Παυλής: Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο... (video)

Παυλής: Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο... (video)

Σεπτέμβριος 15, 2014 - 16:23
26 σχόλια

Ο δήμαρχος τόνισε ότι από αύριο η μεταφόρτωση θα γίνεται στη θέση Τουρκοδέντρι.

Πριν από λίγο βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και έκανε δηλώσεις σχετικά με την μεταφόρτωση των απορριμάτων στην ΒΙΠΕ. Υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κάτι παρόνομο και ότι μπορεί να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία...

Ο δήμαρχος τόνισε ότι από αύριο η μεταφόρτωση θα γίνεται στη θέση Τουρκοδέντρι.
 
Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα απορριμματοφόρα του δήμου βρίσκονται γεμάτα απορρίμματα στην περιοχή του βιολογικού καθαρισμού εδώ και 3 μέρες. Επειδή υπήρξε κίνδυνος να τρυπίσουν οι βαρέλες έδωσε εντολή να μεταφορτωθούν μέσα στον χώρο του βιολογικού και να μη υπάρχουν τα απορρίμματα εκεί.

Ο πρωην δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης βρέθηκε στο βιολογικό όπως ανέφερε ο κ. Παυλής και έκλεισε την είσοδο του βιολογικού ειδοποιώντας την αστυνομία έστι ώστε να μην γίνει μεταφόρτωση. Ανέφερε επίσης πως ο κ.Σμυρνιώτης εξαφανίστηκε σαν γάτος όταν έμαθε πως ο Δήμαρχος θα βρεθεί εκεί. Κλείνοντας ο κ.Παυλής είπε πως λυπάται για τη κατάντια του κ.Σμυρνιώτη και πως ο πρώην δήμαρχος εξυπηρετεί συμφέροντα εργολάβων.  Ο κ. Παυλής μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του αποκάλεσε «σφουγγοκωλάριους» τους συνεργάτες του κ. Σμυρνιώτη που βρέθηκαν στο σημείο του βιολογικού.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παυλής για μεταφόρτωση στο Βιολογικό


26 Σχόλια

Οι βαρέλες κύριε Παυλή αντέχουν πολύ περισσότερο από 3 μέρες. Δεν τρυπάνε τόσο εύκολα όσο λέτε. Και για να μη βλέπετε φαντάσματα την αστυνομία δεν την ειδοποίησε ο Σμυρνιώτης , αλλά εμείς οι επαγγελματίες της ΒΙΠΕ που δε θέλουμε να δούμε τον επαγγελματικό μας χώρο να βρωμίσει.

γιατι για το τουρκοδενδρι δεν αντεδρασαν οι δημοτικοι συμβουλοι αδαμοπουλος, τυροβολας και βοσνος;;;;;;;;;;;;;; γιατι τουσ ψηφισε ο κοσμος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; γιωρκακι τα σκουπιδιαν στη σωτηρα στου πιαλι (αλεα)!!!!!!!

Το Σμυρνιώτη και την αστυνομία κύριε Παυλή εμείς τον φωνάξαμε για να μας βοηθήσει από τα συμφέροντα που εσείς εξυπηρετείτε και προσπαθείτε τώρα 3.5 χρόνια να υλοποιήσετε. Ο Σμυρνιώτης ήταν εκεί και σας περίμενε να πάτε για να βρείτε από κοινού μία λύση. Αλλά εσείς μάλλον κρύβεστε σα γάτος και περιμένετε να φύγει ο Σμυρνιώτης για να πάτε εκεί.

Σχετικά με το σχόλιο του Δημάρχου για τον παρατρεχάμενο του Σμυρνιώτη: σφουγγοκωλάριος = εκείνος που καθαρίζει τον πισινό των ισχυρών προσώπων απο τις βρωμιές που παράγουν, ο γλείφτης, ο χαμερπής, ο κόλακας, το καρφί, το τσιράκι, ο αχυράνθρωπος που εκπροσωπεί τα αφεντικά, το παιδί για όλες τις δουλειές, αλλά μόνον εκείνων που είναι ισχυροί ή πλούσιοι ...από το el.wiktionary.org

Μάλλον αυτό το σχόλιο ο κος Παυλής θα πρέπει να το χρησιμοποιεί καλύτερα για τον Κύριο Τότση που τον έχει σφουγγοκωλάριο από την εποχή του Επιμελητηρίου καθώς και για το γνωστό δίδυμο **** που τους είχε ευχαριστήσει για το καθάρισμα του πισινού του ανήμερα των εκλογών και τους είχε ανεβάσει και στην εξέδρα. (Ευτυχώς δεν κρατούσαν μαζί τους τα σκατ....)

Δε μας λέει βάση ποιού νόμου τα πηγαίνει τα σκουπίδια στη ΒΙΠΕ? Εχουμε βαρεθεί κύριε Παυλή να μιλάτε συνέχεια για νομιμότητα και να παρανομείτε συνέχεια.

