Κωνσταντινόπουλος: Στόχος να μη χαθει ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ 2007-2013 (video)

Κωνσταντινόπουλος: Στόχος να μη χαθει ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ 2007-2013 (video)

Αύγουστος 16, 2014 - 12:02
4 σχόλια

Λυκουρέντζος: O Καραμανλής με την σιωπηλή αλλά καθοριστική στάση του στο Κοινοβούλιο υπηρετεί την ενότητα της παράταξης και αποτελεί πρότυπο άξιο μίμησης από όλους τους πολιτικούς

Στα εγκαίνια της 44ης Έκθεσης Τεγέας τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου βρέθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος όπου και μίλησε για την ανάκαψη της οικονομίας της χώρας η οποία θα έρθει με την ανάκαψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως ανέφερε.

Επίησης μίλησε για τα κόκκινα δάνεια για τα οποία η κυβέρνηση θα καταθέσει μια πρόταση λίγο πριν την Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σήμερα πρέπει να βρεθούν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που να στηρίξουν την επιχειρηματικοτήτα.
Το μεγάλο στοίχημα το οποίο και πρέπει να κερδίσει η κυβέρνηση όπως είπε, είναι να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από το ΕΣΠΑ 2007-2013. Τα χρήματα πρέπει να δαπανηθούν έως τις 31-12-15 για να μην επιστρέψουν πίσω στις  Βρυξέλλες.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος μίλησε για την μεγάλη εορτή της υπερ Αγίας Θεοτόκου και για την Παμπελοποννησιακή Έκθεση και τις προσπάθειες τις οποίες κάνουν οι επιχειρηματίες..
Στη συνέχεια ο κ. Λυκουρέντζος απάντωντας σε ερώτηση όπου του έγινε σχετικά με την ενεργό δράση, είπε ότι ο πολιτικός και δια της σιωπής μπορεί υπηρετεί  τον τόπο και την παράταξη. Χαρακτηριστικά είπε ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει το πότε η ιστορία συνομιλεί με έναν ηγέτη.

Τέλος ο δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω κάποιες παλιές συνήθειες και να δημιουργήσουμε μία νέα αντίληψη συνεργασίας και  συλλογικότητας με βάση την μακροπρόθεσμη προοπτική της κάθε περιοχής και όχι τις συγκυριακές συνθήκες.

Video: 

youtube://v/c-88kkq1zt0


4 Σχόλια

Τι άλλο καλύτερο θα είχες να μας πεις καημένε μου Αντρίκο από την σιωπή της μεταμέλειάς σου. Άργησες να καταλάβεις ότι για τον καθένα μας υπάρχει όριο και μετά απ αυτό απλά μπορούμε μόνο να βλέπουμε τους άλλους να συνεχίζουν τη διαδρομή τους, μέχρι να φτάσουν το δικό τους όριο. Αν όλοι οι πολιτικοί το καταλάβετε αυτό και ακόμα κάποιοι αν καταλάβουν ότι, επειδή ο πατέρας ήταν πολιτικός δεν συνεπάγεται ότι η κόρη και ο γιός πρέπει να συνεχίσουν την <πατρική επιχείρηση> ανεξάρτητα αν το "χουν ή όχι, τότε μπορεί να δούμε φώς στο λάκο. Επίσης μη ξεχνάς ότι στην πορεία προς το λάκο ήσουν και συ οδηγός μαζί με τους άλλους συντρόφους σου, αλλά και τους άλλοτε αντιπάλους σου και σήμερα συνοδοιπόρους στην ολική καταστροφή μας. Εκεί που άλλοτε φτύνατε τώρα προσκυνάτε μη χάσετε τη θεσούλα σας, μιας και για να βρείτε τώρα πια αλλού δουλειά, σε άλλο εργοδότη φαντάζει αστείο. (Οι άχρηστοι μόνο στο δημόσιο και στη βουλή κάνουν καριέρα).Θ :-) υμήσου την ερώτηση που κάνει ο Μαυρογιαλούρος στον Γκρούεζα <αλήθεια εσύ ρε Γκρούεζα τι δουλειά κάνεις> και η απάντηση <μα είμαι του κόμματος από μικρό παιδάκι> Κάτσε Αντρίκο στ" αυγά σου και όλοι όσοι δεν μπορείτε πια να επιβαίνεται του τραίνου και αφήστε το να συνεχίσει με καλύτερους μηχανοδηγούς. Επειδή σε πήρα απ τα μούτρα μόνο εσένα Αντρίκο, θα ήθελα να κατακρίνω και τον Οδυσσέα για τις επιλογές του στους image makers του, οι οποίοι του μάθαν μεν να ντύνεται ανάλογα με την περίσταση, αλλά πρέπει να του μάθουν να λέει και κάτι της προκοπής ή να βρουν έναν γραφέα λόγων καλύτερο. Αγαπητό arkadia portal, πιστεύω να με βγάλετε στον αέρα, γιατί τελευταία ακούω παράπονα αυστηρής λογοκρισίας, επιτρέψτε μου όμως το ψευδώνυμο, γιατί οι λύκοι έχουν δόντια και με την οικογενειοκρατία της χώρας η βεντέτα δύσκολα ξεχνιέται και κυνηγάει γενιές μετά, βλέπετε έχω και παιδιά μικρά γιατί να κληρονομήσουν από μένα το μίσος των <αεί αρχόντων>;

ο αντρεας βγαινει σε συνταξη πλεον πηρε τις θεσεις που μπορουσε να παρει δεν εκανε και τιποτα ας παει στην ευχη της παναγιας να ησυχασουμε απο δαυτον

Το φορτηγό σταμάτησε στη μέση του δρόμου και από το μεγάφωνο μια φωνή άρχισε να διαλαλεί: "Εντός ολίγου θα μοιραστούν σε όλους γυάλινες μυγοσκοτώστρες, μαζευτείτε κυρίες και κύριοι, μην παραλείψετε να πάρετε, είναι εντελώς άχρηστο αλλά είναι δωρεάν, θα πάρει ο άλλος και εσύ όχι; ελάτε κυρίες και κύριοι..." και συνέχισε να επαναλαμβάνει τα ίδια μέχρι που από περιέργεια μαζεύτηκαν κάποιοι, το φορτηγό καθυστερούσε να ανοίξει, μαζεύτηκαν κι άλλοι, αναμονή, "εντός ολίγου, κυρίες και κύριοι", μικροσπρωξίματα, "εγώ ήμουν πριν από σας, κυρία μου", ένταση, τσαμπουκάδες, γριές ημιλιπόθυμες, και όταν τελικά άνοιξε η πίσω πόρτα του φορτηγού έγινε το έλα να δεις, έπεσαν μπουκέτα στην ψύχρα, παιδιά χάσανε τις μανάδες τους, ηλικιωμένοι ξεψύχησαν στο πεζοδρόμιο, και όλα αυτά επειδή: α) ήταν τσάμπα, β) "δεν κατάλαβα, εγώ μαλάκας είμαι να πάρουν όλοι και εγώ να μην πάρω;". Το νέο look είναι μεγαλύτερη αηδία από το προηγούμενο. Καταφέρατε σχεδόν το αδύνατο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.