Σμυρνιώτης: Είμαστε περήφανοι για το έργο και τον Δήμο που παραδίδουμε (video)

Σμυρνιώτης: Είμαστε περήφανοι για το έργο και τον Δήμο που παραδίδουμε (video)

Αύγουστος 29, 2014 - 12:49
34 σχόλια

Υλοποιήσαμε ένα έργο που είναι το μεγαλύτερο τα τελευταία χρόνια στο Δήμο Τρίπολης

Τον απολογισμό του έκανε το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου ο απερχόμενος δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης. Μίλησε για το έργο που υλοποίησε στο Δήμο αλλά και για τις εκλογές, την ένσταση και τους λόγους που ο κόσμος της Τρίπολης δεν τον εμπιστεύτηκε πάλι για δήμαρχο.

Τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στο ξεκίνημά της καθώς ο Καλλικράτης συνέπεσε και με την οικονομική κρίση, παρ' όλα αυτά όμως απέδειξε ότι και μέσα στην κρίση μπορούν να γίνουν πράγματα αρκεί να υπάρχει θέληση και συνεργασία.

Είμαστε περήφανοι για το έργο που υλοποιήσαμε, το οποίο αντικειμενικά και με στοιχεία είναι το μεγαλύτερο τα τελευταία χρόναι ση Τρίπολη

Ο κ. Σμυρνιώτης δήλωσε ότι παραδίδει μία πόλη αλλαγμένη αλλά και χωριάμε προβλήματα που δεν είχαν λυθεί για πολλά χρόνια να έχου λυθεί τώρα. Φτιάχτηκαν νέα σχολεία, νέες παιδικές χαρές, κοινωνικές δομές. Επιλύθηκαν προβλήματα στο Δήμο όπως η διαχείριση των απορριμμάτων που ταλαιπώρησε πάρα πολύ τους δημότες. Ευελπιστεί να δοθεί και μία τελική λύση στι θέμα αυτό, δηλώνοντας ότι η δημοτική αρχή έκανε ό,τι ήταν δυνατό και στα πλαίσια της νομιμότητας για να βρεθεί αυτή η λύση.

Ο κ. Σμυρνιώτης θέλησ ενα ευχαριστήσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις για τη συνεργασία που είχαν και παρά τις εντάσεις και τις διαφωνίες κατάφεραν στα σοβαρά θέματα να βρουν λύση. Τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή ξεκινά με αυτό το έργο και αυτός θα είανι δίπλα στην πόλη και τους δημότες για να τους στηρίξει.

Θα είμαστε δίπλα στη νέα δημοτική αρχή σε κάθε θετικό βήμα, αλλά και όποια κριτική γίνεται θα γίνεται στοχευμένα και σε καμία περίπτωση δε θα έχει προσωπικά ή άλλα κίνητρα

Δεν παρέλειψε όμως και να μιλήσει για τις επιθέσεις που δέχτηκε σε προσωπικό επίπεδο από ανθρώπους που όπως είπε δεν είχαν καν το θάρρος να βγουν και να πουν μπροστά του αυτά που του καταλόγιζαν. Τέλος μίλησε και για τα θέματα διαφάνειας και τόνισε ότι ο οποιοσδήποτε έλεγχος είναι δεκτός, καθώς και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για την πρόκριση στο Europa League αλλά και στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Ακολουθεί και βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Σμυρνιώτη

Video: 

ArcadiaPortal.gr Απολογισμός Σμυρνιώτη


34 Σχόλια

Κι εμείς ρε φίλε είμαστε υπερήφανοι που ξεμπερδέψαμε με σένα. Και με την δημαρχίνα βεβαίως βεβαίως. Άντε πούλα κάνα χαλί να στρώσεις κεφάλι. Κι άσε μας ήσυχους πια.

Α ρε *** . Εχετε μια πολη που μπορειτε να την περπατησετε με τα παιδια σας. Μια ωραια πολη πλεον. Τελικα ειμαστε κακομοιρηδες

κύριος με τα όλα του... Μπράβο του. ήταν ο πιο παραγωγικός δήμαρχος των τελευταίων δεκαετιών. ήταν ο καλύτερος μέχρι να βρεθεί ο επόμενος.. Ας ελπίσουμε να είναι ο κος Παυλής.