Κύριε Παυλή εσείς πρέπει να λυπάστε για εσάς και τη δική σας παρέα. Ξεχνάτε φαίνεται πόσα εμπόδια είχατε φέρει εσείς και ο συνέταιρό σας στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Ξεχνάτε πόσες φορές *** τρίτα άτομα για να μη φαίνεστε εσείς να σταματάτε την αποκομιδή των αποριμμάτων. Παρόλα αυτά ο Σμυρνιώτης βρήκε τη λύση και σας την παρέδωσε στο πιάτο έτοιμη. Εσείς αρνείστε κατηγορηματικά και ανεξήγητα γιατί δεν πάτε στην Αγία Τριάδα και προσπαθείτε να μολύνετε άλλους χώρους. Εσείς είστε αυτός πού πρέπει να λογοδοτήσετε και κανένας άλλος.

Κύριε Τότση αίσχος για να πάρετε τη θέση της αντιδημαρχίας και για να βάλετε το γιό σύμβουλο στον υπουργό , ξεπουλήσατε τη ΒΙΠΕ και τους συναδέλφους σας για τους οποίους κάποτε είχατε αγωνισθεί. Αίσχος, αίσχος, αίσχος !!!

Σωτηρακη των 17:10 ξεχασες και εναν ακομα.Τον Κο Αλεξακη που τον ψηφισε και ο Βοσνος για τη ΔΕΥΑΤ παρολο που ειχανε σκοτωθει και ο ενας παραιτιοταν και ο αλλος καταγγελνε στον πρωην αμαρτωλο Δημο Τεγεας.Των γυφτων τα μαλωματα ειναι για τα πανηγυρια.Αισχοςςςςςςςς

σφουγγοκωλάριος η Μ@@@@@Σ Μ@@@@Σ= εκείνος που καθαρίζει τον πισινό των ισχυρών προσώπων απο τις βρωμιές που παράγουν, ο γλείφτης, ο χαμερπής, ο κόλακας, το καρφί, το τσιράκι, ο αχυράνθρωπος που εκπροσωπεί τα αφεντικά, το παιδί για όλες τις δουλειές, αλλά μόνον εκείνων που είναι ισχυροί!!!!!

αίσχος Παυλή έχεις ρίξει το επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο δεν πάει άλλο. ψέματα στους κατοίκους του αγίου κωνσταντίνου, ψέματα στους κατοίκους του πελάγους, ανακρίβιες στους κατοίκους Τζίβα και Θάνα , βλακείες βλακείες .σας φταίνε οι συνεργάτες του Σμυρνιώτη. μαζέψου είσαι μόλις 15 μέρες δήμαρχος και νομιζεις ότι θα μας γ.... όλους με το ύφος καρδινάλιου. ο λαός δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί τις μαλ...

Πάνος: "την αστυνομία δεν την ειδοποίησε ο Σμυρνιώτης , αλλά εμείς οι επαγγελματίες της ΒΙΠΕ που δε θέλουμε να δούμε τον επαγγελματικό μας χώρο να βρωμίσει". Εμείς, Πάνο, που 300 και 500 μέτρα από τον ευφημισμό που ονομάζουν σταθμό μεταφόρτωσης έχουμε τα σπίτια μας, που καλλιεργούμε χωράφια, που έχουμε βιοτεχνίες μας, ποιον πρέπει να καλέσουμε; ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Πολλα γελια σημερα!!!Μπραβο βρε δημαρχε!!!Και λιγα τους ειπες!!!Να ξεβρωμισουμε επιτελους και απο τα σκουπιδια αλλα κυριως απο αυτους(σφουγγαροκωλαριοι χαχαχαχα)

dimitra έχεις ακούσει το "χαζό παιδί , χαρά γεμάτο"; Συνέχισε να γελάς. Με τα χάλια τους. Νομιμότητα , πάνω από όλα...

ΩΡΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ "ΛΥΠΑΜΑΙ", "ΠΛΕΟΝ"," ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ", ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΜΠΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ. ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ***Σ. ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΟΥ."ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ

αφού δεν υπάρχει τίποτα παράνομο γιατί δεν έχεις ρε μεγάλε τα νόμιμα χαρτιά στο χέρι;ουτε αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου δεν έχεις για την βιομηχανική...

Μάλλον από τους δικού του σφουγγαροκωλάριους πρέπει να απαλλαχτεί ο Κος Παυλής που τον περιτριγυρίζουν για να γλείψουν κανένα κοκαλλάκι. Ο Μπάλος τουλάχιστον δεν έχει κανένα συμφέρον από το Σμυρνιώτη.

Απο το ονομα 'χαχανουλα' καταλαβαινω οτι κι εσυ εισαι ...παιδι χαρα γεματο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχανουλα

Μπορεί οι σύμβουλοι του Κου Παυλή να έχουν κάτσει στα γραφεία τους και να χαχανίζουν , αλλά ο κόσμος έξω υποφέρει από τη βρώμα. Γι' αυτό ας αφήσουν τα πληκτρολόγια και ας πιάσουν δουλειά.

dimitra η Χαχανούλα είσαι εσύ αλλά δεν το κατάλαβες ούτε αυτό,έτσι; Φάε βρώμα από τα σκουπίδια και συνέχισε να γελάς...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.