Παντελιάδης: «Ήταν μία κακή μέρα»

Παντελιάδης: «Ήταν μία κακή μέρα»

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 19:29
1 σχόλια

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Νέα Σμύρνη ο Σάκης Παντελιάδης μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, όπου παραδέχτηκε ότι ήταν μία κακή μέρα για τον Αστέρα και πώς έλειπαν πολλά από τα στοιχεία που έχει η ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή έχουν ως εξής:

«Ήταν μια κακή μέρα μας έλειπαν πολλά στοιχεία που έχουμε δείξει πως τα έχουμε. Δεν είχαμε καθόλου αυτοσυγκέντρωση, πάθος, δύναμη. Μοιραία ήρθε η ήττα.

Για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει δεν δικαιολογούνται αυτά τα λάθη. Από εκεί και πέρα θέλουμε το ματς με τον Πανιώνιο να είναι μια κακή παρένθεση και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις.

Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης. Δεν ξέρω αν το είχαμε υποσυνείδητα στο μυαλό μας, αλλά συζητούσαμε συνέχεια για τον Πανιώνιο. Τώρα κοιτάμε παρακάτω. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, πρέπει να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι σε όλα, ανεξαρτήτως αν έχουμε παίξει καλά ή άσχημα. Κάθε μέρα ξημερώνει κάτι καινούριο».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ρε παντελιαδη ασε τισ συνεντευξεισ και κοιτα να κρατασ την θεση σου,γιατι απο την μερια σου μασ κανουν χωνι καθε φορα.αν σε κανουν λουλα οι πανιωνιοι+οι γιαννιωτεσ σκεψου τι θα τραβηξεισ απο μπεσικτασ,τοτεναμ και παρτιζαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοψε τισ κουβεντεσ και δουλεψε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.