Στον Ηρακλή ο Κανατάς – Στον Απόλλωνα ο Ι. Σούρσος

Στον Ηρακλή ο Κανατάς – Στον Απόλλωνα ο Ι. Σούρσος

Αύγουστος 26, 2014 - 10:57
1 σχόλια

Aπό το astrosnews

Στον Ηρακλή θα αγωνίζεται από φέτος η Γ. Κανατάς. Ο έμπειρος και ικανός χαφ, μέχρι πέρσι του Πανθυρεατικού, αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή της ομάδας των Βερβένων στη φετινή της πορεία στο Α” Τοπικό. Εμείς να ευχηθούμε στο φίλο και συνεργάτη του astrosnews, Γιώργο, να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις επιδόσεις στα γήπεδα.

Στην ομάδα του Τυρού θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του διαδρομή ο Ι. Σούρσος. Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Ερμή επέλεξε τον γειτονικό Απόλλωνα για να αγωνιστεί αυτή τη χρονιά, μετά την υποβιβασμό της ομάδας της Μελιγούς, με τον φίλο του και μέλος της διοίκησης του Ερμή Κ. Λέγκουρδα να του εύχεται καλή επιτυχία.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΕΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ.ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΓΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.