Η Άντερλεχτ δίνει το 1 εκατ. για τον Ντε Μπλάσις

Η Άντερλεχτ δίνει το 1 εκατ. για τον Ντε Μπλάσις

Αύγουστος 19, 2014 - 10:27
9 σχόλια

Η βελγική ομάδα θα δώσει στον Αστέρα Τρίπολης τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Πάμπλο Ντε Μπλάσις και θα αποκτήσει τον Αργεντινό μέσο. 

Η Αντερλεχτ είναι διατεθειμένη να δώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντε Μπλάσις και όπως αναφέρει εφημερίδα GOAL, η ομάδα της Τρίπολης δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτή την περίπτωση, αν φυσικά ο βραχύσωμος άσος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Αντερλεχτ.
ADVERTISEMENT.

Το κίνητρο είναι μεγάλο για τον Ντε Μπλάσις καθώς οι Βέλγοι συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League.

Πηγή: gazzetta.gr
 

 


9 Σχόλια

ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΜΠΑΝΤΙΜΠΑΓΚΑ

δεν πρέπει να χαθεί αυτός ο παίκτης! μην τον δώσετε! Εκεί που πας να χτίσεις κάτι το πουλάς;;;

αμαν με την μιζερια σας ..... εν εκατομμύριο ειναι πολλα λεφτα και η μεταγραφη αυτη για τον παιχτη μεγαλη πρόκληση. αστε τις κουταμαρες και αφηστε το παιδι να κανει το βημα παραπανω που εχει τωρα ..... γιατι μια ζωη θέλουμε να καταστρεφουμε τις ευκαιριες των αλλων για να κάνουμε το δικο μας ..... αν αποφασισει να παει ..... πολυ καλη επιτυχια ναχει αι εκει γιατι ειναι μεγαλος παίχτης

Ο μπαντιμπαγκα συμφωνα με το δελτιο τυπου της ομαδας αποκτηθηκε ως ελευθερη μεταγραφη και συμβολαιο ενα χρονο, δεν ειναι δανεικος απο τους κλεφτες. Οσο για τον παμπλο θα λειψει σε ολους αν φυγει, θα ειναι απωλεια, αλλα τι να κανεις ετσι ειναι αυτα, δεν μπορουμε να κανουμε κουμαντο στις τσεπες αλλων.

Ξέρεις πολλούς "ελεύθερους" να υπογράφουν 1 χρόνο συμβόλαιο και απο Δεκέμβρη να έχουν δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα?Είπαμε, δωράκι είναι γιατί δεν έκαψαν τον Βαγγέλα στο δικαστήριο για το το κύπελλο...Κοινώς έκαναν την πάπια!

Πράγματι η διάρκεια του συμβολαίου του Μπαντιμπανγκά είναι περίεργη. 1 χρόνο συμβόλαιο συνήθως κάνουν σε παίκτες πολύ προχωρημένης ποδοσφαιρικής ηλικίας, λίγο πριν κρεμάσουν τα παπούτσια τους. Στην ηλικία του Μπαντιμπανγκά ένας χρόνο συμβόλαιο δεν κολλάει με τίποτα. Όσο για τον Ντε Μπλάσις αν ήμουν στην θέση του θα έπαιρνα την απόφαση μου μετά τα παιχνίδια με την Μακάμπι. Αν περάσει ο Αστέρας στους ομίλους μπορεί να πάρει και περισσότερα λεφτά τον χειμώνα ή του χρόνου το καλοκαίρι. Αν δεν περάσει ο Αστέρας προφανώς θα έφευγα για Άντερλεχτ αμέσως. Πιθανότατα όμως να είναι και παιχνίδια μάνατζερ ή όλη ιστορία μήπως τσιμπήσει κανένας ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

Παντου φαντασματα βλεπετε, ο μπαντιμπαγκα ειναι παικτης με σπανια χαρισματα, αλλα δεν εχει διαρκεια, επισης μεγαλα ειναι και τα σκαμπενεβασματα στην αποδοση του. Εγω την βλεπω θετικη κινηση, σου λέει ο ιδιος αν βγαλω ματια θα παω του χρονου σε πρωταθλητρια ομαδα οπως το 2011 που κατεκτησε πρωταθλημα στο βελγιο, αν οχι σου λέει η ομαδα θα γλιτωσει καμια κατοσταρια χιλιαρικα που υποθετω πως ειναι το συμβολαιο του. φιλικα ΟΛΟΙ αστερας ειμαστε

Ο Αστέρας και γενικότερα όλες οι ομάδες, αγοράζουν εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, όχι για να τους κρατήσουν ες αεί και να τους μουμιοποιήσουν, αλλά να τους μοσχοπουλήσουν σε ομάδες που θα εκδηλώσουν το οικονομικότερο ενδιαφέρον...Έτσι γίνεται τώρα και με την περίπτωση του Ντε Μπλάσις, έτσι είχε γίνει με το Ράγιο κ.ο.κ. Από τη στιγμή λοιπόν που η Άντερλεχτ δίνει ένα σκασμό λεφτά για να τον αποκτήσει, σαφώς και ο Αστέρας πρέπει να ενεργήσει τα δέοντα και να τον παραχωρήσει και με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο του, θα πάρει δέκα Ντε Μπλάσις ή παίκτες σε θέσεις που έχει ανάγκη (βλ. επιθετικός). Για άλλη μια φορά, περιμένουμε να δούμε τους χιλιάδες προπονητές της εξέδρας και γνώστες επί παντός επιστητού, να ρίχνουν τη χολή τους και να βρίζουν θεούς και δαίμονες, γιατί η ομάδα πούλησε το Ντε Μπλάσις, ένα παίκτη είχαμε που ξεχώριζε και των δώσαμε κλπ, κλπ, κλπ, αερολογίες και φούμαρα δηλαδή... Το να βγαίνουν οι συνήθεις άμπαλοι και «μυρωδιάδες» περί ποδοσφαίρου και να γράφουν το μακρύ τους και το κοντό τους, ποσώς με ενδιαφέρει και τους γράφω κανονικά...Σαν να μην υπάρχουν...Εντελώς αόρατοι...Εκείνο που μ' ενδιαφέρει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να κάνει αυτό που τη συμφέρει περισσότερο, βλέποντας πάντα στο μέλλον και όχι στο παρόν ή στο παρελθόν... Κανένας δεν είναι αναντικατάστατος και κανένας δεν υπογράφει συμβόλαιο εφ' όρου ζωής...Και σ' όποιον δεν αρέσει που πουλάει παίκτες η ομάδα ή γενικότερα η πολιτική που ακολουθεί, να μην ξαναέρθει στο γήπεδο...Εμείς οι υπόλοιποι, υγιώς σκεπτόμενοι, δεν θα χάσουμε την όρεξή μας, ούτε και το βραδυνό ύπνο μας...Καλά ξεκουμπίδια...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.