Μπράβο άρχοντα, αντιπροσωπεύεις μεγάλο ποσοστό των δημοτών μας. Επίπεδο λέμε κάτω από το χαλί. Ευρώπη. Γορτυνιακή πάντα. Δεν σου έφυγε ακόμα το άχτι που σου έκοψε ο Σμυρνιώτης την βόλτα με το κάρο στην ΙΒ; Τέτοια στεναχώρια πια; Σσσσώπα μωρέ, θα σσσσσου πέρασσσσει. Θα σσσστον φτιάξξξξει τον δρόμο η νέα δημοτική αρχή. Κάνε αίτηση να τον ξηλώσουν να μπαίνεις με το κάρο μέσα.

Το έργο του Σμυρνιώτη είναι τεράστιο. Μακάρι να συνεχιστεί και να μη γυρίσουμε πάλι πίσω. Ο λόγος που δε βγήκε είναι γιατί δεν υπηρέτησε μικρά και μεγάλα συμφέροντα. Δεύτερος μεγάλος λόγος είναι γιατί πολεμήθηκε από μεγάλα πολιτικά στελέχη γιατί ανεβάζοντας ψηλά τον πήχυ φοβήθηκαν πολύ κάποιοι ότι τρίζει η καρέκλα τους. Για 12500 πάντως δημότες ο Σμυρνιώτης θα είναι πάντα ο δικός μας δήμαρχος , ο άνθρωπος με το χαμόγελο και την ανθρωπιά , ο άνθρωπος που άλλαξε την πόλη και τα χωριά και τους έδωσε νέα πνοή.

Ποια χωρια ;ελατε στις καλτεζες να δειτε πως πλενομαστε;εποχες δεκαετιας 50...κ ο νεος τοπικος ζηταει μπλουζες της χρυσης αυγης για να τον φοβουνται αντι να ασχοληθει με τοσο σοβαρο θεμα της λειψυδριας..

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΣΜΥΡΝΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. Μεσημεριανά σήριαλ, τηλεπαιχνίδια, ειδήσεις, αστυνομικές ταινίες και στο τέλος προβολή του ΕΡΓΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ... Για να μην το ξεχάσουν. Α!! Να γυρίσουν σε βίντεο το γήπεδο beach volley, πρόκειται για αριστούργημα, προτείνω η κυρία που ήταν Πρόεδρος στο Νομικό Πρόσωπο να βραβευθεί σε ειδική τελετή. Gaudi θυμίζει η αρχιτεκτονική του, κομψοτέχνημα. Α! και φτηνά μας κόστισε καμμιά 40.000€, Άντε βρε πίσω μπας και καταλάβετε τι κάνετε... Α!! και μία επανάληψη των απ' ευθείας αναθέσεων δεν βλάπτει. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι... ΠΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ...

Γιάννη , όπως τα λένε , από Δευτέρα καναπέ και τηλεόραση, αρχίζει το θέατρο της Δευτέρας και έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο.Να δω τι θα λένε με αυτά που θα δούνε

Στις Καλτεζές έγινε ολόκληρο έργο και βρέθηκε νερό από νέα πηγή. Αυτό το νερό είναι αρκετό για τις βασικές ανάγκες των δημοτών, αυτές τις ανάγκες που έχει και ένας δημότης στην πόλη. Στα χωριά βέβαια πάντα αφήνουν το νερό χωρίς μέτρο και κάνοντας σπατάλες τεράστιες στα χωράφια, γιατί μέχρι τώρα δεν το πλήρωναν. Αυτό πρέπει να σταματήσει , γιατί το νερό είναι πολύτιμο και δεν πρέπει να σπαταλάται. Ωστόσο ο δήμος έστειλε επιπλέον και υδροφόρες και ο Σμυρνιώτης είχε δηλώσει ότι εάν συνεχιζόταν η θητεία του θα έφτιαχνε και άλλα έργα ύδρευσης εκεί , όπως έκανε και σε άλλα χωριά. Ο προηγούμενος δήμαρχος ο Κος Παπανικολάου να μας πει τι έκανε εκεί 12 χρόνια τώρα?

Βιάζονται οι επιτήδειοι να στείλουν το Σμυρνιώτη σπίτι του και να απαξιώσουν το Εργο του , γιατί αυτοί δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτα τώρα που θα έρθουν. Βιάζονται επισης γιατί είναι όλοι χρεωμένοι και θέλουν να πάρουν την κουτάλα και φυσικά θέλουν να είναι μόνοι τους, να μην τους ενοχλεί κανένας. Δεν πρόκειται όμως γιατί όπως ο Σμυρνιώτης δεν επέτρεψε σε κανέναν επί θητείας του να πάρει την κουτάλα, έτσι δεν θα επιτρέψει και σε αυτούς. Αλλωστε γι΄αυτό μερικοί έφυγαν από την παράταξη Σμυρνιώτη και πήγαν στην παράταξη Παυλή για το φαγοπότι... Ο Σμυρνιώτης όμως θα είναι εκεί και θα τους παρακολουθεί.

