Ιούνιος 2019

Αρχές Σεπτεμβρίου ο τελικός του Super Cup Αρκαδίας

Ιούνιος 24, 2019 - 23:15
0 σχόλια

Την διεξαγωγή του Super Cup Αρκαδίας για τις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου.

Το Super Cup Αρκαδίας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ Τρίπολης και το Κυπελλούχο Λεωνίδιο θα πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των αγών του Κυπέλλου Αρκαδίας και ουσιαστικά θα αγωνιστική αυλαία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Όταν ανθίζουν οι κερασιές...

Ιούνιος 24, 2019 - 22:22
0 σχόλια

Όταν ανθίζουν οι κερασιές στην Κερασίτσα.

Η φωτογραφία ανήκει στην Μ.Π.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Στείλτε με email: info@arcadiaportal.gr, την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας.

Το αιχμηρό μήνυμα του Παναγιώτη Νίκα στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου (vid)

Ιούνιος 24, 2019 - 22:03
2 σχόλια

Συνεχίζει τις επαφές με φορείς ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να γνωρίσει την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της  και βεβαία όπως δήλωσε για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Την Δευτέρα 24 Ιουνίου λίγο μετά τις 21:00 ο κ. Νίκας και ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τους νεοεκλεγέντες δήμαρχους Βόρειας Κυνουρίας και Μεγαλόπολης  κ. Γιώργο Καμπύλη και Θανάση Χριστογιαννόπουλο.

Γηπεδικές υποδομές και οικονομικό στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Ιούνιος 24, 2019 - 21:23
1 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουνίου η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας και των σωματείων στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου "Μέναλον" στην Τρίπολη.

Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσαγγούρης και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, ο νεοσύστατος πια πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμος Αναστόπολους μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Ανδρέα Χαραλαμπόπουλο και το μέλος Κώστα Παζιούρο αλλά και 15 εκ των 28 σωματείων μέσω των εκπροσώπων τους.

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αρκαδία την Τρίτη

Ιούνιος 24, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (civilprotection.gr), προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για σήμερα στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με το Χάρτη για αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:

Πότε καταβάλλεται το ΚΕΑ

Ιούνιος 24, 2019 - 20:47
0 σχόλια

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2019.

Το ποσό των 53.247.726,20 ευρώ θα καταβληθεί σε 258.482 δικαιούχους και αφορά περισσότερα από 480.000 άτομα.

Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το φροντιστήριο «Άνοδος»

Ιούνιος 24, 2019 - 20:30
0 σχόλια

Το φροντιστήριο Άνοδος, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους μαθητές και τους γονείς τους σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, σε συνεργασία με την εταιρεία Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, διοργάνωνει ανοιχτή εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: «Αναλυτική Παρουσίαση Πανεπιστημίων και της σύνδεσής τους με την αγορά εργασίας»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 στις 18:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης με στόχο την αναλυτική πληροφόρηση για τα τμήματα των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ της χώρας και την παροχή συμβουλών.

Κώστας Βλάσης: Προτεραιότητά μας η Παιδεία (vid)

Ιούνιος 24, 2019 - 20:10
5 σχόλια

Σε ένα σύντομο βίντεο, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, επισημαίνει τα προβλήματα στον τομέα της παιδείας.

Για εμάς η ιστορία μας είναι τα πάντα, για αυτόν τον λόγο οφείλουμε και πρέπει να δούμε την παιδεία, σαν μια επένδυση για τα παιδιά μας, σαν μια επένδυση για το αύριο

ΚΑΑ Παλλάδιον: Συνάντηση για θέματα υγείας και πρόνοιας Κ. Καρνιαδάκη - Α. Χρονά

Ιούνιος 24, 2019 - 20:00
1 σχόλια

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Ποιότητας Ζωής και μέλους του Τομέα Υγείας της ΝΔ κ. Άγγελο Χρονά είχε πριν από λίγες μέρες στην Τρίπολη η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Επίσκεψη Χρήστου Στάικου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Τρίπολη και το Πεζοπόρο στον Άγιο Βασίλειο (pics)

Ιούνιος 24, 2019 - 19:55
5 σχόλια

Από την επίσκεψή μας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Τρίπολη και το Πεζοπόρο τμήμα στον Άγιο Βασίλειο. Συναντήσαμε και κουβεντιάσαμε με τον Περιφερειακό Διοικητή του Σώματος Θεόδωρο Λαρέζο καθώς και το προσωπικό του Πεζοπόρου Τμήματος.
Αναλύσαμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και τις πρόσφατες επιλογές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προς την ενίσχυση του έργου και της ομαλότερης λειτουργίας του Σώματος.

7η Γιορτή Κρασιού στα Πελετά

Ιούνιος 24, 2019 - 19:42
0 σχόλια

Το γραφικό ορεινό χωριό των Πελετών στολίζεται για να υποδεχθεί τους επισκέπτες του με πρόταγμα τον περιώνυμο πελετιώτικο οίνο που ξεχωρίζει χάρη στην ιδιαίτερη ποικιλία σταφυλιών του, σε μία μουσικοχορευτική βραδιά που σφραγίζεται από την αγάπη και το μεράκι των παραγωγών του χωριού μας, οι οποίοι και προσφέρουν αφιλοκερδώς το κρασί τους.

Η αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών στο ΔΣ Τρίπολης

Ιούνιος 24, 2019 - 19:23
0 σχόλια

Σας καλούμε την  28η - 6ου - 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.30 σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα: 

1.   Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Δασικών Πυρκαγιών Δήμου Τρίπολης 2019 και εφεξής                                                        

2. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Συντήρηση Κτιριακών Εγκαταστάσεων» Δ.Ε.Βαλτετσίου Δήμου Τρίπολης

Σελίδες