Ο «σφουγγοκωλάριος» έφερε μηνύσεις και δικαστήρια

Ο «σφουγγοκωλάριος» έφερε μηνύσεις και δικαστήρια

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 12:57
25 σχόλια

Δείτε την μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πριν λίγα λεπτά ο κ. Μπάλος ενώπιων στου κ. Εισαγγελέως πλημμελειοδικών Τρίπολης

Το θέμα των απορριμμάτων του δήμου Τρίπολης απασχολεί έντονα την κοινωνία της Τρίπολης τα τελευταία 24ωρα καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση για το χώρο μεταφόρτωσής τους. Πέραν των περιβαλλοντικών συνθηκών, τα απορρίμματα παίρνουν και άλλες διαστάσεις καθώς ξεκίνησαν οι ύβρεις και κατ΄επεέκταση οι μηνύσεις.

Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ο Μαρίνος Μπάλος στενός συνεργάτης του πρώην δημάρχου και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Σμυρνιώτη κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου κ. Δημήτρη Παυλή ο οποίος σε χθεσινή του δήλωση τον αποκάλεσε «σφουγγοκωλάριο»

Ο δήμαρχος Τρίπολης χαρακτηριστικά στις χθεσινές του δηλώσεις από την περιοχή του βιολογικού στη ΒΙΠΕ είπε :« Ο πρώην δήμαρχος ο κ. Σμυρνιώτης με τον κ. Τασιγιαννάκη καθώς επίσης και με έναν «σφουγγοκωλάριο» που κουβαλά μαζί του και λέγεται Μπάλος Μαρίνος πήγαν και έκλεισαν τη δημόσια είσοδο του βιολογικού καθαρισμού»  Δείτε το βίντεο (1:54)

Το δρόμο των δικαστικών αιθουσών δείχνει να έχει πάρει η υπόθεση καθώς η απόφαση του δημάρχου Τρίπολης έχει προκαλέσει αναταραχές στην κοινωνία της πόλης και στους κατοίκους των περιοχών Τζίβα και Θάνα.

Ο κ. Μαρίνος Μπάλος μαζί με την μήνυση για τη συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε και το ακόλουθο έγγραφο

Κατέθεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση γιατί ο Δημήτρης Παυλής χθες δημοσίως καταφέρθηκε εναντίον μου με χαρακτηρισμούς που θα έπρεπε να ντρέπεται ως επικεφαλής του Δήμου Τρίπολης, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στη ΒΙ.ΠΕ.

Στην προσπάθειά του να καλύψει όλα αυτά που κάνει, φωνάζει, βρίζει και λοιδορεί τους πάντες.

Η εμπάθειά του απέναντι στον κ. Σμυρνιώτη ήταν γνωστή όσο ήταν μείζονα αντιπολίτευση. Φαίνεται ότι η εμπάθειά του συνεχίζεται και τώρα που είναι δήμαρχος. Είναι κρίμα ένας νέος δήμαρχος που εκπροσωπεί το 50% των δημοτών να στρέφεται εναντίον δημοτών.

Εγώ δεν ανήκω στο δημοτικό συμβούλιο, ούτε είμαι αιρετός. Έχω αποκτήσει οικογένεια και έχω δύο ανήλικα παιδιά και είμαι υποχρεωμένος να τους προστατεύσω. Δεν δέχομαι από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε αξίωμα κι αν κατέχει να προσβάλλει και να λοιδορεί εμένα και την οικογένειά μου πόσο μάλλον δημόσια. Μάλλον φαίνεται ο Δημήτρης Παυλής διαχωρίζει τους δημότες σε δύο κατηγορίες και όσοι δεν τον στήριξαν θέλει να τους εκδικηθεί προσβάλλοντάς τους με χαρακτηρισμούς και ύβρεις.

Εγώ υπήρξα συνεργάτης του πρώην δημάρχου Τρίπολης κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη για 2,5 χρόνια και όχι για 3,5 χρόνια και είμαι υπερήφανος που συμεργάστηκα με τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την Τρίπολη σε 3,5 χρόνια.

