Το Arcadia Portal στην Κύπρο με τον Αστέρα Τρίπολης

Το Arcadia Portal στην Κύπρο με τον Αστέρα Τρίπολης

Αύγουστος 27, 2014 - 12:45
2 σχόλια

Ενημερώσεις από την Κύπρο για τον πολύ σημαντικό αγώνα της αρκαδικής ομάδας

Το Arcadia Portal ταξιδεύει μαζί με την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης στην Κύπρο για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας. Ο αγώνας που γίνεται στα πλαίσια των πλέυ-οφ του EUROPA LEAGUE, είναι ορόσημο για την πορεία της ομάδας του Στάικου Βεργέτη στην Ευρώπη.

Το Arcadia Portal θα σας μεταφέρει το κλίμα από την Κύπρο και θα υπάρχει συνεχής ανταπόκριση σήμερα και αύριο από τη σημαντική αυτή αναμέτρηση στην ιστορία του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλή η πρωτοβουλία, δεν λέω, η δουλειά σας είναι, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα κάποιος θα καθήσει να διαβάζει στον υπολογιστή την εξέλιξη του αγώνα ή να ακούει ραδιόφωνο *, τη στιγμή που μπορεί να το δει στην τηλεόραση, είτε διαθέτει καλωδιακή στο σπίτι του, είτε θα προτιμήσει κάποια καφετέρια με καλωδιακή...Τσάμπα τα έξοδα και απ' τις δύο πλευρές...Εκτός κι αν είναι πληρωμένα, οπότε αλλάζει το πράγμα...Count me in too, then...

Δείτε και κρίνετε αν σας αρέσουν οι εικόνες από αυτά που δεν πιάνει η κάμερα της τηλεόρασης... ARCADIADIAPORTAL.GR

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.