Ορκίστηκε ο Τατούλης και συνεχίζει το έργο του (photos&video)

Ορκίστηκε ο Τατούλης και συνεχίζει το έργο του (photos&video)

Αύγουστος 30, 2014 - 14:18
6 σχόλια

Παρών ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Αυγούστου το πρωί στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης η ορκωμοσία της νέας περιφερειακής αρχής. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος ενώ το παρών έδωσε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Με την λήξη της ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη, ο επικεφαλής της παράταξης "Ανταρσία στο Μοριά" Παναγιώτης Κάτσαρης διάβασε το δικό του όρκο ο  οποίος προκάλεσε την δυσαρέσκεια του κοινού που βρισκόταν στην αίθουσα.  Έπειτα μέλη της Χρυσής Αυγής που ήταν στο πίσω μέρος της αίθουσας του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου φώναξαν εθνικιστικά συνθήματα.

O Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος στην ομιλία του ανέφερε ότι ο άνθρωπος είναι κουρασμένος και το μεγάλο λάθος είναι ότι όλοι προσπαθούμε να ρίξουμε τα λάθη στην πλάτη του άλλου. Ήρθαμε όλοι εδώ για να τονίσουμε τη ευθύνη μας όλοι μαζί πρέπει να συνεργαστούμε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, γιατί αν δεν συνεργαστούμε η βοήθεια δεν θα έρθει από έξω. Η βοήθεια αυτή είναι ασπιρίνη δεν είναι θεραπεία. Ακούμε πολλά και σιωπούμε αλλά δουλεύουμε πολύ και ενεργούμε, τόνισε.

Το καθήκον μας είναι να σταθούμε πλάι σε αυτούς στους πιστούς πολίτες και να τους βοηθήσουμε.

Στην ορκωμοσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, των αντιπεριφεριαρχών και των περιφερειακών συμβούλων το πάρων έδωσαν και ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννης Μανιάτη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νικόλαος Ταγαράς, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανό, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην υπουργός κ. Καλτεζιώτης, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Γενικός Γραμματέας υπουργείου υγείας κ. Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας ΣΔΙΤ Νίκος Μαντζούφας, καθώς και δήμαρχοι της περιφέρειας Πελοποννήσου εκπρόσωποι των στρατιωτικών , αστυνομικών και λιμενικών αρχών.

 

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοπονν


6 Σχόλια

Ποιο έργο συνεχίζει ρε παιδιά? Αυτό που δεν ξεκίνησε ποτέ? Ολο λόγια είναι σαν τον Καμπόσο και από έργα τίποτα. Ολο θα, θα , θα...

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ......Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ!!! ΑΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΥΓΕ!!!

Άσε μας ρε καραμήτρο. Ποιό έργο και ποια πρωτιά; Μας έκανες νούμερα με τις υποκλίσεις σου στο Φούχτελ και το Μπόμπολα. Άει κάνε τους τον μάνατζερ και άσε την Πελοπόννησο ήσυχη.

Α ρε Αβραμόπουλε τι κόσμο έχεις πάρεις στο λαιμό σου, το παιδάκι νομίζει ότι υπογράφει εκεχειρία στην Ουκρανία!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.