Κολλήσαμε από το γλείψιμο

Κολλήσαμε από το γλείψιμο

Σεπτέμβριος 02, 2014 - 11:46
5 σχόλια

Άξιοι άξιοι οι νέοι δήμαρχοι! Αχχ τι ωραία πάει κι αυτό με τους όρκους και τους αγιασμούς τελείωσε…. Βαρέθηκα φίλοι μου να βάζω τα καλά μου και να πηγαίνω σε ορκωμοσίες και σε όλες έλεγαν τα ίδια λόγια, βαρεμάρα….

Δεν μπορώ να πω όμως είδαν πολλά τα ματάκια μου τα ωραία. Πρώην και νυν μαζί, άσπονδους εχθρούς να κάθονται δίπλα-δίπλα αλλά και πολύ…. γλείψιμο! Μία η ζέστη μία τα… μέλια κολλήσαμε! Αλλά μάλλον κάποιοι έχουν ξεχάσει τι γινόταν  πριν καιρό και τσίμπησαν με τα γλειψίματα και τις κολακίες. Δεν πειράζει θα ξυπνήσουν κάποια στιγμή όπως ξύπνησαν κι άλλοι, εύχομαι όμως να μην είναι αργά.

Δίπλα δίπλα ο Δημητράκης με το Γιαννάκη αλλά ματιά και μιλιά δεν αντάλλαξαν, μόνο τα βλέμματά τους όταν συναντιόνταν τυχαία «έπεφταν κεραυνοί». Ναι σας λέω ούτε κουβέντα νέος και πρώην. Στην παράδοση όμως κύριοι. Μαζί για την Τρίπολη!!!! Αμ το άλλο που ο Δημητράκης μάλλον δεν το έχει πιστέψει ούτε κι ο ίδιος και αποκαλεί το Γιαννάκη ακόμα δήμαρχο;; Θα το καταλάβει όμως πιστεύω.

Αλλά βρε νεοεκλεγέντα έναν ανεμιστήρα κάτι βρε παιδί μου δεν έβαλες και σκάσανε σαν τα ποντίκια εκεί μέσα.. Ο Πετράν τους φρόντισε δεν τους άφησε έτσι και τα έβαλε τα ανεμιστηράκια του, εσύ τίποτα;;;

Δεν ήταν μόνο η ζέστη αλλά και η ατμόσφαιρα περίεργη να το πω, πολύ ενθουσιώδης να το πω;; Δεν ξέρω μπερδεύτηκα λίγο. Είδα αρκετούς που δεν περίμενα να δω η αλήθεια είναι αλλά και βαρέθηκα ταυτόχρονα.. Τι ομιλίες και κακό ήταν αυτό;; Έπρεπε δηλαδή στην ορκωμοσία να μιλήσουν όλοι αυτοί;;; Κι άντε να μιλήσουν και να ευχηθούν αλλά να βγάλουν ολόκληρους λόγους;; Ειδικά εκείνον τον Ανδρέα ανάθεμα αν τον κατάλαβε κανείς τι είπε, εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Δημητράκης όμως μες στην καλή χαρά και με το δίκιο του και στην ομιλία του τις πέταγε τις σποντούλες του στον απερχόμενο, όχι που θα άφηνε. Πρέπει όμως να προσέξει λίγο τους συνεργάτες του. Δημητράκη πρόσεχε γιατί αυτοί θα σου την κάνουν… βγαίνουν και τάζουν θεσούλες. Μην κάνεις αυτά που κορόιδευες και κατέκρινες!

Ας πάμε όμως και στην ορκωμοσία του Πετράν που όλοι ήταν εκεί. Τι δήμαρχοι Πελοποννήσου, τι βουλευτές, τι πρώην και νυν υπουργοί, τι γενικοί γραμματείς ακόμα κι ο Αρχιεπίσκοπος. Δεν πρέπει να έχει παράπονο τον τίμησαν όλοι. Εκεί βέβαια ευτυχώς δε μίλησαν γιατί αν μιλούσαν ακόμα εκεί θα ήμασταν. Βέβαια όλοι παρακολούθησαν την ορκωμοσία εκτός από το Βουδούρη ο οποίος πρέπει να έχει κατεβάσει όλα τα νέα παιχνίδια στο κινητό του και ήθελε να σπάσει το ρεκόρ του…. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι δεν ξεκόλλησε από το κινητό καθόλη τη διάρκεια της ορκωμοσίας! Ανάσα δεν πήρε…

