Στον Παναρκαδικό ο Αλέξης Ντεβέρος

Στον Παναρκαδικό ο Αλέξης Ντεβέρος

Αύγουστος 20, 2014 - 12:30
6 σχόλια

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προέβη ο Παναρκαδικός αποκτώντας έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Αρκαδίας των Αλέξανδρο Ντεβέρο  δίνοντας στον ‘’άσσο’’ ακόμη  μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος στην ομάδα συνθέτοντας μαζί με τους Ψυχογιό και Μανέλη την τριάδα των κίπερ του τριφυλλίου.

Ο Αλέξανδρος Ντεβέρος  τα προηγούμενα χρονιά αγωνίστηκε  στον Παγγορτυνιακό κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα αφήνει τώρα τεράστιο κενό στην ομάδα της Γορτυνίας και από την νέα αγωνιστική σεζόν θα φορά τα πράσινα του ιστορικού Παναρκαδικού ενισχύοντας με το ταλέντο και την εμπειρία του τις προσπάθειες της νέας του ομάδας στο πρωτάθλημα της  Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Ο 31 χρόνος γκολκιπερ  στο παρελθόν έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα αγωνιζόμενος σε ομάδες της Α’ κατηγορίας Αρκαδίας  έχει συμμετοχές στην Δ΄ εθνική κατηγορία ενώ  πριν τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της  Α΄ κατηγορίας Κορινθίας με την φανέλα της ομάδας Γαλατάκι και αποτέλεσε μάλιστα τον διακαή πόθο της ομάδας της Κορίνθου την επόμενη χρονιά που αγωνιζόταν στην  Γ’ εθνική κατηγορία αλλά δεν τα κατάφερε να πάει λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Πλέον με την  προσθήκη του Ντεβέρου ο  Παναρκαδικός  δυναμώνει το ροστερ του  και ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει την δυνατότητα να κάνει μια καινούρια αρχή αγωνοζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Φωτογραφία contraepithesi.gr

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

μπράβο αλεξ θα βοηθήσει πολυ το παλικάρι!

ΑΑΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.