Σμυρνιώτης προς Παυλή και Βόσνο: Πού πήγαν τα εισπραχθέντα τέλη του τέως Δήμου Τεγέας; (video)

Σμυρνιώτης προς Παυλή και Βόσνο: Πού πήγαν τα εισπραχθέντα τέλη του τέως Δήμου Τεγέας; (video)

Αύγουστος 13, 2014 - 14:01
77 σχόλια

Προσπάθεια εντυπώσεων από Παυλή και Τζιούμη ότι ο Δήμος Τρίπολης δε λειτουργεί σωστά

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Αυγούστου ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, όπου αναφέρθηκε στην ένσταση που έχει καταθέσει για το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου, στην εμποροπανήγυρη της Τεγέας, αλλά και στα όσα δηλώνει και διαδίδει, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο κ. Δημήτρης Παυλής.

Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε για άλλη μία φορά το λόγο που κατέφυγε στην ένσταση και δεν είναι άλλος από τις ενδείξεις παρατυπιών. Ο κ. Παυλής βιάζεται να προδικάσει το αποτέλεσμα του δικαστηρίου με περίεργες διαρροές. Η δικαστική απόφαση βρίσκεται σε αναμονή και ουδεμία εξέλιξη υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα. Η εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη είναι δεδομένη και αναμένουμε την απόφασή της. Ασκήσαμε το νόμιμο δικαίωμά μας και θα το εξαντλήσουμε προσφεύγοντας ακόμα και στο Συμβούλιο Επικρατείας, δήλωσε. 

Άλλο ένα θέμα το οποίο έθιξε είναι και η επιλογή του κ. Σωτήρη Καπόγιαννη για Γενικό Γραμματέα του Δήμου Τρίπολης που επέλεξε ο κ. Παυλής. Ο κ. Σμυρνιώτης θεώρησε απογοητευτική επιλογή, περίμενε σε αυτή τη θέση να επιλεγεί ένα νέο πρόσωπο και όχι ένα συνταξιοδοτημένο στέλεχος δημοσίου . Επίσης, χαρακτήρισε αυτή τη συμφωνία όχι και τόσο φρέσκια, και έτσι δικαιολογούνται και κάποιες συμπεριφορές του κ. Καπόγιαννη, ο οποίος ήταν και εκλεγμένο μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης με την παράταξη του κ. Σμυρνιώτη.

Απάντησε ακόμα και για άλλη μία φορά στον κ. Παυλή ότι δεν υπάρχει χώρος για χρησιμοποιηθεί ως γραφείο του μέχρι να αναλάβει το δήμο, κι ότι ο μόνος χώρος που υπήρχε τώρα χρησιμοποιείται για κοινωνικές δομές του δήμου, τις οποίες ο κ. Παυλής απαξιώνει. Κοινωνικές δομές οι οποίες λειτουργούν άριστα και χωρίς να επιβαρύνουν τους πολίτες της Τρίπολης, είπε.

Ένα θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Σμυρνιώτης  είναι και η εμποροπανήγυρη της Τεγέας. Μέχρι και πριν ένα μήνα ακόμα έβγαιναν διευκρινιστικές στο νέο νόμο για τις εμποροπανήγυρεις, και για το λόγο αυτό δεν γινόταν να συζητηθεί το θέμα νωρίτερα. Βέβαια, την Παρασκευή 8 Αυγούστου που ήταν στα θέματα της συνεδρίασης του ΔΣ Τρίπολης δεν εμφανίστηκε κανένας από την παράταξη του κ. Παυλή, ούτε και ο ίδιος, και δεν κατέστη η συζήτηση λόγω μη απαρτίας. Ψηφίστηκαν τελικά τη Δευτέρα οι κανονιστικές αποφάσεις για τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης. Οι κανονιστικές έχουν έρθει προς μελέτη και ψήφιση σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές. Ένα μήνα πριν εκδόθηκαν οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι από το κράτος, πέρασαν από τις επιτροπές και ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Το πανηγύρι της Τεγέας λειτουργεί σωστά μόνο τα τελευταία 3 χρόνια που καταφέραμε να συμμαζέψουμε την κατάσταση που με τον τέως δήμο Τεγέας είχε γίνει ανεξέλεγκτη. Εμείς καταφέραμε και εισπράξαμε τα τέλη και τα επιστρέψαμε στην τοπική κοινωνία.», τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης. Επίσης θέλησε μέσω της συνέντευξής του να ρωτήσει τον κ. Παυλή και τον κ. Βόσνο πού πήγαν τα εισπραχθέντα τέλη του τέως δήμου Τεγέας και τους κάλεσε να είναι πιο σοβαροί όταν αναφέρονται σε εκδηλώσεις με ιστορία όπως το πανηγύρι της Τεγέας και σε οικονομικά θέματα.

