Τατούλης

Νοέμβριος 2019

To Deree ταξιδεύει στην Τρίπολη

Νοέμβριος 21, 2019 - 17:15
0 σχόλια

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, υποψήφιοι φοιτητές –και οι γονείς τους– ενημερώνονται για το μέλλον των σπουδών τους.

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών του εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, το Deree – The American College of Greece ξεκινάει τη νέα χρονιά με προορισμό την Τρίπολη!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου, στις 18:00, και απευθύνεται στους νέους που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε υψηλού επιπέδου σπουδές, καθώς και τους γονείς τους.

Όλοι στο Συλλαλητήριο για τη ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Νοέμβριος 21, 2019 - 16:44
0 σχόλια

ΟΧΙ στο κλείσιμο των μονάδων της ΔΕΗ,

την ερημοποίηση της Μεγαλόπολης, τη διάλυση & ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

 

 

Κατατέθηκε στη Βουλή και άρχισε η συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ. Στο Κεφάλαιο Ε΄ της αιτιολογικής έκθεσης του νομοσχεδίου συμπεριλαμβάνονται οι ρυθμίσεις για την πλήρη απολιγνιτοποίηση και την σβέση του συνόλου των λιγνιτικών μονάδων της χώρας μέχρι το έτος 2028.

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Επιπλέον ημέρα για το τακτικό εξωτερικό Ψυχιατρικό Ιατρείο Παιδιών και Εφήβων

Νοέμβριος 21, 2019 - 16:29
0 σχόλια

Την πραγματοποίηση και τέταρτης ημέρας Τακτικού Εξωτερικού Ψυχιατρικού Ιατρείου Παιδιών και Εφήβων αποφάσισε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Το ιατρείο θα λειτουργεί και κάθε Παρασκευή, με μέγιστο αριθμό ραντεβού τέσσερα (04), ώρα έναρξης 09:00 π.μ. και διάρκεια εκάστου ραντεβού μία (1) ώρα.

Παρελθόν ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος από την ΑΕΚ Τρίπολης

Νοέμβριος 21, 2019 - 16:25
1 σχόλια

Η θητεία του Γρηγόρη Τσαλγιτζόπουλου με την φανέλα της ΑΕΚ Τρίπολης όπως φαίνεται έφθασε στο τέλος της με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό για προσωπικούς λόγους να παίρνει την απόφαση αυτή.

Ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος πήρε μεταγραφή στους κιτρινόμαυρους το περασμένο καλοκαίρι και ήταν στο ρόστερ της ομάδας στη Γ' Εθνική και πλέον θα ψάξει τον νέο προορισμό της καριέρας του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Προώθηση του Menalon Trail στις αγορές μέσω επιλεγμένων τουριστικών γραφείων

Νοέμβριος 21, 2019 - 16:16
0 σχόλια

Η απόφασή μας να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο προώθησης του Menalon Trail στις αγορές μέσω επιλεγμένων τουριστικών γραφείων, μας έφερε να συμμετέχουμε στην εκδήλωση Greek Panorma 14-16/11 στο Ζάπειο και στις Επιχειρηματικές Συναντήσεις της (B2B) στο Radisson Blu Park Hotel, Athens.

Λαγκάδια - Βαλτεσινίκο με τον ΕΟΣ Τρίπολης

Νοέμβριος 21, 2019 - 16:00
0 σχόλια

Ο ΕΟΣ Τρίπολης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 24-11-2019 τη διαδρομή Λαγκάδια-Βαλτεσινίκο.

Ώρες πορείας: 5,5

Βαθμός δυσκολίας: 2

Αναχώρηση το πρωί της Κυριακής στις 7:30 από τα εντευκτήρια του συλλόγου Λαγοπάτη 43.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 693-7031237 (Νίκος Μπουρτσουκλής).

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στην έκθεση Πελοπόννησος Expo

Νοέμβριος 21, 2019 - 15:38
0 σχόλια

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση Πελοπόννησος Expo 2019 η οποία διοργανώθηκε από όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, με κύρια θεματολογία την συμβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Λατομικές ζώνες για να μειωθεί το κόστος των οικοδομικών υλικών

Νοέμβριος 21, 2019 - 15:22
0 σχόλια

Να ενεργοποιήσει τις διαδικασίες για την δημοπράτηση των ανενεργών λατομικών χώρων, εντός των καθορισμένων λατομικών ζωνών, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου ζητεί ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με έγγραφό του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου.

Ανάγκη συμπληρωματικής χρηματοδότησης από την Περιφέρεια για τα σχολικά γεύματα

Νοέμβριος 21, 2019 - 15:00
0 σχόλια

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ  – ΠΡΟΤΑΣΗ

 

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΕ.ΣΥ.Π. κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΚΑΝΤΖΟ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΠΑΝ. ΝΙΚΑ

 

 

ΘΕΜΑ: Ανάγκη συμπληρωματικής χρηματοδότησης από την Περιφέρεια για το  πρόγραμμα«ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ» για το  έτος 2019-2020

 

Κύριε  Πρόεδρε και  κύριε Περιφερειάρχη είναι γνωστό ότι:

Συμμετοχή του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας σε Επιμορφωτική Ημερίδα

Νοέμβριος 21, 2019 - 14:30
0 σχόλια

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας κ. Ιωάννης Καρούντζος συμμετείχε στις εργασίες Επιμορφωτικής Ημερίδας για εκπ/κούς των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Μεσσηνίας, που ανήκουν επιστημονικά - παιδαγωγικά στην 9η Ενότητα του ΠΕ.Κ.Ε.Σ Πελοποννήσου. Με την εισήγησή του, που είχε τίτλο «Μικρό Σχολείο, Μεγάλες Προ(σ)κλήσεις! Το Παράδειγμα του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας», παρουσίασε καλές πρακτικές για δράσεις και προγράμματα που υλοποιήθηκαν στο σχολείο τα τελευταία χρόνια, με σκοπό την έμπνευση και παρακίνηση των επιμορφούμεων εκπαιδευτικών.

Εμβατήρια από τη στρατιωτική μπάντα έξω από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (pics,vid)

Νοέμβριος 21, 2019 - 14:24
0 σχόλια

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 έλαβαν εκδηλώσεις στην Τρίπολη.

Την Πέμπτη έλαβε χώρα και η παιάνιση Στρατιωτικών εμβατηρίων στον υπαίθριο χώρο έξωθεν του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου Τρίπολης από την Στρατιωτική Μουσική της ΙV ΜΠ.

Κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων ζητούν οι έμποροι της Πελοποννήσου

Νοέμβριος 21, 2019 - 14:16
0 σχόλια

Οι ενδιάμεσες Φθινοπωρινές Εκπτώσεις που ξεκίνησαν την 1η Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου είχαν αρνητικά αποτελέσματα για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων,  καθώς στο μεγαλύτερο μέρος τους κατέγραψαν πτώση στις πωλήσεις τους σε σχέση με πέρυσι.

Σελίδες