάντιας

Ευτυχώς που κατάλαβα και δεν πείστηκα ούτε στιγμή από το δήμαρχο. Ρε Ηλία, γι αυτόν τον άνθρωπο έτρεχες και τρέχεις; Είναι σοβαρή αντιμετώπιση αυτή; Δηλαδή σε δυσκολότερα προβλήματα τι θα κάνουμε; Για σοβαρευτείτε λίγο...

Ο Κος Τζιούμης, τι κάνει? Γιατί δε μιλάει τώρα? Αυτός δεν υποστήριξε τον κύριο Παυλή στο δεύτερο γύρο? Είναι και αυτός συνυπεύθυνος. Ας βγει έστω και τώρα να σταματήσει αυτήν την κατάντια. Ηταν και αυτός γιατρός του ΙΚΑ και ξέρει ότι εκεί πηγαίνουν καθημερινά ασθενείς. Επιτρέπονται αυτά τα πράγματα? Το να βάζει τον Αλέκο να τον υπερασπίζεται σα μικρό παιδί στα ΜΜΕ και να μην έχει ο ίδιος το θάρρος της γνώμης του και της επιλογής του είναι απαράδεκτο για έναν πολιτικό άντρα.

Μέσα στο ΙΚΑ έπρεπε να ρίξουν τα σκουπίδια. Τα σκουπίδια με τα σκουπίδια. Όποιος καταλαβαίνει, κατάλαβε....

Καλά τώρα δεν τα είχε και όλα τέλεια... όχι επειδή είναι εκτός ελέγχου ο νυν να βγάλουμε κελεπούρι τον πρώην. Πέραν του κέντρου της πόλης ο υπόλοιπος Δήμος όπου και να κοιτούσες.... Ας παραδεχτούμε απλώς ότι στον τομέα αυτό έχουμε πιάσει πάτο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.