Διακόπηκε η ειρηνική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς το γήπεδο του Αστέρα (photos)

Διακόπηκε η ειρηνική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς το γήπεδο του Αστέρα (photos)

Αύγουστος 22, 2014 - 16:38
5 σχόλια

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διήμερο αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, που διοργανώθηκε από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης στις 20 και 21 Αυγούστου. Την πρώτη ημέρα στις 20 διεξήχθη με μεγάλη προσέλευση η προβολή του ντοκιμαντέρ ‘Που να πετάξουν τα πουλιά’ με θέμα την μαζική εισβολή του Ισραήλ στην Γάζα στις 27 Δεκέμβρη του 2008. Αμέσως μετά την προβολή ακολούθησε συζήτηση με τον Γιώργο Καρατζά, μέλος του συλλόγου ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ και τον Κώστα Ζαχαριά βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ.   

    Στις 21 Αυγούστου και με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης- Μακάμπι Τελ Αβιβ στην πόλη μας  και ύστερα από προσυγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Βασιλείου, πραγματοποιήθηκε ειρηνική πορεία προς το γήπεδο του Αστέρα, η οποία και διακόπηκε αναίτια και αυθαίρετα από τις αστυνομικές δυνάμεις λίγο πριν φτάσει στο γήπεδο.  

    Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να σταματήσει τώρα η γενοκτονία των Παλαιστινίων και η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Γάζα.

Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη, αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη!

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης


5 Σχόλια

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ! ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο *** ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΛΑΙΟΣ, ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!

Καλά ρε. Τόσοι πολλοί ήσασταν, που σας φέρανε και τα ΜΑΤ; Αυτή ήταν η Τριπολιτσιώτικη πορεία προς το γήπεδο που θα διέκοπτε ακόμη και το παιχνίδι; Άχαχαχαχ. Μιλάμε είσαστε γραφικοί.........

Αυτή είναι η κατάντια μας, να ειρωνευομαστε και να αποκαλούμε γραφικούς αυτούς που διαδηλώνουν ενάντια στη σφαγή των Παλαιστινίων. Κατά τ'άλλα "συγκινούμαστε" όταν βλέπουμε φωτογραφίες κομματιασμένων παιδιών.

τόσο κρατάει η μνήμη μας γι' αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. βλέπουμε άγριες εικόνες από ένα πόλεμο μίσους και μετά από πέντε λεπτά τρώμε στον καναπέ. όσο για τους φίλους του ποδοσφαίρου μην ξεχνάτε την "παράγκα" και τα στημένα. έτυχε να έχετε μια επιτυχία αλλά μην τρελαθούμε, μόνο πολιτισμός δεν είναι το άθλημα που τόσο υπερασπίζεστε. θα μπορούσαν οι παίκτες του Αστέρα να εκφράσουν την αντίθεσή τους χωρίς να είχαν κυρώσεις και τότε πράγματι θα σημείωναν μια αξιόλογη νίκη επι της ουσίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.