Δηλώνω λοιπόν δημοσίως ότι του κατέθεσα μήνυση ξεκάθαρα και επώνυμα, δεν κρύβομαι πίσω από πληρωμένα δημοσιεύματα εφημερίδων και ανώνυμων blogs λυπάμαι ως ενεργός δημότης γιατί ο νέος δήμαρχος δείχνει τόση αλαζονική και υπεροπτική συμπεριφορά τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες της θητείας του.

Σκεφτείτε τι θα γίνει αργότερα

Με εκτίμηση

Μπάλος Μαρίνος

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής για μεταφόρτωση στο Βιολογικό

Συνημμένα αρχεία: 

25 Σχόλια

Μπράβο στον κ. Μπάλο, έστω κι αν είναι Δήμαρχος ο κ. Παυλής πρέπει κάποιος να τον επαναφέρει στην τάξη και να μην φέρεται ως αυτοκράτωρ του Βυζαντίου στους πολίτες τις πόλης του

μπουχαχαχαχα!!1 εμ και εσυ ρε παυλη δεν τον έλεγες Μ@@@@@κα που το χει συνηθήσει ο άνθρωπος???? σπογγοκωλάριος , σου λέει είναι άγνωστη λέξη, ε κάτι κακό θα είναι. εε μπόμπ σφουγγαράκη (το νέο όνομα του ιδιαίτερου ντε) ειναι τίτλος τιμής αυτός ρεεεεεε!!!

Δημητρη εκει που πας να δειξεις το ποσο διαβασμενος ειναι με το σφουγγοκωλλαριο που ψαρωσαμε ολοι... εκει αμεσως στην φυλανε να σε μηνυσουν. προσεχε με τις λεξεις γιατι δεν ειναι απλο να ανοιγεις ενα βιβλιο και να το παιζεις μπαμπινιωτης.

Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι πέσατε από τα σύννεφα όταν ακούσατε τη λέξη «σφουγγοκωλάριος»... Από μια άποψη, σας καταλαβαίνω, γιατί όλοι εσείς της κάπως νεότερης γενιάς, που έχετε κάψει τον εγκέφαλό σας με το φραπέ, τα τσιγάρα, τα ντάπα-ντούπα, το PES, το fb, το twitter και τα λοιπά «ευγενή» αθλήματα, δεν έχετε ξανακούσει αυτόν το χαρακτηρισμό...Η λέξη χρησιμοποιείται κατά κόρον κυρίως στους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενούς τους...Για ρωτήστε και το Γιωργάκη τον Παπανδρέου, αλλά και στα κατοπινά χρόνια το Σημίτη, από πόσους σφουγγοκωλάριους είχαν ο καθένας; Τότε που ο όρος ήταν πιο πολύ της μόδας... Ο κ. Παυλής πάντως το ξέρει καλά, εκ των έσω, αφού το πράσινο ήταν (και είναι) από πολύ παλιά, το αγαπημένο του κόμμα...εεε....χρώμα, ήθελα να πω...Γι' αυτό και χρησιμοποίησε την λέξη, ασχέτως αν οι περισσότεροι από εσάς έχετε μαύρα μεσάνυχτα...

Σωστόοος! Και για να την λέμε τη λεξούλα στην ιστορική της μορφή, το απόλυτα σωστό είναι σπογγοκωλάριος (σπόγγος = σφουγγάρι). Σφουγγοκωλάριος έγινε στη λαϊκή πασοκική του εκδοχή...

Δηλαδή για να καταλάβω τώρα αυτοι όλοι που τρέχουν πίσω απο τον ΠΑυλή πως λεγονται; για κανά δεκαριΑ παλικάρια μιλάμε τώρα...αυτούς δεν τους σεβάστηκε απλα τους ξεφτίλιζει αυτοι δεν τους σκορπίζουν τον κωλο!

