Μάιος 2019

Γιάννης Σμυρνιώτης: Θα πούμε μαζί το μεγάλο «ναι» στην αλλαγή σελίδας (pics,vid)

Μάιος 24, 2019 - 23:41
0 σχόλια

Η κεντρική ομιλία της παράταξης «Νέα Τρίπολη» με επικεφαλής τον Γιάννη Σμυρνιώτη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 35 στο κέντρο της Τρίπολης.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του στην προεκλογική εκδήλωση του κ. Σμυρνιώτη.

Μετά την ομιλία έγινε παρουσίαση των υποψηφίων και η βραδιά έκλεισε με το νεανικό πάρτι στο εκλογικό κέντρο.  

Επίσκεψη Νίκου Τσιαμούλου στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (pics)

Μάιος 24, 2019 - 23:11
0 σχόλια

Σήμερα το πρωί μαζί με Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης, επισκέφθηκα το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου συνομίλησα με τους γιατρούς και το προσωπικό του Νοσοκομείου.

Με εκτίμηση
Γραφείο παράταξης ¨Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα"

Τατούλης από Τρίπολη: Πάνω απ’ όλα η πατρίδα μας, πάνω απ’ όλα η Πελοπόννησος! (pics,vid)

Μάιος 24, 2019 - 22:54
0 σχόλια

Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο «Δημήτρης Μητρόπουλος» στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική του ομιλία ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη «Νέα Πελοπόννησο» Πέτρος Τατούλης.

Κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Παυλή (pics,vid)

Μάιος 24, 2019 - 22:44
0 σχόλια

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Πετρινού έξω από το Μαλιαροπούλειο θέατρο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη "Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά" Δημήτρης Παυλής την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Ο νυν Δήμαρχος Τρίπολης ζήτησε εκ νέου εντολή από τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης έτσι ώστε α συνεχιστεί το έργο που έχει ξεκινήσει η παράταξη του από την προηγούμενη της θητεία.

Προεκλογική εκδήλωση Λυσίκατου στο Λεωνίδιο

Μάιος 24, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Την Παρασεκυή 24 Μαΐου στις 21:00 θα πραγματοποιήσει ομιλία ο δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής της παράταξης «Όραμα - Γνώση - Πρόοδος» στην πλατεία Ηρώων στο Λεωνίδιο.

 

Με υπογραφή Τατούλη δημοπρατείται το σπουδαίο έργο του κόμβου της Αρχαίας Νεμέας

Μάιος 24, 2019 - 20:19
0 σχόλια

Δημοπρατήθηκε με υπογραφή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη το σπουδαίο έργο του κόμβου της Αρχαίας Νεμέας, προϋπολογισμού 360.000 ευρώ. «Κάνουμε πράξη μια ακόμα δέσμευσή μας, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου έργου σε μια σπουδαία περιοχή αρχαιολογικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.   

Γιαννακούρας από Γορτυνία: Για μένα η πολιτική σημαίνει προφορά (pics)

Μάιος 24, 2019 - 20:00
1 σχόλια

Άλλη μία περιοδεία σε χωριά της Γορτυνίας.

Σταθμοί μας με τον συνυποψήφιο Τάσο Κατσιαδράμη το Σταυροδρόμι, το Τουμπίτσι, η Μπερτσιά, η Τρανή Λάκκα, το Νιχώρι, η Χώρα, οι Ράχες, το Σπάθαρι, τα Τρόπαια, το Βυζίκι και τα Λαγκάδια.

Όμορφες περιοχές στις οποίες η περιφερειακή αρχή του Πέτρου Τατούλη έχει προχωρήσει σε αρκετές παρεμβάσεις και έχει δρομολογήσει πολλές περισσότερες.

Κούνα το καρότο!

Μάιος 24, 2019 - 19:23
0 σχόλια

Παρασκευή 24 Μαΐου και όλοι τρέχουν να πληρωθούν να πάνε με γεμάτες τσέπες στις κάλπες. Επιδόματα, συντάξεις Ιουνίου, ούλα τα καλά!

