Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για το Τουρκοδέντρι (video)

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για το Τουρκοδέντρι (video)

Σεπτέμβριος 18, 2014 - 15:59
20 σχόλια

Τις επόμενες μέρες η απόφαση - Οι κατοικοι δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους

Στο δικαστήριο Τρίπολης βρέθηκαν από τις 15:00 οι κάτοικοι των χωριών Τζίβα και Θάνα καθώς την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου εκδικάστηκε η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων για το χώρο Τουρκοδέντρι στο χωριό Τζίβα.

Οι κάτοικοι των παραπάνω χωριών κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων μη επιτρέποντας τη χρήση της περιοχής Τουρκοδέντρι ως χώρος μεταφόρτωσης των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης.

Στο χώρο του δικαστηρίου βρέθηκαν οι δικηγόροι κ. Τσιλιβής και Κοκκίνης οι οποίοι εκπροσωπούν το δήμο Τρίπολης, ο κ. Σαμπράκος ο οποίος εκπροσωπεί την περιφέρεια Πελοποννήσου και ο κ. Ψιμάρνης ο συνήγορος των κατοίκων.

Επίσης στο σημείο βρέθηκε και  ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ χωρίς την υπεράσπιση κάποιου δικηγόρου καθώς η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είναι και κατά του φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εν αναμονή της απόφασης των δικαστικών μέτρων βρίσκονται οι κάτοικοι Τζίβα και Θάνα καθώς στη σημερινή συνεδρίαση δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

17:30 Πριν από λίγο τελείωσε η διαδικασία χωρίς να βγεί καμία απόφαση

Οι δικηγόροι κατέθεσαν τα υπομνήματά τους και τις απόψεις τους και αναμένουν την απόφαση της προέδρου. Στην αίθουσα εκδίκασης βρέθηκαν και εκπρόσωποι των κατοίκων ένας εκ των οποίων ο κ. Βρέντας μιλώντας στην κάμερα τόνισε ότι ζήτησαν ασφαλιστικά μέτρα, καθώε η μόνη δύναμη που έχει ο πολίτης απέναντι στις αυθαιρεσίες της εξουσίας είναι η δικαιοσύνη. Πιστεύουν στη δικαιοσύνη για να βγάλει μία απόφαση που θα διασφαλιστεί και η υγεία των κατοίκων της περιοχής, τα χωράφια, τα σπίτια και τα πηγάδια.

Ο κ. Ψιμάρνης δήλωσε ότι ακούστηκαν όλες οι απόψεις των δικηγόρων και των κατοίκων και η πρόεδρος τους ζήτησε να καταθέσουν κάποια ακόμα υπομνήματα που ήταν απαραίτητα.

Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε για άλλη μία φορά ότι είναι δώρο άδωρο για 4.500 τόνους απορριμμάτων να πάει η νέα δημοτική αρχή σε κάποιον άλλο χώρο.

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για Τουρκοδέντρι


20 Σχόλια

και μετά ο μήτσος θα κάνει το γήπεδο του παναρκαδικου σκουπιδότοπο. θα καταστρέψει για τα καλά ομάδα και περιοχή

Βαλαμε τα χερια μας και βγαλαμε τα ματια μας, κριμα που τον πιστεψα. Μπλεψαμε.........

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ Η ΣΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ???ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ! Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!

πες μας τον ογκο Γιαννη που εχεις μαζεψει στο οικοπεδο του κου Σβωλου και τα προστοιμα σε τι ποσο ανερχονται??????

1.Τα πρόστιμα (και όχι προστοιμα) θα επιστρέψουν σύντομα σ' αυτόν που τα έβαλε (λέγε με Πέτρο). 2.Συγγενής (αδελφός) αντιδημάρχου του κ. Παυλή είναι εκπρόσωπος των κατοίκων. 3. Ή ο όγκος των απορριμμάτων στο Τουρκοδένδρι θα ξεπεράσει σύντομα αυτόν του Σβώλου ή τα σκουπίδια θα μείνουν μέχρι τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη.

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΝ 18.45 ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΓΑΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ(ΠΟΥ ΒΡΩΜΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΝΑ ΒΡΩΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ......... ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. (ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ)

Ο Τσαμούλος πού είναι σε όλα αυτά; Η απόφαση για το Πλάτωμα εκκρεμεί πάντως, αλλά ο τότε νομικός των Φιλικών-Τσαμούλου εναντίον του Δήμου - Σμυρνιώτη, τώρα νομικός του Δήμου Τρίπολης -Παυλή...Τυχαίο;

Δηλαδή θα ξοδέψουμε ένα τσουβάλι λεφτά για να μεταφορτωσουμε 4800 τόνους σκουπίδια..... Και μετά όλα αυτά τα εργα τι θα τα κάνουμε κύριε Παυλή που σε ενδιαφέρει να κανείς οικονομία στον δημο. Καλός είσαι και εσύ. Όσο για τον σκοπό κάποια στιγμη θα τον μάθουμε.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΥΛΗ. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑ, 400 ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΦΤΑΙΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟΔΕΝΤΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ... ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΡΑΒΔΟΣ!!!

