Παυλής: Δικαιωθήκαμε και στο δικαστήριο

Παυλής: Δικαιωθήκαμε και στο δικαστήριο

Αύγουστος 26, 2014 - 13:44
8 σχόλια

Δεν δικαιώθηκε η παράταξή μας αλλά η βούληση του λαού

Για την απόφαση του Δικαστηρίου Τρίπολης και την απόρριψη της ένστασης του Γιάννη Σμυρνιώτη μίλησε ο Δημήτρης Παυλής.

Ο κ. Παυλής αναφέρθηκε στην απόφαση του Δικαστηρίου η οποία επικύρωσε και την απόφαση του κόσμου την Κυριακή των εκλογών στις 25 Μαΐου, βγάζοντας τον ίδιο νέο δήμαρχο Τρίπολης. Η απόφαση ήταν αναμενόμενη για τον κ. Παυλή και την παράταξή του και τους δικαίωσε πλήρως.

Από εδώ και πέρα ανέφερε ότι δε θα ασχοληθεί άλλο με τις ενστάσεις και θα αφοσιωθεί στον Δήμο Τρίπολης και στα προβλήματά του, τα οποία όπως τόνισε είναι πολλά. Μίλησε για όλα τα προβλήματα που έχει ο Δήμος και τα οποία χρειάζονται επίλυση, αλλά και για το γεγονός ότι όλο αυτό τον καιρό δεν είχε καμία ενημέρωση γι’ αυτά παρόλο που το είχε ζητήσει, όπως είχε ζητήσει και γραφείο στο Δήμο το οποίο ποτέ δεν του δόθηκε.

Δήλωσε ότι θα γίνουν έλεγχοι στο Δήμο όπως έχει πει όλον αυτόν τον καιρό και θα μπει μία τάξη από 1η Σεπτέμβρη που θα αναλάβει τη δημαρχία. Ενώ δεν παρελειψε να τονίσει ότι θα καλέσει όλες τις παρατάξεις σε διάλογο για το κοινό συμφέρον του Δήμου.

Τέλος ζήτησε από τον κόσμο που θέλει να παραβρεθεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Δήμου Τρίπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 19:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης ότι η είσοδος θα είναι ανοιχτή για όλους.


8 Σχόλια

Δημητρη Παυλή τωρα και με την βούλα της δικαιοσύνης ,βάλε το μαχαιρι βαθια στο κόκκαλο και ξεκινα την κάθαρση στο ΄΄πάρτυ΄΄ που είχε στηθεί εδώ και 4 χρόνια.

Γιαννακη τι θα κανετε τωρα;θα ασχοληθειτε με το δημο που "αγαπατε" η τωρα που δε βγηκες και δε σε στηριξε η νδ θα το παιξεις παλι ανεξαρτητος και θα διεκδικησεις κανενα αλλο ποστο οπως μετα την ανεξαρτητη παραταξη του 2006 που εγινε της νδ το 2010 και το 2014 Η μιση πολυ χαιρεται απλα επειδη δε βγηκες εσυ και οι γυρω σου Εχασες τις πιο ευκολες εκλογες και αναρωτιεσαι αν σε φτυνουν η αν βρεχει Στον αγυριστο..

Δημήτρη μπορεί να το ευχαριστήθηκες σήμερα αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Να δω ποιους θα πρωτοβάλεις σε θέσεις... Αρχίζει γκρίνια και πολλά θέματα για τα blogs ;) Ξέρεις εσύ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.