«Λησταρχίνες» αδειάζουν εμπορικά καταστήματα στην Τρίπολη

«Λησταρχίνες» αδειάζουν εμπορικά καταστήματα στην Τρίπολη

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 10:26
2 σχόλια

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι δύο γυναίκες αλλοδαπές μπήκαν σε κεντρικό εμπορικό κατάστημα της πλατείας Πετρινού με …όρεξη για αγορές ρούχων αλλά όχι με νόμιμο τρόπο. Η μία γυναίκα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη, τον απασχολούσε για να ψωνίσει ενώ ταυτόχρονα η άλλη έβαζε ρούχα στην τσάντα της.

Ο ιδιοκτήτης το κατάλαβε και της ζήτησε να ανοίξει την τσάντα της και ότι θα καλούσε την αστυνομία, ενώ αυτή αντιστάθηκε. Αφού με διάφορους τρόπους όπως να του ζητά κατανόηση και συμπόνια, του αποσπούσε την προσοχή άδειασε την τσάντα της και πέταξε τα ρούχα. Δυστυχώς οι γυναίκες ξέφυγαν, αφού μέχρι ο ιδιοκτήτης να πάει να κλείσει την πόρτα για να μην φύγουν, αυτές του επιτέθηκαν, τον έσπρωξαν και διέφυγαν.

Το θετικό είναι βέβαια ότι δεν κατάφεραν να κλέψουν τα ρούχα. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε την Αστυνομία και του είπαν ότι κάνουν ελέγχους για τις συγκεκριμένες γυναίκες, αφού έχουν επιχειρήσει να κλέψουν κι άλλα  καταστήματα και είναι γνωστές για τη δράση τους. Σύμφωνα με τον καταστηματάρχη οι ίδιες γυναίκες είχαν κλέψει με τον ίδιο τρόπο κι άλλο κατάστημα με ρούχα πιο δίπλα από το δικό του πριν από λίγο καιρό.

Ο καταστηματάρχης θέλησε να ενημερώσει τους συναδέλφους του στην πλατεία Πετρινού για το περιστατικό, ώστε να τους προειδοποιήσει να είναι προσεκτικοί. Τους περιέγραψε τα χαρακτηριστικά των δύο γυναικών, έτσι ώστε αν μπουν σε κάποιο μαγαζί να ξέρουν πώς να αντιδράσουν και τι να κάνουν. Θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο μέσω του Arcadia Portal ώστε να είναι πολύ προσεκτικοί με τους πελάτες που μπαίνουν στα καταστήματα, καθώς τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν τέτοιου είδους άσχημα περιστατικά.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Παντα αλλοδαποι κ παντα η αστυνομια "γνωριζει για τη δραση τους",αλλα απο τα γραφεια δυσκολευεται να τους συλλαβει. Εκτος αν μας επισκεπτεται κανενας πολιτικος οποτε τα οργανα κανουν κλειο γυρω του να τον προστατεψουν απο την αγαπη του κοσμου .

απορω πως δεν ελεγχεται κανεις αλλοδαπος για το ποθεν εσχεs του? πολλοι δεν εργαζονται , συντηρουν δυο αυτοκινητα και εχουν και δυο τρια κλιματιστικα στα σπιτια που μενουν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.