«Και ας μας πει γιατί επιβάρυνε το ταμείο του Δήμου Τεγέας όταν μίσθωνε χώρο για 14.000€ το χρόνο, χωρίς καμία ανταπόδοση για τους πολίτες. Μίσθωση που ήταν παράνομη και την καταργήσαμε», δήλωσε.

 

*Το ArcadiaPortal όπως σας ενημέρωσε και με ανάρτησή του έχει αποκλειστεί από τις συνεντεύξεις του κ. Παυλή και για το λόγο αυτό δεν έχει υλικό από όλα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Γιάννης Σμυρνιώτης προς Παυλή και Βόσνο:
.Που είναι τα εισπραχθέντα τέλη του Δήμου Τεγέας από το πανηγύρι και προς τα πού κατευθύνθηκαν;
Tι ανταπόδοση είχε των μίσθωμα των 14.000€ που σπαταλούσε ο Δήμος Τεγέας σε χώρο του πανηγυριού; Στους απολογισμούς δεν φαίνεται τίποτα»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης σε συνέντευξή του σήμερα Τετάρτη, 13/08/2014, αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Τρίπολης τις τελευταίες ημέρες, καθώς επίσης απάντησε και στις δηλώσεις του Δημήτρη Παυλή

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Σμυρνιώτη:

« Πρέπει να αναφερθώ σε κάποια θέματα και εν τέλει να απαντήσω σε αυτά που αναφέρθηκε ο κος Παυλής στην πρόσφατη συνέντευξή του.

Σχετικά με την απόφαση της ένστασης και της αντίστοιχης αντένστασης που εκδικάζονται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Τρίπολης υπάρχει ακόμα εκκρεμότητα και αναμένουμε την Δικαστική απόφαση, παρά το γεγονός ότι ο  κος Παυλής προσπαθεί με κάποιες διαρροές να προδικάσει το αποτέλεσμα. Η απόφαση δεν έχει εκδοθεί και φυσικά θα πρέπει να εννοούμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη.
Επί της ουσίας της εκδίκασης της ένστασης,  δεν είχαμε λόγο να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη αν δεν είχαμε ενδείξεις παρατυπιών και παρανομιών, τόσο στη διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών, όσο και για την εν γένει εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα αυτης.
Με την κατάθεση της ένστασής μας, ο κος Παυλής ανέφερε ότι σε ενδεχόμενο νέων εκλογών ο συνδυασμός που θα αποκλειστεί θα είναι ο δικός μας. Παρά το γεγονός αυτό, ουδεμία τέτοια αιτίαση υπάρχει στα υπομνήματα που κατέθεσε και προφανώς αυτός ο λόγος ήταν και πάλι αίολος.
Ασκήσαμε το νόμιμο δικαίωμά μας γιατί πρέπει ο κόσμος όλος να γνωρίζει τι έγινε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και φυσικά αν χρειαστεί θα το εξαντλήσουμε φτάνοντας μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Για τον ορισμό του νέου Γενικού Γραμματέα
Ακούσαμε την ανακοίνωση του νέου Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
Προφανώς να εντάσσεται στη διαδικασία επηρεασμού της κοινής γνώμης για τη σιγουριά της απόφασης της Δικαιοσύνης.
Στο άκουσμα του ονόματος του νέου Γενικού Γραμματέα, του κου Σωτήρη Καπόγιαννη, για μένα η επιλογή είναι απογοητευτική.
Ως πολίτης θα περίμενα, ως ενδεχόμενα νέος Δήμαρχος να φέρει και κάτι καινούριο, όπως επικαλείται και όχι να παρουσιάσει ένα συνταξιοδοτημένο στέλεχος του δημοσίου, ο οποίος αφήνει την παρουσία του ως αιρετός και επανέρχεται ως μετακλητός υπάλληλος στο Δήμο.
Τον κο Καπόγιαννη τον γνωρίζω και από την κοινή μας πορεία, ως μέλος της παράταξής μου και συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας και για κάποιο διάστημα ως προέδρου με δική μου πρόταση.
Η κίνηση αυτή κάνει σαφές ότι ούτε και η συμφωνία τους δεν ήταν τόσο φρέσκια και για εμένα τώρα εξηγούνται κάποιες συμπεριφορές της Δημοτικής Κοινότητας.

