Ο Caveman στην Τρίπολη στις 30 Αυγούστου

Ο Caveman στην Τρίπολη στις 30 Αυγούστου

Αύγουστος 20, 2014 - 12:35
3 σχόλια

Ο CAVEMAN με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη θα παρουσιάσει στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου (υπό την αιγίδα Κ.Ε.ΔΗ.Τ)  στην Τρίπολη το Σαββάτο 30 Αύγουστου στις 21:15 την παράσταση «Caveman»

Ο«Caveman», ανανεωμένος όσο ποτέ, ετοιμάζει τη βαλίτσα του με σκοπό να ταξιδέψει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ελλάδας για να συναντήσει για μια ακόμη χρονιά τους πολυάριθμους θαυμαστές του! Ως γνήσιος απόγονος του Caveman, συνεχίζει να  μας αποκαλύπτει με τον πλέον διασκεδαστικό δικό του τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων, που εδώ και 30.000 χρόνια κάνουν τη συνύπαρξή τους κάποιες φορές ‘ανυπόφορη’ αλλά πάντα αυτονόητη και μοναδική.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Υψηλό επίπεδο θεάματος μας ρίξαν στα μάτια οι υπεύθυνοι του πολιτισμού φέτος; ή μας εκδικούνται που δεν τους ξαναβγάλαμε στις εκλογές; Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από σοβαρούς ανθρώπους ίσως να μπορούσε να μην αφήνει σκουπίδια της τέχνης να παρουσιάζονται στην πόλη. Ελπίζουμε η νέα αρχή της πόλης να δείξει περισσότερη ευαισθησία στις επιλογές της.

Σκουπίδι αυτή η παράσταση;;; Πόσο άσχετος είσαι!!! Ή μήπως ήταν σκουπίδι η Μποφίλιου, η Καραμπέτη και ο Βουτσάς; Αλλά, μάλλον, είσαι οπαδός της γουρνοπούλας!

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 25/08/2014 - 10:21 Βρε πανάσχετε, ξέρεις ότι η παράσταση ανεβαίνει στην Αθήνα για 7η χρονιά, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία; Ξέρεις, βρε τυρόγαλο, ότι την παράσταση έχουν κυριολεκτικά λατρέψει πάνω από 280.000 θεατές στην Ελλάδα και έχει πάνω από 10.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο; Τραχανοπλαγιά, που έχεις το θράσος να εκφέρεις και άποψη...Τράβα κοίτα 'κανα τούρκικο ή 'κανα Ρετιρέ και πολύ σου πέφτει...Μήτρο, ε μήτρο...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.