Ο Πετράν όμως βράχος! Ακόμα κι όταν όλοι ξεσηκώθηκαν στην αίθουσα αυτός κύριος, ατάραχος παιδί μου σα να μην έγινε τίποτα. Κύριος όμως και με τους άλλους, σηκώθηκε και πήγε να χαιρετήσει τον ….. φίλο του Νίκα. Ναι αμέ καλά δεν το είδατε;;;

Στη Μεγαλόπολη πάντως πολύ βαρύ το κλίμα της ορκωμοσίας, όλοι ήταν πολύ σκεπτικοί. Επικρατούσε μία περίεργη σιωπή και δικαιολογημένα θα έλεγα αφού εκκρεμεί δικαστική απόφαση. Το αντίθετο με τη Βόρεια Κυνουρία που η χαρά τους δεν περιγράφεται. Μανώλης έφυγε Τάκης ήρθε αλλά δεν αλλάζει κάτι, μεταξύ φίλων συνεργασία.

 

Μου αρέσει που ακόμα και τώρα που το αφεντικό τους είναι πάνω πάλι μαζί μας ασχολούνται… Δεν πειράζει καλό είναι κι αυτό μας ανεβάζουν. Πάντως όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτεται η αλυσίδα της συντεχνίας, τι έχουν να δουν ακόμα τα ματάκια μου και τι έχουν ν’ ακούσουν τα’ αυτάκια μου δε λέγεται….

Ανοίγει λέει και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Τεγέας και δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς;; Τι γίνεται βρε παιδιά εκεί στην Αρχαιολογία και δεν ενημερώνετε για κάτι τόσο σημαντικό στην περιοχή;;; Αλλά βέβαια για να σου μιλήσει κάποια εκεί πρέπει να κάνεις τάμα στην Παναγιά της Τήνου ή καλύτερα να έχεις…. μέσον! Μάλλον η κυρία θέλει ειδική πρόσκληση για να μιλήσει και βέβαια να έχει φτιάξει το μαλλί της!!!!!

Σας το είπα και την προηγούμενη φορά μην ακούστε ό,τι κι αν σας πουν εγώ απλά θα αλλάξω στέκι και άλλαξα. Ό,τι κι αν σας λένε ό,τι κι αν κάνουν εγώ θα είμαι εδώ στο πορταλ και το πορταλ θα είναι εδώ για να ….ταράζει τα νερά!

 

Υ.Γ.

Μεγάλε δημοσιογράφε και ότι άλλο λες ότι είσαι, η διοίκηση του Παναρκαδικού Α.Ο έστειλε συγχαρητήρια στον Αστέρα και όχι το Παναρκαδικό νοσοκομείο !!!

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

τι δεν καταλαβαινεις ρε φαντασμα; για πεντε χρονια πως θα την βγάλουν τα γνωστα γλυφτρόνια καθε κοινωνιας. πρεεπει να τα εχεις καλα με αυτους που εχουν το καρπούζι και το μαχαιρι για να τρως και εσυ λιγο. τα βλεπουμε ολοι και κρινουμε αναλογα

Καλά φαντασματάκι χαλάρωσε λίγο για σένα και το πόρταλ,αντισυστιμικά εργαλεία του συστήματος.Σε ξέρουμε και σένα. Ό,τι λες το είδαμε ιδίοις όμμασι και πολλά παραπάνω.Καθίστε γράφτε θέματα της προκοπής γιατί ΤΡΩΤΕ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. Η πένα θέλει χάραξη και όχι πεπατημένη.

αυτο που γινεται με τον παυλη δεν εχει προηγουμενο. τοσο καιρο τον εβριζαν ολοι και τωρα τον απθεωνουν. δημητρη προσεχε τα επομενα σου βηματα

Να δούμε που θα πηγαίνουν οι γλυψιματίες όταν θα κλείνουν τον **** φυλακή για τα σκάνδαλα και τα φαγοποτια

Μην ανησυχείτε τώρα θα βάλει τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας τον Κον ***** και θα αρχίσει να γράφει σε όλα τα blog προκειμένου να καλύπτει τις ατασθαλίες του κυρίου **** και να του φτιάχνει το PROFILE . Οπότε το γλείψιμο θα συνεχίζεται...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.