Μισθός: Μέχρι την Παρασκευή θα καλυφθούν όλα τα κενά στα σχολεία

Μισθός: Μέχρι την Παρασκευή θα καλυφθούν όλα τα κενά στα σχολεία

Σεπτέμβριος 03, 2014 - 14:43
3 σχόλια

Την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του  Περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Μισθού με όλους του διευθυντές όλων των σχολείων. Θέμα συζήτησης η έναρξη της νέα σχολικής χρονιάς, η οποία ξεκινά την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Μισθός μίλησε με τους διευθυντές έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για μία επιτυχημένη σχολική χρονιά χωρίς προβλήματα. Μείζον θέμα το οποίο απασχολεί τους εκπαιδευτικούς, είναι οι κενές θέσεις προσωπικού στα σχολεία. Ο κ. Μισθός στη συνάντηση διαβεβαίωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει διεργασίες για την επίλυση του προβλήματος και οι κενές θέσεις θα καλυφθούν μέχρι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου.


3 Σχόλια

Καλά δουλευόμαστε ; που θα βρεθούν οι καθηγητές με τόσες συνταξιοδοτήσεις και χωρίς διορισμούς;. Βέβαια με συγχωνεύσεις και με 30αρια τμήματα όλα μια χαρά. Αλήθεια δεν μας είπε ο κ. Μισθός πόσες ώρες ακάλυπτες έμειναν την περσινή χρονιά στη Λακωνία π.χ. Η πώς ανέχθηκε ηλεκτρονικός να κάνει καλλιτεχνικά και μουσικοκινητική αγωγή στις βρεφοκόμες του Β ΕΠΑΛ; αλλά ξέχασα ο δ/ντης κάνει τα πάντα Η κατάντια της δημόσιας παιδείας σε όλο το μεγαλείο της και ας λένε ότι θέλουν.........

Μέχρι την Παρασκευή θα καλυφθουν όλα τα κενά!!!! Μήπως ο κ. Μισθός μπορεί να μας διευκρινίσει ποια Παρασκευή εννοούσε, γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα φθάσουμε στη Μεγάλη Παρασκευή και ακόμα θα ψαχνόμαστε για τα κενά... Και κάτι ακόμη, το Υπουργείο δημόσια ανακοίνωσε ότι όλα τα βιβλία έχουν φθάσει στα σχολεία!!! Όλα τα βιβλία των ειδικοτήτων που δεν έχουν φθάσει ακόμα στα ΕΠΑΛ, να τα υπολογίζουμε ως κενά ή ως καινά...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.