Πλήρωσε τα πολλά λάθη και έχασε: Πανιώνιος-Αστέρας 2-1

Πλήρωσε τα πολλά λάθη και έχασε: Πανιώνιος-Αστέρας 2-1

Σεπτέμβριος 14, 2014 - 17:59
2 σχόλια

Ήττα από Πανιώνιο και τώρα το μυαλό στην Μπεσίκτας

Η αρνητική παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Αστέρας Τρίπολης στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο συνεχίστηκε και φέτος με τους κυανέρυθρους   να κερδίζουν την Αρκαδική ομάδα με 2-1 με τον Αστέρα όμως να διαμαρτύρεται δίκαια για το ακυροθέν γκολ του Ζησόπουλου.

Χορταστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο είχε πολύ καλό ρυθμό, φάσεις και γκολ. Εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 2' με κεφαλιά του Χατζηισαΐα. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους ήρθε με τον Μπακασέτα, όμως, ήταν φανερό ότι ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και το εξαργύρωσε στο 17'. Με εντυπωσιακό σουτ ο Μητρόπουλος κεραυνοβόλησε τον Κοσίσκιι και άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, το προβάδισμα δεν κράτησε πολύ για τους "κυανέρυθρους", οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις. Στο 22' ο Μάσα έκλεψε την μπάλα από τον Παντίδο και την έδωσε στον Πάρα, ο οποίος από πολύ κοντά σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ στην καριέρα του.

Το σοκ από το γκολ έκανε τους παίκτες του Πανιωνίου ακόμη πιο ανασφαλείς με αποτέλεσμα τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Ωστόσο, στο 32' οι Νεοσμυρνιώτες αναπτύχθηκαν καλά, ο Αργυρόπουλος έδωσε στον Μπουμάλ κι εκείνος αφού πάτησε περιοχή σούταρε στην κλειστή γωνία του Κοσίσκι κάνοντας το 2-1. Επτά λεπτά μετά οι Αρκάδες θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει εκ νέου, αλλά ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το σουτ του Ρόλε και στη συνέχεια ο Παντίδος έβγαλε στη γραμμή το πλασέ του Πάρα.

Με το πόδι στο γκάζι μπήκε ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπουμάλ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, είχε δίπλα του τον Κολοβό, ο οποίος θα μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά προτίμησε να κάνει ένα άψυχο πλασέ. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος είχε ένα άστοχο σουτ, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο του Μητρόπουλου.

Σταδιακά οι "κυανέρυθροι" έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβηκαν με αποτέλεσμα να αφήσουν χώρους στα μετόπισθεν. Έτσι στο 70' ο Σιώπης πήρε την κεφαλιά και ο Κολοβός έφυγε μόνος του. Ο Κοσίτσκι βγήκε μακριά από την εστία του, ο Κολοβός προσπάθησε με λόμπα να τον νικήσει λίγο πιο μπροστά από τη σέντρα και έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Βεργέτης τα έπαιξε όλα για όλα με τις αλλαγές που έκανε. Θα περίμενε κανείς ο Αστέρας να απειλήσει πολύ, όμως, επί της ουσίας είχε μόνο μία καλή φάση με τον Γιαννιώτα, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος. Έτσι το 2-1 έμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα (68' Γκίνη), Μπουμάλ (87' Μπούζας), Κολοβός (90' Μ. Γκέζος), Γιάννου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης (76' Μπαράλες), Ουσέρο, Μουνάφο, Ρόλε (65' Γιαννιώτας), Μπακασέτας (57' Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Πάρα

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η ομαδα ειναι αναλογη των χρηματων που διεθεσε για αγορα παικτων. Σιγουρα οχι πανω απο εκατο χιλιαδες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.