Με προσωρινή διαταγή απαγορεύεται η μεταφόρτωση στο Τουρκοδέντρι

Με προσωρινή διαταγή απαγορεύεται η μεταφόρτωση στο Τουρκοδέντρι

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 16:38
35 σχόλια

Συνεχίζεται το σήριαλ των απορριμματων στην Τρίπολη

Στάση αναμονής για το θέμα των απορριμμάτων δείχνει να κρατά το δικαστήριο Τρίπολης.

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου η πρόεδρος του δικαστηρίου διέταξε να μην εφαρμοστεί η απόφαση του δήμαρχου Τρίπολης κ. Παυλή μέχρι τις 17 Οκτωβρίου. H απόφαση ήθελε να γίνεται η μεταφόρτωση των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης στο σημείο Τουρκοδέντρι το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα χωριά Τζίβα και Θάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr στις 17 Οκτωβρίου θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα για την περιοχή στο Τουρκοδέντρι.

Οι κάτοικοι των χωριών εμφανίζονται ανακουφισμένοι καθώς με την προσωρινή αυτή διαταγή δεν πρόκειται να εμφανιστεί απορριμματοφόρο στο σημείο.

Ειδήσεις: 

35 Σχόλια

ελα μητσο παραδεξου το. εκανα *** πες το δενειναι κακο. απο πεισμα και μονο δεν ταπας στην αγια τριαδα επειδη ειναι λυση του σμυρνιωτη και το βλεπεις σαν ηττα. αυτη η εμονη και μονο θα βρωμισει ολη τη τριπολη

Όσο και να χαίρονται μερικοί εδώ μέσα, ο δήμαρχος με αυτή την απόφαση θα γεμίζει με σκουπίδαι γειτονιές τις Τρίπολης αντί να τα πηγαίνει σε ένα χωράφι εκτός. Τραγικός δεν μπορώ να πω τίποτα αλλο.

Δεν πειραζει βρε παιδια ετσι κιαλλιως εχετε μαθει να τα μυριζετε τα σκουπιδια Ξεχασατε την προηγουμενη φορα ποσο καιρο βρωμιζαν την τριπολη; Τα σκουπιδια σας ταιριαζουν γαντι!!!

και εσύ έχεις μάθει να τα τρως ...και να τα ψηφίζεις! Φάε βρωμιά και ψευτοτσαμπουκάδες από τον "έχω έτοιμη λύση" ( που θα στοιχίσει ένα κάρο λεφτά για 5 μήνες ).

ΜΗΤΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΛΑ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 15 ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ 30.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

Σε ένα χωράφι εκτός; Και εμείς που είμαστε δίπλα στο "χωράφι εκτός" δεν υπολογιζόμαστε; Ανώνυμε, είπες μεγάλη ανωνυμία. Ο νέος δήμαρχος βρίσκει (νοοτροπίες σαν τη δική σου) και τα κάνει (σκατά).

Τελικά η νομιμότητα του Δικαστηρίου και των κατοίκων υπερίσχυσε της παράνομης απόφασης του Παυλή. Έτσι λοιπόν καλά να πάθει, γιατί μας είχε φουσκώσει ψέματα ότι όλες οι αποφάσεις του τηρούν τάχα τη νομιμότητα. ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!

Σωπάτε ρε παιδιά.... Ο Παυλής δεν κωλώνει. Αύριο θα πάρει καινούργια απόφαση και θα ορίσει ως χώρο μεταφόρτωσης για τα σκουπίδια στο χωριό του το Κακούρι.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΑΔΕΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ (ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΧΩΡΟ Ο ΤΑΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.) - ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ !!! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! (την αντέχεις την μυρωδιά Τάσο ?)

τα αλλα μμε δεν αναφερουν τιποτα για τα σκουπιδια. αυτο ειναι αντικειμενικη δημοσιογραφια. κανεις δεν ζει σε αυτη τη πολη; δεν βλέπουν ή δεν θελουν να δουν. γεμισαμε σφουγγοκωλαριους

Να τα πάει στην Αγία Τριάδα και να θάψει μαζί με τα σκουπίδια και τα ανομήματα της προηγούμενης δημοτικής αρχής.Ακούγεται ..ότι έπεφτε μεγάλο *** με τις απευθείας αναθέσεις εκεί..