Και λέει ο Αλέξης, που μας έσπασε τις τσέπες, ότι πρέπει να προσέξουμε πολύ τι θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές, διότι πιθανή νίκη Βέμπερ και ΕΛΚ θα θέσει σε κίνδυνο τα μέτρα ελάφρυνσης που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση και μπορεί να ακυρωθούν!

Αλέξη μας, πρωθυπουργέ μας, για πες μας, καλέ, για πες μας: Δεν έχεις συνεννοηθεί με τους «από πάνω» για τις ελαφρύνσεις και τις παροχές; Κρίμα να μας κουνάς το καρότο χωρίς λόγο.

Εορτάζει ο ΙΝ Αγίας Φωτεινής Μαντινείας

Μάιος 24, 2019 - 19:02
0 σχόλια

Τὴν Κυριακὴ 26η Μαϊου  πανηγυρίζει μὲ κάθε λαμπρότητα ὁ Ἱερὸς Ναὸς τῆς Ἁγίας Ἐνδόξου Μεγαλομάρτυρος καὶ Ἰσαποστόλου 

ΦΩΤΕΙΝΗΣ

τοῦ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.

Τὴν παραμονὴ τῆς Ἑορτῆς, ΣΑΒΒΑΤΟ 25η  Μαϊου καὶ ἀπὸ ὥρας 8.00 μ.μ. θὰ ψαλη ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

Τὸ  πρωί τῆς Κυριακῆς θὰ τελεσθῇ ΟΡΘΡΟΣ–Θ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ καὶ περιφορὰ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ. 

Οι προτάσεις του Arcadia Portal για το τριήμερο 24 - 26 Μαΐου

Μάιος 24, 2019 - 19:00
0 σχόλια

Tο ArcadiaPortal.gr πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή σας έχει ετοιμάσει προτάσεις για το πώς να περάσετε το Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Όλες οι εκδηλώσεις στην Αρκαδία συγκεντρωμένες για να επιλέξετε πώς θα περάσετε ένα όμορφο και διασκεδαστικό Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Οι προτάσεις μας είναι οι εξής:

«Οι σχολικές καθαρίστριες δεν είναι υποχρεωμένες να καθαρίσουν αμισθί τα εκλογικά τμήματα»

Μάιος 24, 2019 - 18:24
0 σχόλια

Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» καταγγέλλουμε τους Υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας και Οικονομικών, για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα Παρασκευή 24 Μάϊου 2018, έχουν αφήσει εσκεμμένα αδιευκρίνιστο το ζήτημα του καθαρισμού των εκλογικών τμημάτων, κλείνοντας το μάτι σε Δημάρχους, Προέδρους Σχολικών Επιτροπών και Διευθυντές Σχολικών Μονάδων να αυθαιρετήσουν σε βάρος των Σχολικών Καθαριστριών, υποχρεώνοντάς τες να καθαρίσουν τα εκλογικά τμήματα ΑΜΙΣΘΙ.

Έλενα Αλεξάνδρου - Αθανασοπούλου: Με αίσθημα ευθύνης την Κυριακή ζητώ την ψήφο σας

Μάιος 24, 2019 - 18:08
0 σχόλια

Δύο μέρες πριν τις Εκλογές...

Επειδή πιθανότατα σας έχουμε κουράσει καθώς δεν είμαστε και λίγοι οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των συνδυασμών, θα ήθελα με λίγα λόγια να συνοψίσω γιατί με αίσθημα ευθύνης απέναντι σας, ζητώ την Κυριακή την ψήφο σας:

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, πρώτη φορά ασχολούμαι με τα κοινά.

Είμαι νέα γυναίκα, νέα μητέρα και λόγω αυτών των ιδιοτήτων μου αρκετά ευαισθητοποιημένη σε θέματα της καθημερινότητας που πρέπει να βελτιώσουμε.

Είμαι διορισμένη και δεν έχω κάποιο προσωπικό όφελος από την πιθανή εκλογή μου.

Σελίδες