Στον Εισαγγελέα «έφτασε» η υπόθεση για τα απορρίμματα στο Τουρκοδέντρι (video)

Στον Εισαγγελέα «έφτασε» η υπόθεση για τα απορρίμματα στο Τουρκοδέντρι (video)

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 13:06
4 σχόλια

 Έχουν έτοιμη και την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία και δεν θα καταθέσουν σήμερα, δίνοντας ένα περιθώριο στον δήμαρχο

Στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Τρίπολης βρέθηκε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ο δικηγόρος κ. Αναστάσιος Ψιμάρνης εκπροσωπώντας τους κατοίκους των χωριών Τζίβα και Θάνα για το γνωστό θέμα των απορριμμάτων.

Όπως μας ανέφερε ο δικηγόρος της υπόθεσης οι κάτοικοι σήμερα θα καταθέσουν όλα εκείνα τα παριστατικά και τους λόγους οι οποίοι αποκλείουν αυτό το ακίνητο από το σκοπό μεταφόρτωσης απορριμμάτων . Έχουν έτοιμη και την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία και δεν θα καταθέσουν σήμερα, δίνοντας ένα περιθώριο στον δήμαρχο όπως χαρακτηριστικά είπαν να αλλάξει γνώμη ή να ακολουθήσει το δρόμο της νομιμότητας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο σημείο Τουρκοδέντρι μηχανήματα παρουσία αρχαιολόγου, προκειμένου να διενεργηθεί ο χώρος με κάποιες τομές, έτσι ώστε να φανεί αν υπάρχει αρχαιολογικό ενδιαφέρον στο σημείο. Δεν θέλουν βεβιασμένες κινήσεις αναφέρουν οι κάτοικοι και πιστεύουν ότι  θα αποδειχθεί ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος και έτσι δεν επιθυμούν κάποια ρήξη καθώς η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη. Στο Τουρκοδέντρι  βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και ο δικηγόρος ελπίζει να καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης όπως ανέφερε ο κ. Ψιμάρνης δεν γνώρισαν ότι η θέση Τουρκοδεντρι βρίσκεται 200 μετρά από τα σπίτια του χωριού.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Στα δικαστήρια η υπόθεση των απορριμμάτων


4 Σχόλια

Ότι και να ψήφισε όταν βλέπει τα σκουπίδια έξω από το σπίτι του τον πονάει. Ποιος θέλει σκουπίδια κοντά στον κήπο του? ποιος θέλει τη μυρωδιά των σκουπιδιών με το πρώτο αεράκι στο παράθυρό του?

Ο Ψιμάρνης είναι δικηγόρος και καταλαβαίνει τις παρανομίες που πάει να κάνει ο Κος Παυλής. Δεν είναι όλοι χωριάτες εκεί Μήτσο. Δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις όλους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.