Μελετώντας τη βυζαντινή τιτλολογία, βρήκα και τον Κουροπαλάτη, ξέρει κανείς αν σημαίνει λαθρέμπορος καυσίμων ή στοιχηματζής;

Πάντως δεν είναι σωστό να υβρίζεις συνεργάτες του αντιπάλου σου που έχουν και ανήλικα παιδιά. Χτυπάς απευθείας τον αντίπαλο , όχι τους συνεργάτες του. Αλλά μια πολιτική μάχη για να την δώσεις με αξιοπρέπεια , πρέπει να είσαι αξιοπρεπής...

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί και ακόμα πιο απίστευτο που τους ακούμε από Δήμαρχο. Αυτοί που δεν ψήφισαν Παυλή (οι μισοί δηλαδή) δικαιώνονται ελάχιστες ημέρες αφότου ανέλαβε ο νέος Δήμαρχος. Σκουπίδια από την πρώτη ημέρα. Αλαλούμ και αντικρουόμενες δηλώσεις. Καταγγελίες για μη νόμιμους χώρους και προτάσεις για τοποθέτηση των σκουπιδιών ΠΑΛΙ σε μη νόμιμους χώρους...Τότε για ποιο λόγο να μην συνεχίσουν να πηγαίνουν στην Αγία Τριάδα. Άλλο μεγάλο έργο των πρώτων δέκα ημερών, η πρόταση να αφαιρεθούν τα κολωνάκια στο κέντρο της πόλης μας...Μια κίνηση που μας γυρίζει 4 χρόνια πίσω, τότε που στάθμευε όποιος του κατέβαινε πάνω στα πεζοδρόμια και είχαμε κυκλοφοριακό κομφούζιο στους συγκεκριμένους δρόμους. Μια πρόταση που βγάζει μάτι ότι εξυπηρετεί 2-3 καταστηματάρχες και δυσκολεύει την ζωή ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΠΟΛΗΣ. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη μου προκαλεί που ο φίλος Φώτης υποστήριξε αυτή την πρόταση έκτρωμα. Κρίμα Φώτη, ελπίζω στην πορεία να διαφοροποιηθείς από ανάλογες προτάσεις. Κύριοι η πόλη δεν είναι λάφυρο να την κάνετε ότι θέλετε επειδή εκλεχθήκατε. Θα ελέγχεστε και απαιτούμε η δράση να πάντα για το συμφέρον την πόλης ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Ποιος σου ειπε ρε Super Marie οτι ο Παυλης πολυ παλια ηταν ΠΑΣΟΚ.Αφισες της ΝΔ κολλαγε και αυτος και μετα ειδε το συμφερον του οπως πολλοι σαν κι αυτον και αλλαξε ευκολα.

Ρε παιδιά! Πως τον έλεγαν αυτόν που δούλευε υπερωρία τον σπόγγο στον Ροβέρτο; Απ' το Κακούρι είναι....ρε πως τον έλεγαν...Μήτσο νομίζω.

Τον Παυλή δεν τον ενδιαφέρει το καλό της πόλης, απλά θέλει να καταστρέψει οτιδήποτε έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή, προκειμένου να βγάλει το άχτι του και την εμπάθειά του. Πρέπει όμως να συνέλθει , γιατί η πόλη δε θέλει να γυρίσει πίσω. Ας κάνει αυτός περισσότερα έργα απ' ότι έκανε ο Σμυρνιώτης για να καταξιωθεί και αυτός. Με το να καταστρέφει τα υπάρχοντα έργα τον εαυτό του ξεφτιλίζει.

Και μέσα σε όλο αυτό το κράξιμο και την κατακραυγή που πέφτει στη δημοτική αρχή για τα σκουπίδια, το πιο ξεφτιλισμένο και για φτύσιμο blog όλων των εποχών, ****, ζώντας κι αναπνέοντας σ' ένα παράλληλο σύμπαν, βλέπει μόνο σωστούς χειρισμούς στην υπόθεση σκουπιδιών (τυχαίο;) και το arcadiapress, με τη γλώσσα τσαρούχι, γράφει διθυραμβικές κριτικές και πλέκει το εγκώμιο του παραπάνω ξεφτιλο-blog... Άλλαξ' ο κολιές και έγινε βραχιόλι...Σας πήραμε χαμπάρι, παιδιά...

