Τατούλης
symvolo

Μάιος 2019

Κώστας Τζιούμης: Εκπροσωπούμε το καινούριο, αφήνουμε πίσω μας ξεπερασμένες αντιλήψεις και μεθόδους

Μάιος 31, 2019 - 23:48
8 σχόλια

Αγαπητοί συμπολίτες…

Φίλες και φίλοι…

Είμαστε εδώ… Είμαστε μαζί… ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ…

Όσες και όσοι πιστέψαμε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ…

Μπορούμε, ενώνοντας δυνάμεις και καταθέτοντας ιδέες, να φτάσουμε στο τέρμα,
να πετύχουμε στόχο ευγενή,
να πραγματοποιήσουμε και να ζωντανέψουμε ένα κοινό όνειρο:

να νοικοκυρέψουμε, - δηλαδή να ομορφύνουμε και να κάνουμε, όσο μπορούμε - και όσο οι περιστάσεις μας επιτρέπουν, - καλύτερο τον τόπο μας-
για μας, για τα παιδιά μας, για τις γενιές που έρχονται.

Μηνύματα νίκης και συνεργασίας στην προεκλογική ομιλία του Γιάννη Σμυρνιώτη (pics,vid)

Μάιος 31, 2019 - 22:45
39 σχόλια

Την Παρασκευή 31 Μαΐου το βράδυ, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» Γιάννης Σμυρνιώτης απηύθυνε την τελευταία προεκλογική του ομιλία στους φίλους της παράταξης, αλλά και σε όλους τους πολίτες του Δήμου που θα κληθούν να προσέλθουν εκ νέου στις κάλπες για την εκλογή δημάρχου.

Κώστας Τζιούμης: Δύναμή μας εσείς! Ήρθε η ώρα του καινούργιου (pics,vid)

Μάιος 31, 2019 - 22:31
35 σχόλια

Την τελευταία προεκλογική της συγκέντρωση, εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, πραγματοποίησε η παράταξη «Τρίπολη Αύριο» με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη, η οποία, αν και ήρθε δεύτερη την πρώτη Κυριακή των εκλογών, διεκδικεί με αξιώσεις τον Δήμο Τρίπολης.

Συγχαρητήρια στον Κώτσιρα από τον ΠΣΑΠ

Μάιος 31, 2019 - 21:04
0 σχόλια

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με ανάρτηση του στο facebook έστειλε τα συγχαρητήρια του προς τους Κώτσιρα, Ντουρμισάι, Πασχαλάκη και Σίώπη για την πρώτη της συμμετοχή με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Λαογραφική έκθεση Ναυτικής παράδοσης Τσακωνιάς στον Τυρό

Μάιος 31, 2019 - 20:30
0 σχόλια

Ένταξη του έργου με τίτλο « Αποκατάσταση – Μετατροπή κτιρίου παλαιού δημοτικού σχολείου Τυρού σε Λαογραφική Έκθεση Ναυτικής Παράδοσης Τσακωνιάς » στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Ο υπουργός Εσωτερικών αποφάσισε την ένταξη του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση – Μετατροπή κτιρίου παλαιού δημοτικού σχολείου Τυρού σε Λαογραφική Έκθεση Ναυτικής Παράδοσης Τσακωνίας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανέγερση ή/και Αποκατάσταση Δημοτικών Κτιρίων», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Δέκα συλλήψεις στην Αρκαδία

Μάιος 31, 2019 - 20:00
0 σχόλια

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 17.5.2019 έως και σήμερα (31.5.2019), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Κάλεσμα Τατούλη στους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη να υπερασπιστούν την Πελοπόννησο

Μάιος 31, 2019 - 19:56
11 σχόλια

«Καλώ όλους τους πολίτες να προσέλθουν σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη που αφορά τον τόπο μας, την προοπτική και το μέλλον του, και όχι τα κόμματα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εκ νέου υποψήφιος κ. Πέτρος Τατούλης σε συνεντεύξεις του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΕΡΑ Καλαμάτας, Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και Πολιτεία FM την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και σημείωσε «οι πολιτικές και κομματικές εκλογές κρίθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στις Ευρωεκλογές, όπου η Νέα Δημοκρατία υπερίσχυσε με εκκωφαντική διαφορά 9,5 μονάδων».

Αυξημένα μέτρα για τις εκλογές από την Τροχαία

Μάιος 31, 2019 - 19:42
0 σχόλια

Η Ελληνική Αστυνομία εφαρμόζει  αυξημένα μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια και κατά την περίοδο των επαναληπτικών Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών της 2 Ιουνίου 2019.

 

Ο σχεδιασμός των μέτρων εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών και κατευθύνσεων για αυξημένη παρουσία και δραστηριοποίηση των Υπηρεσιών Τροχαίας, ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και διευκόλυνσης των πολιτών στις μετακινήσεις τους, καθώς επίσης και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

 

Ο Τσίπρας διόρισε νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο

Μάιος 31, 2019 - 19:21
8 σχόλια

Με την επιλογή δύο ανώτατων δικαστικών, που κατείχαν θέσεις αντιπροέδρων στο ανώτατο δικαστήριο ως τώρα, η κυβέρνηση προχώρησε στην επιλογή νέας ηγεσίας στον Αρειο Πάγο, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για αντισυνταγματικές πρακτικές, ενώ η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει και έχουν προκηρυχθεί εθνικές εκλογές.

Zητείται υπάλληλος για πλυντήριο αυτοκινήτων

Παρ, 31/05/2019 - 19:16

Zητείται υπάλληλος για πλυντήριο αυτοκινήτων στην οδό Σταματίου Βούλγαρη και λεωφόρο ΟΗΕ 2(απέναντι από κωτσοβολο) τηλέφωνο επικοινωνίας 2710223055

Σελίδες