Ο γιατρός κύριος Π. Βρέντας (αδερφός του αντιδήμαρχου Σπ. Βρέντα) , ως κάτοικος και αυτός της εν λόγω περιοχής στηρίζει το δίκαιο αίτημα των κατοίκων Τζίβα και Θάνα για να μην πάνε εκεί τα σκουπίδια και γίνει νέα χωματερή. Ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος ο Σπύρος έχει "άποψη" για το θέμα, ή είναι και αυτός *** πιόνι του Παυλή όπως και όλοι οι υπόλοιποι σύμβουλοι που εκλέχτηκαν μαζί του ?

Σωστή λύση είναι να μεταφορτώνονται τα σκουπίδια στη μέση του δρόμου? Σωστή λύση είναι μια νέα χωματερή? Βρωμάει ο τόπος και εσείς κοιτάτε μόνο τα μικροπολιτικά σας συμφέροντα. Πριν τις εκλογές ο κ. Παυλής έλεγε ότι έχει έτοιμη λύση και είδαμε ποια είναι αυτή. Ντροπή !!!

Πάντως το βίντεο έχει όλα τα καλά παιδιά του Παυλή Τασούλη, Γιώργο και λοιπούς συνωμότες

Ο Σμυρνιώτης ήταν και θα είναι μηχανικός και είναι καθημερινά στο γραφείο του. Ωστόσο επειδή εκπροσωπεί 12500 πολίτες που τον ψήφισαν δεν πρόκειται να αφήσει την παρούσα δημοτική αρχή να καταστρέψει αυτήν την πόλη και ας μην προσπαθούν διάφοροι καλοθελητές να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από το μεγάλο πρόβλημα των απορριμάτων.

Καλά τα είπε ο Βρέντας θα ξοδέψει επιπλέον 100000 Eυρώ για να φτιάξει υποδομές στο Τουρκοδέντρι για μόνο 4800 τόνους, ενώ μπορούσε αυτούς να τους μεταφέρει από την Αγία Τριαδα με μηδενικό κόστος. Γιατί άραγε κύριε Παυλή πετάτε 100.000 Ευρώ στο δρόμο? Η μήπως τα πέτάτε στο **** σας?

Πρόστιμα η Περιφέρεια έχει βάλει σε όλους τους δήμους στην Πελοποννησο, παρά το γεγονός ότι τα πρόστιμα θα έπρεπε να τα βάζει στον εαυτό της , γιατί αυτή θα έπρεπε να έχει λύσει το πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο ο Σμυρνιώτης έχει πάει στο δικαστήριο έχει κάνει αναστολή στα πρόστιμα και ο δήμος δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ.

Δεν είπε ψέματα βρε παιδιά ο Παυλής , την είχε έτοιμη τη λύση εδώ και 2 χρόνια και φυσικά είναι αυτή που του άφησε ο Σμυρνιώτης. Έλα όμως που οι παρατρεχάμενοι του του συμβούλεψαν αλλιώς. Μάλλον βασίστηκε σε κάποιους που θέλουν να το παίξουν και διευθυντές στον δήμο που πατάνε όποτε τους καπνίσει και θέλουν και από πάνω να κανονίσουν την τύχη μιας πόλης 30000 κατοίκων.Συν η υπεροψία του Καρδινάλιου Παυλή ήρθε και έδεσε το πράγμα. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί , τα περιθώρια του έχουν στενέψει όσο παιρνούν οι μέρες τόσο ο κίνδυνος λοιμώξεων στην πόλη ανεβαίνει.Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του σε όλο της το μεγαλείο.

Αυτή η ιστορία, πέρα από τη σπουδαιότητα που έχει στους κατοίκους Θάνα και Τζίβα, είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφτούμε τα παιχνίδια εξουσίας όχι μόνο αυτών που κρατάνε το πεπόνι και το μαχαίρι αλλά και των άλλων πολιτικών δυνάμεων, τον τρόπο που τοποθετούνται απέναντι στις ανάγκες του πληθυσμού. Μπορούμε και πρέπει να προβληματιστούμε σε πολλά ζητήματα, το ζήτημα της ορθολογικής λύσης του προβλήματος των σκουπιδιών που ΕΜΕΙΣ παράγουμε και που αφορά τους πάντες, το καυτό ζήτημα της περιβαλλοντικής καταστροφής της περιοχής που αφορά τους κατοίκους Θάνα και Τζίβα, το πώς και κατά πόσο οι πολιτικές δυνάμεις συμμετέχουν και στο γενικό πρόβλημα των σκουπιδιών και στην απειλούμενη υποβάθμιση της περιοχής. Τα συμπεράσματα ανήκουν στον καθένα προσωπικά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.