Απρίλιος 2019

Το πρόγραμμα των Πασχαλινών εκδηλώσεων στο Λεωνίδιο

Απρίλιος 22, 2019 - 23:04
0 σχόλια

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος και των πασχαλινών εκδηλώσεων στη Δ.Κ. Λεωνιδίου:

Από την Μεγάλη Δευτέρα έως την Μεγάλη Πέμπτη, οι Ιερές Ακολουθίες αρχίζουν στις 19:30.

Την Μεγάλη Παρασκευή, η Τελετή της Ιεράς Αποκαθηλώσεως, θα αρχίσει στις 09:00 και θα διαρκέσει έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Την Μεγάλη Παρασκευή, η Ακολουθία του Επιταφίου ξεκινά στις 19:30.

Υπηρεσιακή επίσκεψη της Υφυπουργού Εσωτερικών στην Τρίπολη (pics)

Απρίλιος 22, 2019 - 21:00
1 σχόλια

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Απριλίου η Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, αρμόδια του κρατικού τομέα ισότητας των φύλων.

Αφορμή, αποτέλεσαν ο Νόμος-Πλαίσιο για την Ισότητα που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη βουλή και μεταξύ άλλων υιοθετεί την ποσόστωση γυναικών υποψηφίων κατά τουλάχιστον 40% σε κάθε εκλογική Περιφέρεια, η καμπάνια ενημέρωσης για την προώθηση και στήριξη γυναικών υποψήφιων αιρετών και η συνέχεια των επισκέψεων σε εποπτευόμενες συμβουλευτικές δομές και δομές φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών.

Εκδηλώσεις του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου (vid)

Απρίλιος 22, 2019 - 20:51
0 σχόλια

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου πραγματοποίησε τις παρακάτω εκδηλώσεις/δραστηριότητες το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων στο Βαλτεσινίκο.

Ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση μας γέμισαν τα εγκαίνια της Δανειστικής Βιβλιοθήκης Βαλτεσινίκου, εκδήλωση που παρακολούθησαν αρκετοί καλεσμένοι, φίλοι και μέλη των συλλόγων που είχαν την πρωτοβουλία δημιουργίας της. Του 'Χορεσίβιου' και του Συλλόγου Ακαδημαϊκών Νέων Βαλτεσινίκου 'Η Αναγέννηση'.

Οι σχετικοί σύνδεσμοι με τις εκδηλώσεις

Επιχειρηματικό δάνειο ύψους 160 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ

Απρίλιος 22, 2019 - 20:50
1 σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης Ευξείνου Πόντου (ΤΕΑΕΠ) ενέκρινε την χορήγηση επιχειρηματικού δανείου, ύψους 160 εκατ. Ευρώ,  στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.). Το πενταετούς διάρκειας δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την χρηματοδότηση του πλάνου κεφαλαιουχικών δαπανών της εταιρείας. Το δάνειο αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής χρηματοδότηση της Παρευξέινιας Τράπεζας.

Η Ελένη Ζαφειροπούλου με τον Παναγιώτη Νίκα στην Αργολίδα

Απρίλιος 22, 2019 - 20:15
0 σχόλια

Καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας, «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», την Ελένη Ζαφειροπούλου. Είναι σίγουρο ότι οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης θα προσδώσουν τα μέγιστα στην αλλαγή που θέλουμε να επιτύχουμε τόσο στην Αργολίδα όσο και στην Πελοπόννησο.

Η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!

Δελτίο Τύπου

Κερδίστε 2 εισιτήρια για το ματς Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Απρίλιος 22, 2019 - 20:11
0 σχόλια

Το Arcadia Portal σε συνεργασία με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κληρώνει 2 εισιτήρια  για τον επαναληπτικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του ΠΑΟΚ την Μεγάλη Πέμπτη 25 Απριλίου και ώρα 16:00.

Στείλτε email "κλήρωση Αστέρα" στο info@arcadiaportal.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ και τον αριθμό ταυτότητάς σας.

Μπορείτε να στέλνετε email μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη (24/4) το πρωί.

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου για το Γενικό Εμπορικό Μητρώο

Απρίλιος 22, 2019 - 20:01
0 σχόλια

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση μέχρι τις 10/05/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 έχει τεθεί το σχέδιο νόμου για το «Γενικό Εμπορικό Μητρώο».

Στο πλαίσιο αυτό κάθε κοινωνικός εταίρος και κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να συμμετάσχει στη δημόσια διαβούλευση, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την όποια βελτίωση των διατάξεων του σχεδίου νόμου.

Η Μεγάλη Δευτέρα

Απρίλιος 22, 2019 - 19:40
0 σχόλια

Από τη σημερινή μέρα ξεκινούν τα άγια Πάθη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Τύπος του Κυρίου μας Ιησού είναι ο πάγκαλος Ιωσήφ που σήμερα επιτελούμε την ανάμνησή του (Γεν. 37 - 50).

Υποψήφια με τον Γιάννη Σμυρνιώτη η Σπυριδούλα Πετροπούλου - Δρακοπούλου

Απρίλιος 22, 2019 - 19:23
2 σχόλια

 Η Σπυριδούλα Πετροπούλου - Δρακοπούλου, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Η Σπυριδούλα γεννήθηκε στην Τρίπολη και μεγάλωσε στο Βαλτεσίνικο Γορτυνίας.

Τέλειωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Βαλτεσινίκο και αποφοίτησε από το Λύκειο Βυτίνας.

Aπό τον Φεβρουάριο του 1999 μέχρι σήμερα εργάζεται στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias στην Τρίπολη.

Τσιαμούλος: Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί

Απρίλιος 22, 2019 - 18:54
16 σχόλια

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο κύριος που στις εκλογές το 2014 πανηγύριζε στην εξέδρα, δίπλα στον  απερχόμενο Δήμαρχο και για χρόνια συμπορευόταν και στήριζε τις αποφάσεις του, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Με μια πρωτοφανή προσωπική επίθεση, επιδιώκει να συσκοτίσει την πραγματικότητα. Όμως η αγωνία και ο πανικός δεν κρύβονται.

Σε Λυγουριό, Δήμαινα, Παλαιά Επίδαυρο, Τολό, Δρέπανο και Ασίνη ο Πέτρος Τατούλης (pics)

Απρίλιος 22, 2019 - 18:45
0 σχόλια

Κυριακή των Βαΐων χθες και ο Πέτρος Τατούλης  με τους συνεργάτες του, βρέθηκαν στην Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Λυγουριού. Στην συνέχεια ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε επίσκεψη στα καταστήματα του Λυγουριού, ενώ παράλληλα χαιρέτισε και στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Δήμαινα, στην Παλαιά Επίδαυρο, στο Τολό, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, και  κατέληξε στο Δρέπανο και την Ασίνη. 

Επιπλέον χρηματοδότηση 80 εκατ. ευρώ για τη Βιολογική Γεωργία

Απρίλιος 22, 2019 - 18:21
0 σχόλια

Μετά από το τεράστιο ενδιαφέρον που υπήρξε για το Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» και την υποβολή συνολικά 37.826 αιτήσεων με αιτούμενο ποσό 655 εκατ. ευρώ για ενίσχυση στη φυτική βιολογική παραγωγή, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποφάσισε να προχωρήσει σε υπερδέσμευση χρηματοδότησης, όπως είχε προαναγγείλει.

Σελίδες