Σε κλίμα συνεργασίας η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Δ. Βόρειας Κυνουρίας (photos&video)

Σε κλίμα συνεργασίας η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Δ. Βόρειας Κυνουρίας (photos&video)

Σεπτέμβριος 01, 2014 - 14:17
2 σχόλια

Tη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σε μία σεμνή τελετή και τυπική, όπως την χαρακτήρισαν, βρέθηκαν ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Μανώλης Σκαντζός ο οποίος και έδωσε τη "σκυτάλη" στο νέο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μαντά.

Ο απερχόμενος δήμαρχος μίλησε για την τυπική διαδικασία αλλά και για την ενότητα η οποία υπάρχει στην παράταξη. Θυμήθηκε τη στιγμή που παρέλαβε το δήμο από τον κ. Δαλιάνη, ο οποίος του είπε ότι κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα. Γνωρίζει τις επιτυχίες και τις ελλείψεις τις οποίες πρέπει να εξαλείψουν μέσα στην επόμενη θητεία. Όταν παραλάβαμε το δήμο δεν ήταν σε καλή κατάσταση, τόνισε, αλλά τον παραδίδουμε σε καλή κατάσταση για να συνεχιστεί άρτια η επόμενη θητεία.

Επιτύχαμε από το πρώτο χρόνο πολλά είπε τώρα έχουν μπει οι σωστές βάσεις για να συνεχιστούν τα έργα και η άρτια πορεία του δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Ο δήμος σήμερα έχει οικονομική αυτοτέλεια η οποία και θα συνεχιστεί. Μίλησε για τα έργα τα οποία έχουν ξεκινήσει και πρέπει να ολοκληρωθούν.  Δεν καταφέραμε είπε ο κ. Σκαντζός να χτυπήσουμε τον τοπικισμό ο οποίος πλήττει την Βόρεια Κυνουρία ζητώντας από τον νέο δήμαρχο να προσπαθήσει να τον εξαλείψει.

Ο νέος δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαντάς ανέφερε ότι η παραλαβή αυτή ήταν επιλογή ολόκληρης της παράταξης.  Δεν έχω κανένα πάθος για την εξουσία, ανέφερε. Στην συνέχεια δεσμεύτηκε στο ότι δεν θα χρησιμοποιήσει έργα και προγράμματα για να ζητήσει πολιτικά ανταλλάγματα. Είναι αυτονόητο ότι δεν είναι προσκολλημένος στην καρέκλα, το σημαντικότερο όπως τόνισε είναι το πάθος της κοινωνικής αποδοχής όταν βρίσκεσαι σε αυτή την καρέκλα. 

Ο νέος δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαντάς γνώστης των προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζει ο τόπος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για την ανάπτυξη του δήμου αλλά και για να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών οι οποίες και προέχουν.

Σε ένα πολύ καλό κλίμα, οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι αυτή η νέα θητεία έχει πολλές προκλήσεις, αλλά με στρατηγικό σχεδιασμό και τις κατάλληλες κινήσεις θα καταφέρουν να φτάσουν το δήμο Βόρειας Κυνουρίας πολύ ψηλά.

 

 

Video: 

Arcadiaportal.gr Tελετή παράδοσης-παραλαβής του Δ. Βόρειας Κυνουρίας


2 Σχόλια

Ωραία, τώρα που αναλάβατε εσείς οι "καινούριοι" φροντίστε να διατηρούνται καθαρές και προσβάσιμες οι παραλίες όλο τον χρόνο, για να μην έχουμε τα ίδια τα περσινά. Καθαρές και προσβάσιμες παραλίες σημαίνει και κάποιες γαλάζιες σημαίες ακόμη και όχι μόνο μία όπως φέτος.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.