Ιανουάριος 2019

Όλα παγωμένα...

Ιανουάριος 18, 2019 - 22:18
0 σχόλια

Όλα παγωμένα!

Η φωτογραφία ανήκει στον Θ.Μ.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Στείλτε με email: info@arcadiaportal.gr, την φωτογραφία από κάθε περιοχή της Αρκαδίας.

Προληπτικοί έλεγχοι αλλεργιών στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης

Ιανουάριος 18, 2019 - 22:04
0 σχόλια

Στα πλαίσια της πρόληψης και προαγωγής της υγείας ξεκινάει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019, το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου από την Ελληνική εταιρεία ΩΡΛ αλλεργίας, ανοσολογίας και ρογχοπαθειών σε συνεργασία με την ΩΡΛ κλινική του ΓΝΑ «Η Ελπίς» και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κυνηγός αρνήθηκε έλεγχο από τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες Πελοποννήσου

Ιανουάριος 18, 2019 - 21:10
0 σχόλια

Την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09.15 οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες κ.κ. Θεοδωρόπουλος Λεωνίδας και Δελής Ανδρέας στα πλαίσια των τυπικών ελέγχων σε κυνηγούς στην θέση «Λαγκάδα» Εβροστίνης της Τ.Κ. Μοναστηρίου της Δ.Ε. Αιγείρας του Δήμου Αιγιαλείας αντιλήφθηκαν Ι.Χ. αγροτικό όχημα (στην καρότσα του οποίου υπήρχαν δύο λαγόσκυλα) το οποίο και σταμάτησαν.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης έκοψε την πίτα του (pics)

Ιανουάριος 18, 2019 - 20:31
0 σχόλια

Ο Δήμος Μεγαλόπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , παρουσία όλων των εργαζομένων.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας , ο πρόεδρος κ. Μαρίνης και ο Ταμίας κ. Καλαντζής.

Τρόπαια: Ο αγώνας συνεχίζεται για να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα (pics)

Ιανουάριος 18, 2019 - 20:12
0 σχόλια

Όπου υπάρχει δράση, έρχεται η αντίδραση!

Σήμερα βρεθήκαμε έξω απο το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια να εκφράσουμε την αντίδραση μας, την άρνησή μας στο κλείσιμο του υποκαταστήματος τη μέρα μάλιστα που είχε προγραμματιστεί η οριστική μετακόμιση. Έξω από το υποκατάστημα συγκεντρώθηκε απο νωρίς πλήθος κατοίκων, εξ αυτών και ο Δήμαρχος Γορτυνίας κύριος Γιάννης Γιαννόπουλος, βρίσκοντας βέβαια το κατάστημα κλειστό.

Εκλογές στον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρκαδίας

Ιανουάριος 18, 2019 - 20:00
0 σχόλια

Καλούνται τα μέλη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας «Η ΕΝΩΣΗ» να συμμετέχουν στη δεύτερη εξ αναβολής Γενική Συνέλευση με θέμα τις αρχαιρεσίες στο Συνεταιρισμό, για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εποπτικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στα νομικά πρόσωπα που συμμετέχει ο Συνεταιρισμός.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Για το Δ.Σ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Διαμαρτυρία Γόντικα για τα διόδια που καλούνται να πληρώσουν οι οδηγοί φορτηγών

Ιανουάριος 18, 2019 - 19:50
0 σχόλια

Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους ιδιόκτητες φορτηγών αυτοκινήτων σε επαγρύπνηση για να μην περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και της Περιφέρειας, για απαγόρευση κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους από την παλιά εθνική οδό Τρίπολης Σπάρτης. 
Θέλουν να αναγκάσουν το φορτηγατζή να περάσει από το ταμείο του Μωρέα, ακολουθώντας υποχρεωτικά το δρομολόγιο Σπάρτη-Λεύκτρο-Τρίπολη και αντίστροφα.

Να πραγματοποιήσουν 46 επιπλέον χιλιόμετρα με ότι αυτό συνεπάγεται (καύσιμα, φθορές κλπ) και να επιβαρυνθούν με 32€ επιπλέον διόδια. 

Αχτσιόγλου: Από 1ης Φεβρουαρίου θα ισχύσει η αύξηση του κατώτατου μισθού

Ιανουάριος 18, 2019 - 19:38
0 σχόλια

«Προχωράμε άμεσα, εντός Ιανουαρίου, στην αύξηση του κατώτατου μισθού και στην κατάργηση του ντροπιαστικού υποκατώτατου μισθού για τους νέους έως 25 ετών. Όπως έχουμε δεσμευτεί απέναντι στην ελληνική κοινωνία και στον ελληνικό λαό», τόνισε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στο “Ραδιόφωνο 247 στους 88,6”.

Τζιούμης: Θα βάλουμε σε προτεραιότητα τα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών (vid)

Ιανουάριος 18, 2019 - 19:14
1 σχόλια

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Παρασκευή (18/01) ο κ.Κώστας Τζιούμης, όπου και σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση αναφορικά με τον προυπολογισμό του Δήμου Τρίπολης, αλλά και το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων…

Αλλαγή ώρας αναχώρησης για την κοπή πίτας του ΣΑΟΟ στο Βαλτεσινίκο

Ιανουάριος 18, 2019 - 19:12
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του που σκοπεύουν να συμμετάσχουν στην εξόρμηση της Κυριακής 20/1/2019 από τα Μαγούλιανα στο Βαλτεσινίκο, όπου και θα γίνει η κοπή της  Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου,  ότι θα πραγματοποιηθεί μόνον  η μικρή πορεία από Σανατόριο Μαγουλιάνων  -  ποταμό Ελά  -  Βαλτεσινίκο, διάρκειας 2.30 ωρών, λόγω της υψηλής χιονόπτωσης στην περιοχή.  Ως εκ τούτου απαιτείται εξοπλισμός χειμερινού βουνού, δηλ. καλές μπότες και γκέτες. 

Επίσκεψη περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο Νηπιαγωγείο Βερβένων (pics)

Ιανουάριος 18, 2019 - 19:01
0 σχόλια

Επίσκεψη περιβαλλοντικής ενημέρωσης με προβολή θεματικής παρουσίασης με τίτλο «Αλκυόνα: Η Βασίλισσα του ψαρέματος», πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας στο Νηπιαγωγείο Βερβένων Αρκαδίας, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019.

Ανάκληση φαρμάκου από τον ΕΟΦ

Ιανουάριος 18, 2019 - 18:38
0 σχόλια

Σε ανάκληση της παρτίδας 013097 του φαρμακευτικού προϊόντος DEPAKINE ORAL SOL 200MG/ML BTX1FLX40 ML με ημερομηνία λήξης 31/08/2020 προχώρησε ο ΕΟΦ λόγω προβλήματος ανάμιξης (mix-up) του δοσιμετρικού σταγονόμετρου του πόσιμου διαλύματος DEPAKINE 300mg/ml μέσα στο κιτίο του πόσιμου διαλύματος DEPAKINE 200mg/ml, που συνέβη κατά τη διαδικασία συσκευασίας στο εργοστάσιο παραγωγής.

Η χρήση του δοσιμετρικού σταγονόμετρου των 300mg/ml σε ένα φιαλίδιο των 200mg/ml οδηγεί σε υποδοσολογία κατά 33% σε σχέση με την αναμενόμενη δόση.

Σελίδες