Σε ρυθμούς Αστέρας-Μακάμπι ο κόσμος της Τρίπολης

Σε ρυθμούς Αστέρας-Μακάμπι ο κόσμος της Τρίπολης

Αύγουστος 18, 2014 - 13:52
23 σχόλια

Την Πέμπτη 21 Αυγούστου ο Αστέρας Τρίπολης δίνει την πρώτη μεγάλη μάχη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ  στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’ με στόχο φυσικά την πρόκριση που θα τον οδηγήσει στους ομίλους του  Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του και φυσικά θα γίνει και η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα συμμετάσχει σε ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σίγουρα δεν είναι το ευρωπαϊκό φόβητρο είναι όμως μια ομάδα με εμπειρία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις και παιχνίδια και διαθέτη ποδοσφαιριστές με καλή τεχνική κατάρτιση  και διακρίνεται για την ταχύτητα που βγάζει τις αντεπιθέσεις της για αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
Ο Αστέρας Τρίπολης θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού τόσο στο πρώτο αγώνα όσο και στο επαναληπτικό. Η ομάδα του Στάικου  Βεργέτη  έχει την ποιότητα να καταφέρει να πάρει την μεγάλη πρόκριση κόντρα στους Ισραηλινούς και η μέχρι τώρα πορεία της στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς και η αγωνιστική της  εικόνα δίνει  την δυνατότητα το όνειρο των ομίλων του Europa League να μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Ο κόσμος αναμένεται να είναι για μια ακόμη φορά στο πλευρό του και να δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες βοηθώντας έτσι την ομάδα να καταφέρει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι.
Ήδη τις τελευταίες μέρες και όσο πλησιάζει  ο αγώνας του Αστέρα κόντρα στην Μακάμπι ο φίλαθλος κόσμος της Τρίπολης περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την εν λόγο αναμέτρηση με την αίσθηση πως ο Αστέρας μπορεί και έχει τον τρόπο να πάρει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα και να καταφέρει να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του απογειώνοντας τον κόσμο την πόλη και ολόκληρη την Αρκαδία.

Ειδήσεις: 

23 Σχόλια

και εμεις ετοιμοι ειμαστε εχω κανει κρατηση απο τωρα για πρωτο τραπεζι,με γερη μασα και παγωμενη μπυρα !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ........ ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.........ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......

ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ , Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ !!!!!!!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!!!!!

ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...!

Έψαξα αλλά δεν βρήκα τον σχετικό νόμο που να λέει ότι η κάθε πόλη μπορεί να έχει μόνο μια ομάδα, λίγη βοήθεια;

Ποιος Παναρκαδικος μωρε ? Εχει παιξει Α Εθνικη ; Εχει παιξει τελικο κυπελου ; Εχει παιξει Ευρωπη ; Εχει νικησει μεγαλες ομάδες (Ολυμπιακος , Παναθηναικος ,ΑΕΚ , ΠΑΟΚ ,Αρης , Πανιωνιος , ΟΦΗ , Ηρακλης , Μαινζ , Ιντερ Μπακου , Ροβανιεμι); Και ειναι ενα βημα πριν μπει στους ομιλους .Και να μη μπει ομως ειναι η καλυτερη , η πιο μεγαλη και η πιο επιτυχημενη ομαδα της Αρκαδιας !

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΓΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΡΚΑΔΑ (ΑΝ ΕΙΣΑΙ) ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ,Ποιος Παναρκαδικός μωρέ ?

Εμείς οι παλαιότεροι μεγαλώσαμε με τον Παναρκαδικό αλλά η αληθειά είναι οτί αυτά που έχει ήδη πετύχει ο Αστέρας (πιθανότατα θα πετύχει και πολλά ακόμη) ουτε κανα διάνοια δεν τα είχαμε δει.Ολοι γήπεδο την Πέμπτη,αυτα τα παιχνίδια δεν γίνονται καθε μέρα.

Καλεσαμε τον Αλαφουζο που νομιζει οτι ειναι προεδρος στην Παναχαικη με τα παιχτακια που παιρνει

ΑΝΩΝΥΜΕ 2:09 ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ......

ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΑΖΕΛΕ 7:03 ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ........ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ <ΚΑΙ ΚΑΛΑ> ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.......ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΝ <ΜΠΟΥΡΜΠΟ> ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ.....ΧΑΧΑΧΑ......ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΕΕΕΕ......

Τελικα ο αστερας ειναι δορυφορος του οσφπ, ο οσφπ εχει υπο την προστασια του τον αστερα ή και τα δυο...???