Αφου δεν μπορείτε να τα βάλετε με έναν ΔΗΜΑΡΧΟ που έχει αρχ......., τα βάζετε οι άνανδροι με τα γυναικόπαιδα. Οποιος είναι σίγουρος για αυτά που λέει πρέπει να τα λέει όχι πίσω από σκοτεινά δωμάτια , αλλά μπροστά και με όνομα. Αλλά είστε κότες δυστυχώς...

Με την ορκωμοσία την Τετάρτη άνοιξε η αυλαία στο Θέατρο του Παραλόγου. Από Δευτέρα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και στη σκηνή οι ηθοποιοί. Ο Παυλής γνωρίζει καλά την τέχνη της υποκριτικής, είναι άλλωστε και ο πρωταγωνιστής... Τον μεγάλο άρχοντα πλαισιώνουν οι παρακάτω: Βόσνος, Κάμαρης, Τυροβολάς, Καραλής, Κακλαμάνος και άλλοι πολλοί εκλεκτοί... Παρακολουθείστε τη θεατρική παράσταση και δε θα χάσετε! Από 1η Σεπτεμβρίου στις οθόνες και στις υπηρεσίες σας!

Το σήριαλ που θα δούμε από Δευτέρα θα είναι ταυτόχρονα και κωμωδία και τραγωδία δυστυχώς....

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες στο θέατρο αυτό θα έρθουν και κομπάρσοι από άλλες υπηρεσίες όπως πολύτιμοι συνεργάτες στη *** του Κου Καπόγιαννη από την Περιφέρεια, πρώην Νομαρχία, ειδικοί σε οικονομικά θέματα ( πως θα χρεωκοπήσετε έναν δήμο), ονόματα θα αποκαλύψουμε προσεχώς...

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!!

Και σκέψου ότι πλέον, η μετακίνηση υπαλλήλων από φορέα σε φορέα δεν είανι απλή υπόθση, αλλά κάποιοι τα έχουν ηδη έτοιμα. Είπαμε, διαφάνεια, και ακόμα δεν αρχίσαμε!

Καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο και στο συμβούλιό του.Οι υπόλοιποι,υπομονή.....θα μας λείψουν βέβαια κάτι θρασύτατες ******,οι οποίες προσδιόριζαν πολιτισμικά,σε..... κορυφαία θέση το συνδιασμό του κυρίου Σμυρνιώτη....αυτό για κάποιους που υποτιμούν συστιματικά τηνκαταγωγή και το συμβούλιο του Παυλή.Λοιπόν,ΤΕΛΟΣ!!

χα χα χα καλό , αλλά να ξέρεις υπολογιστές δεν έχουν μόνο στα δημαρχεία, βγες και λίγο από το σπίτι

Δεν υπήρξε κανένας τέτοιος χαρακτηρισμός για τους ψηφοφόρους του κ. Παυλή. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. <ARCADIAPORTAL.GR>

Ε βλέπεις πρέπει και ο Πετράν να ελέγχει με κάποιο τρόπο τον Παυλή , εάν θα κάνει όλα αυτά που του έχει υποσχεθεί. Ετσι στέλνει τα πρωτο παλίκαρά του δήθεν για βοήθεια.

Εάν νομίζουν κάποιοι ότι οι 12500 ψήφοι θα αφήσουν τους 12570 να κάνουν ότι θέλουν είναι γελασμένοι, τα μάτια θα είναι ανοικτά για να μην καταστρέψουν οι επόμενοι αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι. Εάν νομίζει ο Κος Παυλής ότι θα πάρει την κουτάλα και θα τρώει ασύστολα είναι γελασμένος και αυτός και τα παπαγαλάκια του.

Φίλε από την ορθογραφία σου και μόνο φαίνεται το επίπεδο και η καταγωγή του συμβουλίου του Παυλή. Οσο και να θέλετε να κρυφτείτε δε γίνεται. Δεν μπορούν όλοι ξαφνικά να ξαναπάνε στο σχολείο ή να πάρουν πτυχίο. Το Ρουλάκι δε που θα βάλει στα πολιτιστικά ο Παυλής μόνο από Λεπά ξέρει και από Αντελα Δημητρίου. Ελεος τι μας περιμένει...

Ο Γιάννης θα είναι εδώ όσο και εάν θέλουν κάποιοι να τον διώξουν για ευνόητους λόγους. Είναι στην αυτοδιοίκηση 20 χρόνια πολύ περισσότερα απ΄ότι είναι ο Παυλής και οι παρατρεχάμενοί του και αυτά στα 20 χρόνια και ότι έχει πετύχει δε θα το χαρίσει σε κανέναν, όσο και εάν τον πολεμάνε με λάσπη και γνωστά πολιτικά τερτίπια.