Για το χώρο στο γραφείο
Έχω πολλάκις επισημάνει και έχω απαντήσει και εγγράφως στο αίτημά του ότι εδώ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χώρος.
Χώρος υπήρχει παλιότερα για τις παρατάξεις, δεν χρησιμοποιήθηκε και εκεί εγκαταστάθηκαν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου που δημιουργήσαμε και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις απαξιώσει.
Οι Κοινωνικές δομές λειτουργούν και χωρίς να επιβαρύνουν τους δημότες, αφού και με την κοινωνική εισφορά έχουμε πρόσθετα έσοδα, αλλά υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον από ιδιώτες και επιχειρήσεις που κατά διαστήματα εισφέρουν ώστε να λειτουργούν οι κοινωνικές δομές.
Συνεπώς για μια ακόμα φορά προσπαθεί ο κος Παυλής να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Για το πανηγύρι Τεγέας και Λεβιδίου
Τη Δευτέρα ψηφίστηκαν οι δύο κανονιστικές αποφάσεις για τη λειτουργία των πνηγυριών Τεγέας και Λεβιδίου, οι οποίες είχαν έρθει προς μελέτη αμέσως μετά τις εκλογές.
Στις 15/05/2014 άλλαξε άρδην το θεσμικό πλαίσιο για το στάσιμο εμπόριο και τις εμποροπανηγύρεις. Μέχρι και πριν 1 μήνα εκδίδονταν συνεχώς διευκρινιστικές εγκύκλιοι.
Πέρασε ο κανονισμός από τις απαραίτητες επιτροπές και ήρθε προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δυστυχώς την Παρασκευή ο κος Παυλής και οι σύμβουλοί του, προτίμησαν να ασχοληθούν με κάτι άλλο και έτσι δεν ήρθαν στο συμβούλιο και δεν υπήρξε η σχετική απαρτία.
Το συμβούλιο ορίστηκε εκ νέου για τη Δευτέρα, οπότε και με την προβλεπόμενη από το νόμο απαρτία, ψηφίστηκε ο κανονισμός.

Σχετικά με την ουσία όμως, γιατί όλα τα άλλα είναι μια προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά στο Δήμο της Τρίπολης και σε αυτό συνέβαλε και ο κος Τζιούμης με τη στάση του. 

Το πανηγύρι της Τεγέας λειτουργεί σωστά μόνο τα τελευταία 3 χρόνια, που καταφέραμε και συμμαζέψαμε λίγο την κατάσταση η οποία με τον προηγούμενο Δήμο Τεγέας  ήταν ανεξέλεγκτη.

