Συγκινητικός o απολογισμός της Οικονομικής Επιτροπής περιφέρειας Πελοποννήσου (photos&video)

Συγκινητικός o απολογισμός της Οικονομικής Επιτροπής περιφέρειας Πελοποννήσου (photos&video)

Αύγουστος 29, 2014 - 15:28
4 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η τελευταία τακτική συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της περιέφερες Πελοποννήσου, της πρώτης αιρετής περιφέρειας η οποία εδώ και 3,5 χρόνια κάνει μεγάλες προσπάθειες για να εντάξει έργα και να φέρει εις πέρας μεγάλα προβλήματα τα οποία προκύπτουν.

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου έγινε η τελευταία συνεδρίαση στον κτίριο της περιφέρειας Πελοποννήσου όπου και συμμετείχαν τα περισσότερα μέλη της επιτροπής καθώς και οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Η κ. Νικολάκου έκανε μια σύντομη αποτίμηση του έργου της οικονομικής επιτροπής λέγοντας ότι η επιτυχία οφείλεται στα μέλη που συμμετέχουν σε αυτό και σε όλους τους αφανείς που έχουν δουλέψει πριν από κάθε συνεδρίαση. Επίσης ευχαρίστησε τα ΜΜΕ τα οποία συμμετείχαν στις δημόσιες συνεδριάσεις της επιτροπής και έκαναν κριτική η οποία τους έκανε να γίνουν καλύτεροι.

Στη συνέχεια ανέφερε ονομαστικά όλους του συνεργάτες της  και μέλη της οικονομικής επιτροπής όπου μ τη σωστή συνεργασία κατάφεραν να βρουν λύση σε πολλά οικονομικά θέματα της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η συγκίνηση και τα δάκρια δεν θα μπορούσαν να λείψουν  και από αυτό τον απολογισμό, με την αντιπεριεφειάρχη κ.Νικολάκου να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η συμμετοχή της στην οικονομική επιτροπή ήταν μια εμπειρία ζωής και όχι πολικής καθώς σε δύσκολα χρόνια με οικονομικά  προβλήματα κατάφεραν ένα μεγάλο έργο.

Ο κ. Βαλασόπουλος κάνοντας τον δικό του απολογισμό ανέφερε ότι η παράταξη τους υπηρέτησε τον νέο θεσμό του Καλλικράτη.  Ελπίζουμε ότι η σημερινή κυβέρνηση θα κάνει βήματα πολύ περισσότερα από αυτά που έκαναν στο παρελθόν χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.

Ο κ. Νίκος Γόντικας στον δικό του μικρό απολογισμό τόνισε ότι ήταν συνεπής απέναντι στους εργαζόμενους τους επαγγελματίες και αγρότες ότι θα είναι το μάτι και το αυτί τους στις συνεδριάσεις της οικονομικής επιτροπής στην ώρα τους σε αντίθεση με άλλων συναδέλφων που καθυστερούσαν στις τακτικές συνεδριάσεις. Πολλά από τα θέματα που θεώρησαν σοβαρά τα ανέφεραν και στην κοινωνία τόνισε.

Ο συμπαραστάτης του πολίτη και της επιχείρησης κ. Γιώργος Μπουλούκος μίλησε για τον νέο θεσμό τους συμπαραστάτη του πολίτη για τον ευρύτερο ρόλο που έδωσαν σε αυτό το θεσμό ξεπερνώντας το στενό πλαίσιο του νόμου και έδωσαν διεξόδους σε υπαλλήλους που βρέθηκαν ενώπιων της δικαιοσύνης.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Produce 5


4 Σχόλια

Αυτη η γυναίκα ξεπερνάει τελικά και τη Βουγιουκλάκη στην ηθοποιία. Εύγε Ντινακι εύγε!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.