Κατάρτιση ατζέντας άμεσων θεμάτων δημοτικής αρχής Παυλή

Κατάρτιση ατζέντας άμεσων θεμάτων δημοτικής αρχής Παυλή

Σεπτέμβριος 01, 2014 - 15:17
5 σχόλια

Πρώτη προτεραιότητα, της νέας δημοτικής αρχής το θέμα των απορριμμάτων

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την ανάληψη καθηκόντων απ’ τη νέα Δημοτική Αρχή, στις 31-8-2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της παράταξης, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου, Δημήτρη Παυλή. Παρευρισκόμενοι ήταν η Δημοτικοί Σύμβουλοι και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.
Έγινε μια καταγραφή και ενημέρωση από τον Δήμαρχο, καθώς και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την κατάρτιση της ατζέντας των άμεσων θεμάτων που καλείται να αντιμετωπίσει η Νέα Δημοτική Αρχή.

Πρώτη προτεραιότητα, όπως ήταν αναμενόμενο, τέθηκε το θέμα των απορριμμάτων.  Ένα θέμα πολύ κρίσιμο και σοβαρό. Τονίστηκε έντονα στη διάρκεια της συζήτησης, η βούληση για νομιμότητα και εκφράστηκε η παντελή έλλειψη ενημέρωσης για το συγκεκριμένο θέμα.
Κατά την προετοιμασία για την υποχρεωτική σύγκληση του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου πουθα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου οκ. Παυλής ενημέρωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τις επιλογές του στην Δημοτική Ομάδα,γιατα πρόσωπα που θα αναλάβουν Αντιδήμαρχοι, τη θέση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου  και τις θέσεις για την Οικονομική Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Κλείνοντας, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ορίζει, υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας της Δημοτικής Ομάδας τον κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου.

Δελτίο Τύπου
 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Από λόγια παχιά καλά τα πάει ο Παυλής. Όμως ο χρόνος τρέχει και τα προβλήματα είναι ήδη υπαρκτά !!!. Δεν μας λέει καλύτερα τι προτίθεται να κάνει με τις καταστροφές που προκάλεσε το χθεσινό χαλάζι στους αγρότες & παραγωγούς των περιχώρων της Τρίπολης??? Η χθεσινή νεροποντή γέμισε αρκετούς δρόμους με 40 πόντους νερό και παράλληλα να μας πει ποια είναι η συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου για τη φωτιά που έχει ανάψει σήμερα στο Μαίναλο ??? Αντί να μιλάει στους κολαούζους του, καλά θα κάνει να βγει έξω, να συνδράμει την Πυροσβεστική με την φωτιά και να μιλήσει με τους αγρότες για το χθεσινό χαλάζι. Άντε μπράβο...

ΚΑΛΑ, ΤΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ.... ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ??? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ" ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ... ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ... ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.