Επιβάλαμε και εισπράξαμε τα τέλη και τα επιστρέφουμε στην τοπική κοινωνία.
Τρανό παράδειγμα, το γήπεδο της Τεγέας που ήδη προχωρά υλοποιείται με έσοδα από τα τέλη του πανηγυριού, ώστε να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, όπως στην Κάρτσωβα.

Θα ήθελα να ρωτήσω τον κο Παυλή και τον κο Βόσνο που είναι τα εισπραχθέντα τέλη του Δήμου Τεγέας και προς τα πού κατευθύνθηκαν, γιατί στους απολογισμούς δεν φαίνεται τίποτα.

Και να ρωτήσω και ακόμα κάτι.
Όταν αναλάβαμε, βρήκαμε μια μίσθωση στο χώρο της εμποροπανήγυρης με ποσό 14.000€ το χρόνο. Τι ανταποδοτικό είχε ο Δήμος Τεγέας από τη μίσθωση αυτή; Γιατί εμείς δεν βρήκαμε να έχει καμία ανταπόδοση»

Ακολουθεί ολόκληρη η συνένετυξη τύπου

 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/haGxa3g7Tqw

youtube://v/8kIC-wqVAS4


77 Σχόλια

<p>ΕΤΑΙΡΕΙΑ Σμυρνιωτης-παραςχου-ταλουμης ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.</p> <p>Ζητούνται πιο έμπειροι απο *** για να στελεχώσουν την ως άνω εταιρεία.<br /> Υπάρχουν αμέτρητες θέσεις. Επιθυμητή η γνώση σε *** στους ίδιους!</p> <p>Παρέχονται: Εκπαίδευση πάνω στα σχετικά αντικείμενα από τους εξπέρ στο είδος. Καριέρα συνεχώς εξελίξιμη στις αναθεςεις. Πακέτο μισθού κάτω από το τραπέζι. Διαγράφονται χρέη που υπήρχαν πριν αναλάβουν την δημαρχία!<br /> Επίσης παρέχονται δωρεάν ***</p> <p>Για πληροφορίες σχετικά με την αγγελία απευθυνθείτε στο κτίριο στην αρχή της οδού Ναυπλίου (που έχει *** ) με την σχετική ταμπέλα απέξω...</p>

ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ!ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΗ.

H δήθεν εταιρία Σμυρνιώτη- Παράσχου- Ταλούμη που χρησιμοποιείται σε όλες τις συκοφαντίες του κου Παυλή πήγε μόνη της στον εισαγγελέα προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δικαιώθηκε. Με τη βοήθεια της δικαιοσύνης απέδειξε ότι όλα αυτά ήταν συκοφαντίες του Κου Θεοδωρακόπουλου και των συνεργατών του που με εντολή του Κου Παυλή έγραφαν στα blog. Eάν ο Κος Παυλής είχε δίκιο θα έπρεπε να πάει αυτός στον εισαγγελέα και όχι ο Σμυρνιώτης. Αλλά η λάσπη βλέπετε στη δικαιοσύνη δεν πιάνει. Πιάνει μόνο στους γύφτους και στους κατώτερους πνευματικά ανθρώπους...

για σκεφτειτε ποσοι και ποσοι συμβουλοι ,παρασυμβουλοι,εφυγαν απο το.......συνδυασμο σμυρνιωτη;;;;;;;;;;;;;;;;;; συμπτωση η τυχαιο γεγονοσ η τι ειδαν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ καρφι (χωρίς επαλήθευση) Παρ, 15 Αυγ 2014 - 19:14 Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, εύγε τους, φοράνε παντελόνια, αλλά με φαρδιές τσέπες, για να μπαίνει ο μισθουλάκος του μετακλητού (βλέπε Γενικός Γραμματέας)...Και πάλι εύγε τους...Πολλά τα λεφτά, Άρη, που λέει και η ταινία...

