Τροχαίο με ποδήλατο μπροστά στα μάτια της ομάδας Δίας

Τροχαίο με ποδήλατο μπροστά στα μάτια της ομάδας Δίας

Αύγουστος 22, 2014 - 23:51
7 σχόλια

Ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό

Περίπου στις 11.00 μμ απρόσεκτη οδηγός εμβόλισε μικρό ποδηλάτη στο πεζοδρομημένο κέντρο της Τρίπολης στην συμβολή των οδών Δαρειώτου και Κένεντυ. Παρά την πινακίδα για όριο ταχύτητας 20χλμ στο συγκέκριμένο σημείο, λόγω του πεζοδρομημένου κέντρου, η οδηγός πέρασε με περισσότερα χιλιόμετρα και προκάλεσε το ατύχημα ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό του μικρού παιδιού.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη μπροστά σε μέλη της ομάδας Δίας, τα οποία βρίσκονταν στο σημείο και όπως αναμενόταν προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Αν η ομάδα Δίας αντι να πίνει φραπόγαλα στη γωνία έλεγχε όλους αυτούς που εφορμούν στο πεζόδρομο δεν θα χρειάζονταν οι "απαραίτητες ενέργειες".

στο σημείο έχει πινακίδα 20 χιλιόμετρα άλλα όσοι πεζοί και ποδήλατα περνούν τον δρόμο είτε από την Κένεντι είτε από την ιβ δεν προσέχουν σαν να περνάνε δρόμο όπως θα έπρεπε γιατί δεν είναι πεζοδρομος η Δαρειώτου είναι δρόμος άπλα με όριο ταχύτητας τα 20 χιλιόμετρα για αυτό φταίνε όλοι όχι μόνο οι οδηγοί γιατί και με είκοσι χιλιόμετρα να πηγαίνεις άμα πεταχτεί ο ποδηλάτης από την Κένεντι τι μπορείς να κανεις

Εχεις δικιο γιατι αν η ομαδα Διας εκοβε απο μια 200αρα εως 700αρα σε καθε ανηλικο αλανι και καθε ενηλικο παντογνωστη-οδηγο αγωνων-αθωα περιστερά και εκλαιγαν ολο το μηνιατικο, τοτε σιγουρα θα ηταν ολα μια χαρα.

ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ """ΣΤΟΠ""" ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ.

Καλά..η ομάδα ΔΙΑΣ, ευθύνεται για την..οδηγό ; Γνωρίζετε πως ο ποδηλάτης, θεωρείται πεζός; Γνωρίζετε ότι ο πεζός, έχει προτεραιότητα σε όλες τις περιπτώσεις;

Οχι, όλες φίλε μου.Το...97 τοις 100 μόνον ! (η μαμά η αδελφή,και η γυναίκα μας)!!!δεν πιάνονται !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.