στο τσεπάκι την ειχε τη λύση ο παυλής... 3,5 χρονια δεν έμαθε τίποτα στην αντιπολίτευση. μαλλον την εκανε για να την κανει δεν εξηγείται αλλιώς

Ο ανθρωπος είναι αλλού. Θα πέσει πολύ γέλιο αυτή την πενταετία. Το κακό είναι ότι θα την πληρώσει ο δήμος

Πολλά ακούγονται αλλά τώρα βρώμισαν κιόλας. Φρόντισε γι αυτό ο κύριος "έχω έτοιμη λύση" που ας μην ξεχνάμε ότι ως αντιπολίτευση το είχε ψάξει πολύ το πράγμα με τα σκουπίδια, οπότε δε δικαιολογείτε τώρα να λέει ότι δεν ήξερε τίποτα. Γενικώς, πάμε απ το κακό στο χειρότερο...

Πολύ σωστά, είναι και κοντά στην εθνική για να φεύγουν και θα "γλύψει κανα κοκκαλάκι" κι ο κακομοίρης ο Τασος...

Επισκεπτήριο για τους Νεοσύλλεκτους στην Αεροπορία έχει την Κυριακή... Τι θα γίνει με 2.000 κόσμο τουλάχιστον που θα επισκεφτεί την πόλη μας; Ωραία εντύπωση θα κάνει η Τρίπολη με τα "αξιοθέατά της". Αυτοί που θα περπατήσουν δίπλα στην βρώμα και τα σκουπίδια άραγε θα ξαναέρθουν ποτέ; Στους φίλους τους, γνωστούς και συγγενείς τι θα πουν; Που θα φάνε; Που θα πιουν καφέ; Οργανωθείτε θα μας "κράξουν" σε όλη την Ελλάδα.

Μου έλεγαν αυτοί που παραβρέθηκαν χτες στα Δικαστήρια ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. διαβεβαίωνε τους πάντες, δηλαδή τα ΜΜΕ που στη συνέχεια παραμυθιάζουν τον κόσμο, πως στο σταθμό μεταφόρτωσης δεν θα πέφτει ούτε ένα κιλό απορριμμάτων (φυσικά δεν μίλησε καθόλου για τα ζουμιά). Επομένως, η λύση που προτείνει ο βενζινάς είναι τέλεια. Θα κάνουμε και τα στραβά μάτια για την "αποζημίωση που θα δικαιούται", και ακόμα περισσότερο, θα τον ανακηρύξουμε ευεργέτη της πόλης! (καλά, μετά απ' αυτό θα κόψω τις φλέβες μου, αλλά τέλος πάντων)

Εχεις δικιο σειρά μου τώρα Εσύ εχεις χωρτασει Άλλωστε(α και μην ξεχάσω ...5 χρόνια δημαρχεία ..αχ πως πονάει!!!!!)

Αφού το κατάλαβε και το Δικαστήριο, το δίκιο σας πρέπει να είναι τεράστιο

Θέλετε να γίνετε και πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Λοιπόν, κάντε τα ότι θέλετε, μακριά από μας όμως τα σκουπίδια σας. Τα δικά μας τα διαχειριζόμαστε μια χαρά, στα χωριά μπορούμε να κάνουμε διαλογή στην πηγή και να τα ανακυκλώνουμε μόνοι μας. Λίγα είναι και δεν έχουμε πρόβλημα δημόσιας υγείας.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 22.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ (ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΕ),ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΤΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Αλλο να πηγαίνουν κοντά σε 10 σπίτια, και άλλο να πηγαίνουν κοντά σε 500 σπίτια. Δεν είναι το ίδιο.

Ας μάθει τουλάχιστον ορθογραφία το νέο γραφείο του δημάρχου.....

Καλά μας δουλεύετε? Σήμερα ο Παυλής υπέγραψε απ' ευθείας αναθέσεις πάνω από 20000 ευρώ για να μαζέψει δήθεν τα σκουπίδια, χωρίς να μας πει που θα τα πάει και να μας πει πιά είναι η οικονομική λύση που είχε , αυτή είναι? Οσο δηλ. θα πλήρωνε στην Αγία Τριάδα για 4 μήνες , θα πληρώσει τώρα για μία μέρα και χωρίς να μας πει που θα πάει τα σκουπίδια. Θα τα πάει σε χωματερές και ρεματιές δεξιά και αριστερά. Αυτή τη λύση λέγατε κύριε Παυλή ότι έχετε τόσα χρόνια? Συγχαρητήρια.

