Ρούμπεν Ράγιος στο ArcadiaPortal.gr: Ευτυχισμένος για την πορεία του Αστέρα

Ρούμπεν Ράγιος στο ArcadiaPortal.gr: Ευτυχισμένος για την πορεία του Αστέρα

Σεπτέμβριος 19, 2014 - 10:22
3 σχόλια

Στη Χάιφα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες, προσκεκλημένος του Ρούμπεν Ράγιος για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Μακάμπι, ο προσωπικός του φίλος και συνεργάτης του arcadiaportal.gr Χρήστος Γεννιάς. Ο Ράγιος, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο νικηφόρο 4-2 της ομάδας του, δεν ξέχασε να στείλει τα χαιρετίσματα και τις ευχές του στους ανθρώπους του Αστέρα και τους φιλάθλους της Τρίπολης.

« Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο Αστέρας δουλεύει τόσο καλά και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος που βλέπω την ομάδα στους ομίλους του Europa League. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το φίλο μου τον Ουσέρο αλλά και για όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα για δύο χρόνια.

Μια καινούρια ομάδα και μια καινούρια ζωή εδώ στη Χάιφα. Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ στο Ισραήλ σε μια ομάδα τόσο μεγάλη όσο η Μακάμπι. Η ζωή μου είναι φανταστική με τη γυναίκα μου, απολαμβάνοντας τη χώρα, τον πολιτισμό και το ποδόσφαιρο, δουλεύοντας σκληρά για να φτάσω ακόμη ψηλότερα.

Στέλνω πολλούς χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους μου στην Τρίπολη»

Στα βίντεο μπορείτε να δείτε τα δύο γκολ του Ρούμπεν Ράγιος.

Ειδήσεις: 
Video: 

מכבי חיפה - בני סכנין 0-2 - השער הראשון של רובן ראיוס

מכבי חיפה - בני סכנין 1-4 - השער השני של רובן ראיוס


3 Σχόλια

Τη γκολάρα του παιχνιδιού, και της αγωνιστικής, όμως την βάζει ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος με τους κόκκινους, αλλά που να το προσέξεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.