Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχωρά το βιολογικό με την υπογράφη του προσυμβατικού ελέγχου

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας προχωρά το βιολογικό με την υπογράφη του προσυμβατικού ελέγχου

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 21:02
5 σχόλια

Ένα έργο μείζονος σημασίας για την ποιότητα ζωής των κατοίκων του δήμου Βόρειας Κυνουρίας φαίνεται να ολοκληρώνεται.

Η ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων των οικισμών Μεσόγειου Άστρους,  Χειμερινής Μελιγούς και Παραλίου Άστρους είναι ένα έργο το οποίο οι πολίτες το περιμένουν με ανυπομονησία.

Τα έργα που έχουν γίνει το προηγούμενο διάστημα αφορούσαν  στη σύνδεση της μονάδας του Βιολογικού με τα δίκτυα από το Άστρος ,το Παράλιο Άστρος και με τον το υποθαλάσσιο αγωγό.

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας προσπαθεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες των πολιτών και προχωρά στη υπογραφή του προσυμβατικού ελέγχου για να φτάσει το έργο του βιολογικού άμεσα σε ολοκλήρωση.

Έτσι την Πέμπτη στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας, παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κου Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο Διευθυντής του Ταμείου ΕΠΕΡΑΑ, κος Νίκος Μαμαλούγκας, θα υπογράψει την έγκριση του προσυμβατικού ελέγχου για το έργο «Ολοκλήρωση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων, οικισμών Μεσογείου Άστρους – Χειμερινής Μελιγούς και Παρ. Άστρους Δήμου Βόρειας Κυνουρίας».

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Ωραία, υλοποιείστε τον θάνατο του Παραλίου, του Αγ. Ανδρέα και όλης της ακτογραμμής, που με τους παραμικρούς βοριάδες θα βγαίνουν όλες οι ακαθαρσίες στις παραλίες...

τι λεει ρέ ο ανθρωπος!! με το βιολογικο θα βγουν οι ακαθαρσιες στις παραλίες? Ισα ισα που δεν θα βγουν!! Μόνο έτσι θα προσταευτει το περβαλλον και οι παραλίες μας. Είναι το μεγαλυτερο έργο στη Βόρεια Κυνουρία. Μεγάλο μπράβο στο Μαντά που το ξεκινά!!

καλά. έλα να δεις σε δυο - τρία χρόνια τι θα γίνεται και άμα μπεις για μπάνιο γράψε μου.. Και πρώτο δείγμα θα είναι οι κατασκηνώσεις που δεν θα βάζουν κανένα παιδί για μπάνιο αφού σχεδόν καθημερινά κάνουν έλεγχο καταλληλότητας του νερού. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Συμφωνώ. Να καταστραφούν όλοι οι βιολογικοί της χώρας εδώ και τώρα για να έχουμε καθαρές παραλίες. Το μόνο που δεν παλεύεται είναι η ηλιθιότητα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.