Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για το δήμο Τρίπολης

Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για το δήμο Τρίπολης

Αύγουστος 26, 2014 - 12:44
36 σχόλια

Ο Παυλής δήμαρχος Τρίπολης - Ο Σμυρνιώτης θα προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας

Την Τρίτη 26 Αυγούστου το πρωί βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου για το δήμο Τρίπολης. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τις οποίες και ανακοινώνει το ArcadiaPortal.gr o Δημήτρης Παυλής είναι δήμαρχος Τρίπολης μετά την απόφαση του Δικαστηρίου Τρίπολης.

Η απόφαση είναι ανακοινώσιμη αλλά ακόμα δεν έχει καθαρογραφεί και δεν έχει υπογραφεί από τον πρόεδρο.

Ο κ. Σμυρνιώτης θα προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας έτσι όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στις 13 Αύγουστου:

Η εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη είναι δεδομένη και αναμένουμε την απόφασή της.  Ασκήσαμε το νόμιμο δικαίωμά μας και θα το εξαντλήσουμε προσφεύγοντας ακόμα και στο Συμβούλιο Επικρατείας, δήλωσε. 

Ειδήσεις: 

36 Σχόλια

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΣΟΥς ΤΟΝΟΥς ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥς ΚΟΥΒΑΛΑΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟς. ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕς ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕς ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩς ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΠΟ "ΔΙΚΑΙΟΥΣ" ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟς ΑΛΗΘΕΙΑς. ΕΣΤΩ ΚΙΑΝ ΤΟΥς ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΜΑΤΑΟΔΟΞΙΑΣ Κ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ.

...και μετά το συμβούλιο της επικρατείας, βουρ Γιάννη για το Ευρωπαικό δικαστήριο... Εεεε! Αν και εκεί βγάλουν ξανά τον Παυλή δήμαρχο, μην απογοητευτείς! Απευθύνσου στο διαγαλαξιακό δικαστήριο! Πάρε τον πύραυλο και εξαφανίσου σε άλλους πλανήτες, να ησυχάσουμε επιτέλους απο σένα και κυρίως απο την αλαζονεία σου...!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ..................ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΙΑΟΥ ΓΑΤΑΚΙΑ.

πόσα σου έχει τάξει εσένα ρε ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που γίνεσαι τόσο γλειώδης και υποστηρίζεις τόσο φαντατικά ένα πολιτικό; έχει παραγίνει το κακό εδώ μέσα από γυμνοσάλιαγκες που γλυφουν το τους μεν και τους δε...

Σπανε οι κλικες τωρα.βαλε ταξη κ στις καφετεριες Δημητρη που εχουν πιασει ολο το χωρο...

τώρα αρχίζουν τα καλά ... για όσους γνωρίζουν όταν είσαι 17 μονάδες μπροστά την πρώτη κυριακή προφανώς και τάζεις στους πάντες τον ουρανό με τα άστρα... εδώ θα είμαστε για να γελάμε

Άει *** ρε αγράμματε χωριάτη, που έχεις και μούτρα να κάνεις σχόλια...Μεθύστακα!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ JOHN. ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ..... ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

τι γινετε τωρα ρε παλικαρια που λεγατε τοσα και τοσα για το γιανακη? δαγκωσατε τη γλωσσα σας? αντε να δω τωρα το λεοφωρειο με τη κιτρινη γραμμη να μαζεψει τη ματαν ,οπως ειχα γραψει και πιο παλια......... τα γιαουρτακια παντως τα χρειαζεσε τζονυ ,τωρα που βγηκε και η αποφαση ε !!!!!!!!!!!!!! γιατι δεν ειχες το ηθος αφου εχασες να αποσυρθεις ΚΥΡΙΟΣ,και εγινες περιγελος πανελλαδικα.......................

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΑΡΕ..... ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ....... ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ!!! ΕΝΕΣΑ ΜΕ ΝΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ...5 ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Παπαγαλάκια των 2 παρατάξεων λίγο ψυχραιμία. Εμείς θέλουμε να δούμε αν ο παυλής ανταποκριθεί τελικά στο ρόλο του, να δούμε συνεργάτες και έργο και μετά πανηγυρίζετε. Το μόνο που δείχνετε είναι χαμηλό επίπεδο κατηγορίας χουλιγκάνων και κλικαδόρων.

Τόσο σχόλια και όλα είναι οπαδικά. Η απόφαση αυτού του δικαστηρίου δεν είχε και μεγάλη σημασία. Αν ήταν υπέρ Σμυρνιώτη, δεν θα πήγαινε στο ΣτΕ ο Παυλής; Όπως και να έχει λοιπόν ΟΛΕΣ αυτές οι ενστάσεις κρίνονται στο ΣτΕ. Υπομονή 2-3 μήνες για την οριστική απόφαση λοιπόν. Τότε μπορείτε να βγάλετε τον οπαδό από μέσα σας με κάποιο ασφαλές αποτέλεσμα. Υπομονή να βγει η απόφαση του ΣτΕ και στις δύο πλευρές συμβουλεύω. Υ.Σ. Κάποιος έγραψε ότι περιμένει να δει τους συνεργάτες του ...Παυλή. Τώρα περιμένει να τους δει; Δεν τους ξέρει; Δεν έχει δει τον συνδυασμό του ποιοι είναι;

5 χρονια δεν περνανε με χαπια αυτοκτονεις πως περνανε να σε φτυνουν ολοι? καλο απογευμα παρε καραμπινα και οποιον βρεις βαρα σμυρνιωτη δεν σε τιμησαν δωστους πυροβολα η χαπια και τελος απο τριπολη πγαινε αλλου πως θα βγαινεις εξω?

ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ......ΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ....

Ηθελα να ξερα το ΣΤΕ πως και τι αποφαση θα παρει οταν προσφυγει ο Σμυρνιωτης , οταν δικαστες για τους ιδιους λογους αποφασιζουν επαναληπτικες εκλογες (βλεπε Γαλατα Τροιζηνιας) και εδω αλλη αποφαση παιρνουν , μηπως τελικα η δικαιοσυνη δεν ειναι τυφλη, αλλα δεχεται οδηγιες.!!!!!!!!

Ο κόσμος ψήφισε αλλά υπάρχουν και οι νόμοι. Αν δεν είσαι νόμιμος τότε δεν έπρεπε να συμμετέχεις στις εκλογές οπότε ο κόσμος θα ψήφιζε κάτι άλλο. Κρατήστε καμιά πισινή εσείς του Παυλή γιατί προβλέπω να έχετε στενοχώριες αφού έχετε αναλάβει και μετά θα έχετε καταθλίψεις. Μην ανοίγεστε πολύ, χαλαρά, υπομονή 2 μήνες και αν με το καλό σας δικαιώσει και το ΣτΕ μετά ψήστε και αρνιά στην πλατεία.

Ακόμα δεν ανέλαβε ο Κος Παυλής και άρχισε αυτός και οι βοηθοί του να φιμώνουν τα μέσα και να παίρνουν μπαλα τα Facebook και να λασπολογούν.

Βρε γιαννακη καλο μου παλικαρι εχασες.παρτο αποφαση να τελειωνουμε..

ρε γιαννάκη πάρτο απόφαση ...για να κοιμηθούν το βράδυ τα παπαγαλάκια τοσο καιρό άυπνοι είναι και γράφουν σχόλια

Θυμήθηκες τη μητρική σου γλώσσα και βελάζεις, ε; Ποτέ δεν είναι αργά, προβατάκι...

Η πολιτική του κου Παυλή και το τι πρόκειται να κάνει είναι απόλυτα προβλέψιμο. Με το που θα αναλάβει επειδή ο πήχυς είναι πολύ ψηλά ,πρέπει να τον κατεβάσει. Αρα θα ξεκινήσει να απαξιώνει με κάθε τρόπο όλα αυτά που έκανε ο Σμυρνιώτης. Δε θα του αρέσει τίποτα, θα λέει ότι τόσα χρόνια υπήρχε εγκατάλειψη του δημου, και θα προσπαθεί να βρίσκει δήθεν σκάνδαλα για να συνεχίσει να ρίχνει τη λάσπη που έριχνε όλο αυτόν τον καιρό. Πρέπει όμως να αναολογιστεί ότι όλα αυτά ο κόσμος τα έχει βαρεθεί. Ας συνεχίσει λοιπόν αυτά που βρήκε έτοιμα και ας προσπαθήσει να ανεβάσει και αυτός τον πήχυ λίγο πιο ψηλά. Τέτοιο δήμαρχο θέλουμε, όχι το δήμαρχο της λασπολογίας...

ο γιαννακησς και το συναφι του θα ορκιστει σημερα ;;;; ρε ουστ απο δω' θελω να δω ταμουτρα τουυυυυυυ' αυριο δουλεια στη ματαν

Ποιός σας είπε ότι ο Σμυρνιώτης πενθεί? Τώρα είναι η καλύτερή του. Εχει κάνει τόσα έργα που δεν είναι κανένας άλλος ικανός να κάνει. Θα ξεκουραστεί για λίγο , θα κάνει αντιπολίτευση στον Κον Παυλή που με τόσα που έχει τάξει δεν πρόκειται να κάνει τίποτα στο τέλος και μετά θα ξαναείναι πάλι δήμαρχος με δάφνες και τιμές.

Ο Παυλής μάλλον πρέπει να εμφανιστεί με σάκους του box γιατί με τόσες θέσεις που έχει υποσχεθεί ότι θα δώσει θα τον βαράνε όλοι. Μόνο εάν σκεφτεί κανείς σε πόσους έχει τάξει το γραφείο τύπου , έχει να πέσει μαλλιοτράβηγμα μεγάλο. Το έχει τάξει σε κυρία ξανθιά και diva, σε κυρία μελαχρινή με κυτταρίτιδα πολύ, σε γνωστό εκδότη με μούσι και σε κάτι παλικάρια από την Κόρινθο. Γέλια που έχουν να πέσουν !!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ", "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ" κτλ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ 6 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΑΠΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΣΑΝ (ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ).....ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.