Ο Παυλής για να βγει έταξε γη και υδωρ. Οι φιλοχρήματοι τον ακολούθησαν και τώρα άρχισε να ξεπληρώνει γραμμάτια Ο Σμυρνιώτης δεν έταξε σε κανέναν και κάθε φορά αξιοποιούσε τους καλύτερους και αυτούς που ήξερε ότι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν στην πόλη. Γι' αυτό έγιναν τόσα πολλά έργα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και 60% λιγότερο προυπολογισμό.

ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΛΠ. ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΠΡΙΣΕΣ ΣΕ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ !!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ....ΠΟΝΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

<p>δεν φορανε παντελονια, στριγκακια φορανε του ενος ευρω, ουτε καν της προκοπης.....****. Οτι πει ο Ανδρικος και ο Πετραν. Αλλα οι κολοτουμπατοι παντα θα κανουν κολοτουμπες....το νου σας.<br /> Thanks for your attention.</p>

Για ποια αλαζονεία μιλάτε; Ο Γιάννης ήταν. Ο πιο απλός. Δήμαρχος. Που πέρασε. Ποτε Μιλούσε από τα πιο μικρά. Παιδιά. Έως τους γεροντες Στους απατεώνες. Μόνο δε μιλούσε. Αυτό θεωρείται αλαζονεία;

Τα λεφτά για το χιονοδρομικό- ΕΟΣ και τα τιμολόγια ακόμα δεν μάθαμε. Να τα λέμε και αυτά!!! Μην λες ό,τι σε συμφέρει!!!

Τα χρήματα αυτά τα διαχειρίστηκε ο ΕΟΣ. Γιατί δε ρωτάτε αυτούς τι τα έκαναν? Αλλωστε και σε άλλους συλλόγους έδωσε νόμιμα χρήματα ο δήμος. Ο κάθε σύλλογος μετά είναι υπεύθυνος μόνος του πως θα τα διαχειριστεί και έχει να απολογηθεί στο δικό του Δ.Σ. Η μήπως θέλετε να μη βοηθάει κανένα σύλλογο ο δήμος? Αυτή θα είναι η πολιτική του Κου Παυλή?

Αφού δε φοβάται τίποτα ο Κος Παυλής γιατί σας χάλασαν τις διακοπές? Μήπως έχετε λερωμένη τη φωλιά σας τελικά?

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: "Τα χρήματα αυτά τα διαχειρίστηκε ο ΕΟΣ. Γιατί δε ρωτάτε αυτούς τι τα έκαναν? Αλλωστε και σε άλλους συλλόγους έδωσε νόμιμα χρήματα ο δήμος. Ο κάθε σύλλογος μετά είναι υπεύθυνος μόνος του πως θα τα διαχειριστεί και έχει να απολογηθεί στο δικό του Δ.Σ." ==> Μήπως όμως ο Δήμος πρέπει να ξέρει που δίνει τα λεφτά των Δημοτών; Δεν πρέπει να κάνει έλεγχους για το που δαπανήθηκαν και εάν δαπανήθηκαν σωστά; http://www.arcadiaportal.gr/news/%C2%ABkokkino-pani%C2%BB-pali-o-eos-kai-entaseis-sto-ds-tripolis-video Χρόνια τώρα βλέπουμε επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις να πηγαίνουν σε μη επιλέξιμες δαπάνες. Μία από τις κυρίες αιτίες για την κατάσταση αυτής της χώρας είναι η έλλειψη ελέγχου και συνεχίζεις να πιστεύεις αυτήν την μεθοδολογία; "Η μήπως θέλετε να μη βοηθάει κανένα σύλλογο ο δήμος?" ==> Το πόσο βοηθάει ή όχι... γίνεται επιλεκτικά. Προτεραιότητα σε εξωραϊστικούς συλλόγους για να κάνουν πανηγύρια (ψηφαλάκια στο καλάθι) και μετέπειτα σε συλλόγους που μπορούν να φέρουν κάποια ανάπτυξη. Ο ΕΟΣ μόνο ανάπτυξη δυστυχώς δεν έφερε την στιγμή που θα μπορούσε να κάνει πολλά σημαντικά πράγματα. "Αυτή θα είναι η πολιτική του Κου Παυλή?" ==> Δεν ψηφίζω καν στον δήμο Τρίπολης και συν της άλλης και οι δύο μου είναι αντιπαθείς μαζί και οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Εύχομαι να μην είναι αυτή αλλά πολύ φοβάμαι πως θα είναι η ίδια που ακολούθησε ο τωρινός.