Ποιός άραγε θέλει να διώξει το Γιάννη; Μήπως είναι ο καιρός; Μήπως οι δικοί του άνθρωποι λέω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό; Πάντως οι αντίπαλοί του γιατί να τον διώξουν; Υπάρχει ευκολότερος αντίπαλος από το Γιάννη; Υπόσχεση ήττας είναι ο άνθρωπος... Μία βλακεία από εδώ ένα πεταμένο έργο από εκεί, τουπέ υψηλό, συμβούλους άχρηστους που θα τους απέλυε ένας σωστός εργοδότης την επόμενη ημέρα που θα τους έβρισκε στη δουλειά του και τόσα άλλα. Όσο για το έργο του Γιάννη τέλος τα ψέμματα, τα βρήκε ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ. Ψέμματα από το γατάκια που λένε το αντίθετο ΤΕΛΟΣ. Καρεκλοκένταυρος ήταν. Άφησε χωρίς μία μελέτη την τεχνική του Υπηρεσία. Για ρωτήστε τους Μηχανικούς εκεί να σας πουν την αλήθεια, τώρα θα πουν την αλήθεια όχι πριν που φοβόντουσαν τους Συμβούλους του Γιάννη. Όσο για τον κ. Λυμπεράκη πίσω στο γραφείο του Γιάννη να το κάνει το ίδιο λαμπόγυαλο...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ στους αποχωρούντες. Καλοτάξιδοι και σε άλλο Πλανήτη, ίσως και εκτός γαλαξιακού συστήματος...

Πες τα ρε μεγάλε.Μας φλόμωσαν στο παραμύθι....δεν πειράζει.όλα εδώ πληρώνονται και με συνοδεία...τσουξίματος...

Απ την ορςθογραφία μου έβγαλες συμπέρασμα για το επίπεδο του συμβουλίου του Παυλή!!!Αςτο ρε μεγάλε....μπορεί κάποιες φορές η ήττα νάναι χειρότερη απ το θάνατο,αλλά μή το παίρνεις τόσο βαριά!Πεντε χρόνια είναι,θα περάσουν....

Ο Σμυρνιώτης έχει μάθει και να κερδίζει και να χάνει και το έχει αποδείξει τα 20 χρόνια που ασχολείται με την πολιτική. Η ήττα που δέχεται όμως είναι η καθαρή, όχι η βρώμικη και η καθοδηγούμενη. Εσύ ξέρεις άλλωστε τι εννοώ...

Οι θρασύτατες που εννοείτε πήραν πάνω από 800 ψήφους δηλ.. σχεδόν τους διπλάσιους από αυτούς που πήρε ο πρώτος σύμβουλος του Παυλή. Αυτό σημαίνει ότι το θράσος τους το χρησιμοποίησαν στο να παράγουν μόνο έργο και τίποτα άλλο. Αλλιώς δε θα τη ψήφιζαν τόσοι δημότες!!!

Τον έδιωξαν κάποιοι δήθεν δικοί του άνθρωποι γιατί η δεν τους έκανε τα περίεργα και παράνομα χατήρια που ήθελαν ή γιατί είχαν τα κόμπλεξ τους και ζήλευαν. Οσο για το πόσο έτοιμα ήταν τα έργα από την τεχνική υπηρεσία τα είδαμε. Μία πλατεία Αρεως την είχαν με τα μπάζα τρία χρόνια και ο Σμυρνιώτης μέσα σε τρία χρόνια όχι μόνο την τελείωσε αλλά τελείωσε και την επεκτασή της , τελείωσε και την Πετρινού, τελείωσε και τους πεζόδρομους. Εάν είχε αφήσει κάποιους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας που ασχολούνται μόνο με τον συνδικαλισμό και τίποτα άλλο δε θα είχε γίνει τίποτα όπως άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια. Και το Λυμπεράκη δεν τον πήγαιναν κάποιοι υπάλληλοι γιατί τους κυνηγούσε να δουλεύουνε και δεν τους ΄ άφηνε να κάνουν τις ατασθαλίες τους και να πίνουν το καφεδάκι τους.

Απορώ πόσα λεφτά πέρνουν τα παπαγαλάκια σμηρνιωτη και παυλη και γραφουν τοσα κατεβατα. τοση πεινα εχει πεσει ή χανετε πολλα λεφτά και καθεστε και γραφετε τοσες μακακιες;;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.