Συγχαρητήρια Διδασκάλου στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Συγχαρητήρια Διδασκάλου στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Αύγουστος 29, 2014 - 16:33
1 σχόλια

Με την ευκαιρία της χθεσινής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου έστειλε το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

 

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους υποψηφίους, που πετύχατε την εισαγωγή σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Τώρα, με το κεφάλι ψηλά, απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών σας, διαβαίνετε τη γέφυρα που σας οδηγεί από τη μαθητική ζωή στον κόσμο της επιστημονικής γνώσης και συγχρόνως, μπαίνετε σ’ έναν καινούριο κόσμο γεμάτο εμπειρίες, επιτυχίες και προοπτικές.

Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους γονείς, τους κηδεμόνες και τους δασκάλους σας, που σας στήριξαν, με όλες τους τις δυνάμεις, στον πολυετή κύκλο της σκληρής προετοιμασίας σας.

Σε όσους δεν τα καταφέρατε, φέτος, πρέπει όλοι να σας θυμίζουμε πως υπάρχει και επόμενη φορά, αλλά και άλλες πολλές ευκαιρίες, που πάντα δίνει η ζωή. Με προσπάθεια, πείσμα και θέληση θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματώσετε τις προσδοκίες σας και να είστε δημιουργικοί και παραγωγικοί προς όφελος της κοινωνίας».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Με τέτοια αναβάθμιση στην εκπαίδευση κατόπιν των συνχωνεύσεων των σχολικών μονάδων,στενέψατε την γέφυρα που οδηγεί στην επιστημονική γνώση..βλέπετε Λύκεια Δήμου Γορτυνίας νομού Αρκαδίας.. Αξιος ο Μισθός σας.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.