Δεν σας εχει διδαξει τιποτα η ιστορια?...οσες ομαδες ηταν στην αυλη του οσφπ εχουν ολες πεσει κατηγορια...και με ακομα ποιο πλουσιους προεδρους απο τον μπακο και καυμενακη..καλυτερα ανεξαρτητος και καθαρος παρα αστεριανος

Πρώτον και κυριότερο, όταν γράφεις Ελληνικά και κάνεις ερώτηση δεν βάζεις το Αγγλικό σημείο στίξης (?) αλλά το Ελληνικό (;). Πάμε τώρα και στην αμπελοφιλοσοφία σου. Απέδειξε ότι ο Αστέρας είναι δορυφόρος του Ολυμπιακού. Με στοιχεία όμως όχι με φαντασιώσεις. - Έχει πάρει παίκτη από τον Ολυμπιακό με ελεύθερη μεταγραφή ή δανεικό; - Έχει δώσει παίκτη στον Ολυμπιακό; - Έχει χαριστεί σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; - Έχει σκοτωθεί και έχει πάει στα δικαστήρια με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού; Απάντησε σε αυτά τα ερωτήματα με στοιχεία. Ποια ομάδα με πλουσιότερους προέδρους από αυτούς του Αστέρα έχει πέσει κατηγορία; Ανεξάρτητα αν ήταν δορυφόρους του Ολυμπιακού. Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σου.

Πήγαινα στον Παναρκαδικό ακόμα και όταν ήμουν στο Δημοτικό. Ορφανίδης, Μπεντεβής, Γιαννακόπουλος κτλ. Ωραίες στιγμές, καταπληκτικές αναμνήσεις, δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Μετά ήρθε ο Αστέρας και έχει πετύχει πράγματα που ούτε τα είχαμε φανταστεί. Κυριολεκτικά. Αν περάσουμε και στον όμιλο τότε πραγματικά ούτε στα πιο τρελά όνειρα μας. 10 σκαλιά πιο πάνω σαν επιτεύγματα. Ο Αστέρας και ο Παναρκαδικός όμως είναι δυο διαφορετικές ομάδες/καταστάσεις. Δύο διαφορετικές εποχές. Δεν συγκρούεται το ένα με το άλλο. Είχαμε τον Παναρκαδικό για ποιοτικότερο εκπρόσωπο της πόλης μας, τώρα έχουμε τον Αστέρα. Αντί να χαίρονται μερικοί κολλημένοι με το ότι η πόλη τους έχει φτάσει και ακούγεται στην Ευρώπη αυτοί αναπολούν το ντέρμπι με την ...Καλαμάτα. Πάει πέρασε αυτό, ξεκολλάτε. Μιλάτε για πριν 20-30 χρόνια. Έμπαινε μέσα η υδροφόρα και έριχνε νερό στο χώμα για να μην σηκώνει σκόνη και να είναι πιο μαλακό. Γραφικές καταστάσεις, ωραίες αναμνήσεις αλλά μέχρι εκεί. Αυτοί που προτιμούν Παναρκαδικό από Αστέρα απλά δεν έχουν "θεραπεία". Αφήστε τους στην ησυχία τους. Ας βρίζουν τον Αστέρα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτούς.

Προς: Αρες μαρες Για να εισαι δορυφορος του γαυρου δεν χρειαζεται να εχεις παρε δωσε με μεταγραφες παιχτων...αρκει να χανεις απο τον λεβαδειακο για να τον σωσεις, να χανεις απο τον πλατανια για να τον σωσεις και πολλα αλλα τετοια( εκτος και αν οι ομαδες που προανεφερα δεν ειναι αμεσα συνδεδεμενες με τον γαυρο)... Να μην αναφερω τα παιχνιδια που χαριζει ο αστερας λογω αλλων οφε(ι)λων Ο μποροβηλος τι δηλωσε μετα τον τελικο κυπελλου με τον γαυρο? Ομαδες ισχυρες που ο γαυρος κατεστρεψε: ΑΕΚ, ξανθη, λαρισα, αιγαλεω, αρη και ολες τις ελληνικες μεσω της τακτικης που ακολουθησε τοσα χρονια. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω τι προβλημα εχεις εσυ ως αστεριανος και ενδιαφερεσε για ποιες ομαδες κατεστρεψε ο γαυρος ςχετικα με το αγγλικο ερωτηματικο -αν και δεν πρεπει να σου απαντησω- ειναι διοτι γραφω απο κινητο και δυσκολευομαι να αλλαζω πληκτρολογιο για μια τοσο ασημαντη λεπτομερεια

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ -ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ-ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ!!!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ!!!!!ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!ΤΟ ΟΤΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΟ-ΑΕΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ !!!!!!ΕΤΣΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ;;;;;;

οταν εγραφα πιο πανω ποτε δεν καταλαβα γιατι κανεις τριπολιτσιωτης δεν αγαπησε αυτη την ομαδα,εννοουσα ακριβως αυτο!εχεις απολυτο δικιο.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΕΙΡΩΝ........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ..........ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ........ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ........

Που βλέπεις φανέλες του Άρη; Θα μας τρελάνετε; Εγώ γιατί βλέπω παιδιά με φανέλες του Αστέρα, κόσμο με φανέλες του Αστέρα μετά το παιχνίδι με τη Μαινζ να πίνει τη μπύρα του, κόσμο να μιλάει για τον Αστέρα. Ο Παναρκαδικός σας μάρανε. Δεν κοιτάτε να ξεκολλήσετε. Αν πάρεις το μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου και τον αναγάγεις σε αυτόν της κοινωνίας και της πολιτικής, καταλαβαίνεις γιατί έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.