Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά: Επέστρεψε πορτοφόλι με χρήματα

Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά: Επέστρεψε πορτοφόλι με χρήματα

Αύγουστος 27, 2014 - 09:35
3 σχόλια

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που μοιάζουν να μην είναι πραγματικές, καθώς η καθημερινότητα και τα προβλήματα που έχουν αλλάξει τους ανθρώπους κάνοντάς τους πιο εγωιστές και απόμακρους.

Ένας 16χρονος όμως ήρθε να κάνει τη διαφορά επιστρέφοντας πορτοφόλι με χρήματα το οποίο είχε βρει στο πανηγύρι της Τεγέας στην Επισκοπή.

Το ιστορικό των πραγμάτων έχει ως εξής:

Μία κοπέλα έχασε το πορτοφόλι της στο πανηγύρι της Τεγέας, έχοντας μέσα σε αυτό χρήματα, ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, εισιτήρια πλοίου καθώς και άλλα απαραίτητα έγγραφα. Δύο μέρες μετά και αφού δεν είχε βρει το πορτοφόλι της αποφάσισε να κινήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες που ήταν απαραίτητες για είναι βγάλει νέα έγγραφα όπως ταυτότητα και δίπλωμα. Αλλά η τύχη της επιφύλαξε μια έκπληξη καθώς ένας 16χρονος είχε βρει το πορτοφόλι της διάβασε τα στοιχεία της από τα έγγραφα και προσπάθησε να την βρει και να της επιστρέψει το πορτοφόλι.

Αυτό φυσικά δεν ήταν εύκολη υπόθεση αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να βοηθήσουν να βρεις έναν άνθρωπο γνωρίζοντας μόνο το όνομά του.

Ο 16χρονος εντόπισε την νεαρή κοπέλα και της επέστρεψε το πορτοφόλι άθικτο.

Τέτοια περιστατικά δεν συμβαίνουν συχνά έτσι όταν γίνεται μία τέτοια πράξη ανθρωπιάς καλό είναι να επισημαίνεται, έτσι ώστε να υπάρξουν και άλλοι συνεχιστές της.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Και εγώ έχασα το κινητό μου στο πανηγύρι της Τεγέας με προσωπικά τηλέφωνα μέσα (θα μπορούσαν να με βρούν) αλλά δεν μου το επέστρεψε κανείς.

ΜΠΡΑΒΟ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.