Αποκλειστικό: Λαθροκυνηγός απείλησε θηροφύλακες στο Μαίναλο!

Αποκλειστικό: Λαθροκυνηγός απείλησε θηροφύλακες στο Μαίναλο!

Αύγουστος 22, 2014 - 00:18
8 σχόλια

Απείλησε ότι θα τους πυροβολήσει αν δεν τον άφηναν!

Ομάδα θηροφυλάκων που έκανε περιπολία στο Μαίναλο εντόπισε τον λαθροκυνηγό στους πρόποδες του Μαινάλου κοντά στο χωριό Δαβιές. Ο λαθροκυνηγός όχι μόνο δεν παραδόθηκε αλλά αντέδρασε και τους απείλησε ότι θα τους πυροβολήσει αν δεν τον άφηναν ελεύθερο! Οι θηροφύλακες δεν αντέδρασαν καθώς ο λαθροκυνηγός φαινόταν αποφασισμένος και τον άφησαν να διαφύγει προσωρινά.

Οι θηροφύλακες ενημέρωσαν τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κυνηγών και Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Ρουμελιώτη και στην συνέχεια πήγαν στην ασφάλεια για καταθέσεις για το συμβάν και μηνύσεις. Οι θηροφύλακες έχουν αναγνωρίσει τον λαθροκυνηγό και η αστυνομία θα προχωρήσει άμεσα στην σύλληψη του.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το συμβάν.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΗΘΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ

Το πρώτο που έπρεπε να γίνει, ήταν να ενημερωθεί η Δασική Υπηρεσία, η οποία είναι και η προϊστάμενη αρχή.

ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΝΕ.

τι σχέση έχει το Δασαρχείο με το ποινικό κομμάτι που αφορά την απειλή; Θα ξεχάσουμε και ότι νομικές γνώσεις έχουμε σε λίγο.

ευτυχως που οι δασικοι δεν φορανε στολες, ολοι τους γνωριζουμε καθημερινα με αδεια απο τη σημαια ειναι ...στα μπαρ , και στα hodos center,

Τρέξτε αμέσως να ενημερώσετε τον σύλλογο και τον προεδρό του. Τι δουλειά έχει ο σύλλογος; Με αυτό το σκεφτικό να βγούνε έξω και τα μέλη του χορευτικού συλλόγου και να ελέγχουν ποιος δεν χορεύει καλά στους γάμους και στα πανηγύρια και αμέσως να ενημερώνουν και τον προεδρό τους. Για σοβαρευτείτε και κάνετε σωστά την δουλειά σας γιατί ο κόσμος λίγο θέλει για να εκραγεί.

Οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες είναι αναγνωρισμένα όργανα απο την Πολιτεία και τα καθήκοντα τους εξομοιώνονται απόλυτα με αύτα των δημοσίων φυλάκων θήρας( των δασοφυλάκων δηλαδή και μόνο , όχι οποιουδήποτε εργάζεται σε μια Δαςική Υπηρεςια όπως οδηγών, διοικητικών κλπ). Κατα συνέπεια έχουν όλες τις αρμοδιότητες για να ελέγξουν , να συλλάβουν, να κατασχέσουν , για όλες τις παραβάσεις του Δασικού Κώδικα. Σαφώς και σε κάθε σύλληψη και ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή που απειλήθηκε η ζωή τους ενημερώνουν πρώτα και πάνω απ όλα τον Πρόεδρο της Γ Κυνηγετικής Ομοςπονδίας Πελοποννηςου και τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας και κατ επέκταση τους εργοδότες τους ως μέλη και οι δύο του ΔΣ της Ομοσπονδίας. Τους ενημέρωσαν επίσης πως τηλεφώνησαν στο Δασαρχείο για να τους ενημερώσουν για το συμβάν της λαθροθηρίας ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. Γι αυτό το λόγο η μήνυση για παράνομη Θήρα κατατέθηκε το πρωί στο Δαςαρχείο και και όχι το βράδυ μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της μήνυσης για απειλή στην Ασφάλεια Τρίπολης , γιατί επαναλαμβάνουμε για αποκατάσταση της σύγχυσης που έχει ο γράφων τα παραπάνω σχόλια, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΣΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ. Ένας χορευτικός σύλλογος λοιπόν σαφώς και δεν θα μπορούσε να ελέγξει , ΟΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΕΣ. Ο κόσμος λοιπόν θα εκραγεί απο την ανημπορια κάποιων να δεχτούν το τεράστιο έργο και το πλήθος μηνύσεων και ελέγχων που έχουν κάνει οι Θηροφύλακες όλα αυτά τα χρόνια. Ρωτήστε και τις Δασικές Αρχές να σας ενημερώσουν για τα καθήκοντα των θΗροφυλάκων.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΟΠΑΙΔΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΟΡΤΥΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.