Αυτός δε φώναζε για απ' ευθείας αναθέσεις? Τι έγινε τώρα? Αυτός τις ξεκίνησε από τον πρώτο μήνα? Κύριε Παυλή μη ξεχάσετε και το φίλο του κυρίου *** που του χρωστάει ο αντιδήμαρχός σας από την προηγούμενη θητεία του ακόμα....

Ποσοτικό το ζήτημα; Οι 10 θυσιάζονται πιο εύκολα, τι αξία έχουν 10 ψήφοι στο κάτω-κάτω, μπροστά στους 500. Μεγάλη κακοήθεια, Τάσο. Και απύθμενη βλακεία. Για σκέψου το λίγο. Το Πλάτωμα δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα, απ' ό,τι γνωρίζω. Δεν μυρίζει πια στους Φιλικούς και θεωρούν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος. Το ότι τα διάφορα τοξικά υπάρχουν και μολύνουν με άοσμο τρόπο το περιβάλλον δεν αποτελεί κίνδυνο; Τα ζώα που βόσκουν στην περιοχή δεν καταναλώνονται από εμάς; Ο περιβόητος υδροφόρος ορίζοντας δεν μολύνεται; Τα σκουπίδια μακριά από την πόρτα μας και δεν υπάρχουν πια σκουπίδια; Τελείως παράλογη νοοτροπία.

Επίσης, αν ισχύει η περιβαλλοντική όχληση για το Πλάτωμα που είναι αρκετά μακριά από την πόλη και δικαιολογεί τα ασφαλιστικά μέτρα και την παύση του σαν χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων, δεν ισχύει και για το Τουρκοδέντρι; Και μη μου πει κανείς ότι θα είναι σταθμός μεταφόρτωσης, και η Αγία Τριάδα υποτίθεται ότι είναι σταθμός μεταφόρτωσης και έχει γίνει κι αυτή χώρος εναπόθεσης. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, όχι να ψάχνουμε τρόπους να το κρύψουμε ή να το μεταθέσουμε στους άλλους. Η Μεγαλόπολη έχει ένα ορυχείο που σε λίγο εξαντλείται και κλείνει. Σύμφωνα με το συλλογισμό σου, Τάσο, η Αθήνα με τα εκατομμύρια κατοίκους έχει κάθε δικαίωμα να φέρει όλα τα σκουπίδια της στη Μεγαλόπολη. Δεν είναι το ίδιο.

Να δεις πως θα σε ποναει οταν ερθει η ωρα να παρεις αυτα που σου εταξε και θα καταληξεις σαν τους παικτες και προμηθευτες του Παναρκαδικου καθως και τους υπαλληλους στο γραφειο του...

Ο Τζιούμης γιατί δεν μιλάει καθόλου ???? Το Τουρκοδέντρι είναι κοντά και στο δικό του το χωριό, μην κρύβεται λοιπόν. Επίσης δούλευε μέχρι πρόσφατα στο ΙΚΑ ως γιατρός. Τι λέει τώρα που έξω από τα ιατρεία αδειάζουν τόνους με σκουπίδια. Δεν υπάρχουν μυρωδιές ? Δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από μικρόβια που μεταφέρονται από τον αέρα ? Αλλά τι να πει και ο Τζιούμης, αφού αυτός στήριξε ολοφάνερα τη 2η κυριακή τον Παυλή για να βγεί. Συνεταιράκια είναι και για αυτό κρύβεται τώρα και δεν κάνει δηλώσεις !!! Προτείνω λοιπόν τα σκουπίδια να πάνε έξω από τις οικίες των εν λόγω συνεταίρων που κατάντησαν την Τρίπολη χαβούζα.

Μήτσο τα μεταξωτα βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ....ς. Εφόσον ο τασούλης βρήκε το Δήμο για να ζεί ας πάρει και τα σκουπίδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.