Είναι *** ο άνθρωπος Παυλής. Προπάντων ΑΝΗΘΙΚΟΣ. Την πόλη ο ίδιος την άφησε να βρωμίσει τις τελευταίες 15 ημέρες. Ο Σμυρνιώτης και χώρο είχε ορίσει για τη μεταφόρτωση και μεταφορά έκανε στη Φυλή. Για τον Παυλή όμως, υπάρχει νέο ξεκίνημα, δε γουστάρει να συνεχίσει τα παλιά, θέλει δικά του ολοκαίνουργια έργα! Έλα όμως που δε βλέπουμε τίποτα ακόμα!!!!! Όσο για το στόμα του, καλύτερα να το ξεπλένει πρώτα πριν μιλήσει για την πρώην δημοτική αρχή και τους συνεργάτες του. Απλά ΑΝΗΘΙΚΟΣ.

Καλά έκανε ο Μαρίνος και του έκανε μήνυση , δεν νομιμοποιείται κανείς να μιλάει υποτιμητικά για τους πολίτες του δήμου εξάλου θα έπρεπε να ξέρει ότι ο πρώτος πολίτης που είναι ο δήμαρχος της πόλης θα κρίνεται καθημερινά απο τους συνδημότες του. Ο Παυλής έβγαλε ένα μένος κατά του Σμυρνιώτη και των συνεργατών του μη μπορώντας να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του. Θα πρέπει στο μέλλον να είναι πιο προσεχτικός γιατί φαινεται ότι χάνει τον έλεγχο.Λυπάμαι πραγματικά για αυτύ την πόλη που είχε τα τελευταία χρόνια "ανέβει" σε άλλο επίπεδο και τώρα ζούμε στιγμές απείρου αίσχους

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣΣΣΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και κάθεται και ασχολείται με τον συνεργάτη του πρώην δημάρχου???? Διαισθάνομαι ότι ο άνθρωπος έχει κόμπλεξ. Για τα πανηγύρια!!!

η λεξη αυτη υπαρχει και εχει νοημα δεν ειναι ακριβως υβρις αλλα το σωστο ειναι σπογγοκωλαριος.ομως με αυτη τη λεξη ανοιγει τον ασκο του αιολου ο κος δημαρχος διοτι και αυτος εχει σιγουρα τετοιυς πισω του οπως και αυτος ηταν καποιου ο σπογγοκωλαριος. απλα λιγο προσοχη να ειχε δωσει και να εκφραζοταν αλλιως .τωρα ας πραξει ο καθενας τα δεοντα και στην τελικη ο κος που θιχτηκε τι μας δειχνει τη μηνυση οτι εχει απαι τησεις? αυτοι με τον κο σμυρνιωτη τι εκαναν τα σκοπυπιδια τοσα χρονια? αρα ολοι στο ιδιο λακκο πεφτον κανεις δε βρισκει λυση τοσα χρονια γιατ απλα τρωνε τα λεφτα και μας γραφουν ολους τα παλια τους τα παπουτσια μην πω αλλου απο σεβασμο..

Φίλε για να δίνεις μπράβο σε ένα δήμαρχο που ταλαιπωρεί και θέτει σε κίνδυνο μια ολόκληρη πόλη για προσωπικά του συμφέροντα είσαι και εσύ γελοίος, όπως ο δήμαρχός σου.

επειδη το πορταλ φοβαται και δεν παιρνει θεση για να δειξει ποσο ανικανος ειναι ο δημαρχος δειτε πως φαινεται σε αλλα μπλογκ η ειδηση οπως στο http://www.makeleio.gr/?p=167587 ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ στην Τρίπολη: Δείτε τί συμβαίνει με τα σκουπίδια! αυτο ειναι το νοημα ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.