Ενίσχυση στην άμυνα με Ζαφειρόπουλο ο Παγγορτυνιακός

Ενίσχυση στην άμυνα με Ζαφειρόπουλο ο Παγγορτυνιακός

Αύγουστος 22, 2014 - 16:45
3 σχόλια

Στην απόκτηση του Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου προχώρησε ο Παγγορτυνιακός ενισχύοντας έτσι την αμυντική του γραμμή ενόψει της καινούρια αγωνιστικής περιόδου και του νέου πρωταθλήματος.

Ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος με καταγωγή από την Γορτυνία αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και την περασμένη σεζόν αγωνιζόνταν στον Μαντινειακό και από την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα φορά την φανέλα του Παγγορτυνιακού δίνοντας ακόμα μια λύση στα μετόπισθεν της ομάδας της Γορτυνίας.


3 Σχόλια

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΟ ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΓΙΑ Γ' ΤΟΠΙΚΟΥ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ.

ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ .ΠΟΙΣ ΣΚΑΟΥΤΡ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΙΠΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ?

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Β'ΤΟΠΙΚΟ.ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΠΟΝΙΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΣΑΤΕ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.