Eφόσον κύριε δε ψηφίζετε στο δήμο Τρίπολης , προφανώς δεν έχετε και πλήρη ενημέρωση για το τι γίνεται σε αυτόν το δήμο. Τα ποσά που δίνονται σε συλλόγους έχουν μειωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο δεν μπορούν να εκμηδενιστούν μέχρι να καταλάβουν και να μάθουν οι σύλλογοι ότι πρέπει να αυτοσυντηρούνται κάποια στιγμή. Επειδή όμως όλοι αυτοί οι σύλλογοι βοηθούν με τον δικός του τρόπο ο καθένας την περιοχή είτε στο θέμα του τουρισμού ή του πολιτισμού ή του αθλητισμού καλό είναι να μην τους απαξιώνετε γιατί όλοι αυτοί οι σύλλογοι προσφέρουν πολύ εθελοντική εργασία και είναι ενεργοί στα δρώμενα αυτής της πόλης.

@ΑνωριμότηταΣτοΦουλ (χωρίς επαλήθευση) Κυρ, 17 Αυγ 2014 - 17:18 Δεν ψηφίζεις που δεν ψηφίζεις στην Τρίπολη, γράφεις ένα κατεβατό μπουρδολογίες και «συν της άλλης» (ποια είναι άραγε αυτή η άλλη με τα πολλά συν, η γκόμενά σου;) είσαι και ανορθόγραφος...Αν δεν το κατέχεις, μανούλα μου, μην χρησιμοποιείς δύσκολες φρασούλες...Γράψε αυτές που ξέρεις...Περισσότερο για «Ανορθογραφία Στο Φουλ» μου κάνεις... *συν τοις άλλοις=εκτός των άλλων, μαζί με όλα τ' άλλα...

***** Και αργότερα θα μάθει ούλος ο κόσμος και ο κοσμάκης του καθενός τα σχολιανά, (με αποδείξεις και χαρτιά), για να δούνε ούλοι το πραγματικό τους πρόσωπο και πως εξαπατούν εδώ και πολλά χρόνια την τσέπη των συγχωριανών τους. Ας λάμψ... και μια φουρά και η κυρά-Δικαιοσύν... , έτσ.. για να ησυχάσουμε απ'δαύτους!!!

Ο Γιάννης δεν είναι κολλημένος με την καρέκλα και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Το ότι θέλει όμως να λάμψει η αλήθεια και να μάθει ο κόσμος την αλήθεια δεν είναι πρόβλημα το Γιάννη΄, αλλά όλου του κόσμου που ζητά ενημέρωση και δικαιοσύνη.

Λογιστές και μάλιστα ορκωτοί κάνουν έλεγχο κάθε χρόνο στο δήμο. Εάν είχαν βρει το παραμικρό θα το είχαν καταγγείλει , όπως άλλωστε έκαναν και με το δήμο Τεγέας και τα έχουν στείλει όλα τα στοιχεία στον εισαγγελέα. Ας σταματήσει λοιπόν η λασπολογία και ας προσέξει ο Κος Παυλής γιατί όσο καλός λογιστής και να το παίζει θα εκτεθεί με αυτά που έχει σκοπό να κάνει. Τίποτα δεν είναι κρυφό, όπως ήρθαν στην επιφάνεια και αυτά που έκανε στο επιμελητήριο θα έρθουν όλα στο φως κάποια στιγμή.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.