Νοέμβριος 2018

ΚΕΑ: Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία πληρωμής Νοεμβρίου

Νοέμβριος 20, 2018 - 16:01
0 σχόλια

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 70.943.835,97 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής μηνός Νοεμβρίου 2018 του ΚΕΑ στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 318.615 δικαιούχους.

Όπως αναφέρεται στην υπουργική απόφαση, τα χρήματα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 27 Νοεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη, δηλαδή στις 28 Νοεμβρίου.

Αύριο κατατίθεται ο προϋπολογισμός στη Βουλή

Νοέμβριος 20, 2018 - 15:24
0 σχόλια

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου θα κατατεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, από το υπουργείο Οικονομικών, ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2019.

Σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης της Προέδρων, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η επεξεργασία του στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, η οποία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου.

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου θα αρχίσει η πενθήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού στην Ολομέλεια.

Η ψήφιση του νέου προϋπολογισμού θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, λόγω του διήμερου συνεδρίου της ΝΔ.

Μην κλείνεις τα μάτια στην παιδική κακοποίηση…

Νοέμβριος 20, 2018 - 15:10
0 σχόλια

Προασπίζουμε τα δικαιώματα των παιδιών και τους εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον!

Μην κλείνεις τα μάτια στην παιδική κακοποίηση… Ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία.

Χρήσιμες συμβουλές για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συναναστροφές και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.

Παραιτήσεις, ομερτά και ατελείωτα εσπρεσάκια

Νοέμβριος 20, 2018 - 15:02
0 σχόλια

Παραιτήσεις θα έχουμε, φιλαράκια μου, και στην Τρίπολη. Έφτασε ο καιρός που τα κόμματα και οι στηρίξεις απομακρύνουν και απογοητεύουν μέλη παρατάξεων που πιστά έχουν υπηρετήσει τον σκοπό τους 4 χρόνια τώρα.

Σαν σε ντόμινο θα πέφτουν τα ονόματα των συμβούλων που θα παραιτούνται προκειμένου να ακολουθήσουν τα αρχές τις αξίες αλλά και τα συμφέροντα τους.

Μην τρομάζετε από τις κορώνες που ακούγονται ,φιλαράκια μου, γιατί μάλλον είναι για να θολώσουν τα νερά ή μπορεί να φωνάζουν οι κλέφτες να φύγουν οι νοικοκύρηδες.

Δημιουργία δικτύου Ακαδημιών από τον Αστέρα (vid)

Νοέμβριος 20, 2018 - 15:01
1 σχόλια

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη δημιουργία δικτύου Ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Με στόχο την αξιολόγηση και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής του, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δημιουργεί δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα. 

Τον Δεκέμβριο η ημερίδα αγώνων ρίψεων «ΛΥΚΑΙΑ 2018»

Νοέμβριος 20, 2018 - 14:50
0 σχόλια

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης «ΛΥΚΑΙΑ» και η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκηρύσσουν ημερίδα αγώνων ρίψεων  με την ονομασία «ΛΥΚΑΙΑ 2018».

Τόπος:  Χώρος ρίψεων ΕΠ.Α.Λ Μεγαλόπολης.

Ημερομηνία:  Σάββατο  01 Δεκεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση κακοκαιρίας οι αγώνες θα αναβληθούν και θα οριστεί νέα ημερομηνία από τους διοργανωτές. Η ενημέρωση θα γίνει εγκαίρως μέσω του τηλ. Επικοινωνίας του υπευθύνου του σωματείου ή μέσω του e – mail του συλλόγου.

Ώρα: 9:30 π.μ.

Ηλικίες συμμετοχής: Γεννηθέντες το 1995  έως και το 2007.

Διεθνείς συνεργασίες και επιχειρηματικές αποστολές του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Νοέμβριος 20, 2018 - 14:30
0 σχόλια

Επιχειρηματική αποστολή «VI INWARD MISSION» που αφορά εισαγωγείς και διανομείς Τροφίμων & Οίνου στην περιοχή RIOJA (Ισπανία) στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2019.

Ημερίδα στη Μεγαλόπολη για τους κινδύνους του διαδικτύου

Νοέμβριος 20, 2018 - 14:00
0 σχόλια

Οι Σύλλογοι Τριτέκνων,Πολυτέκνων,Γονέων και Κηδεμόνων Μεγαλόπολης, σας προσκαλούν στη ημερίδα που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, με θέμα:

Αποστολή της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Διαδικτυακές απειλές και μέτρα προστασίας
Αδικήματα και τον τρόπο που αυτά διαπράττονται μέσω διαδικτύου
Το φαινόμενο το διαδικτυακού εκφοβισμού, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνική δικτύωσης καθώς και η πρόληψη και η αντιμετώπιση των κινδύνων που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες.
Την καμπάνια SAY NO της EUROPOL.

Ο Αστέρας στο wyscout με Μποροβήλο - Γαλανακόπουλο

Νοέμβριος 20, 2018 - 13:40
2 σχόλια

Στο κορυφαίο συνέδριο ποδοσφαίρου, wyscout βρέθηκα τις προηγούμενες ημέρες οι Δημήτρης Μποροβήλος και Νίκος Γαλανακόπουλος, καθώς εκπροσώπησαν τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αντιπρόεδρος και ο τεχνικός της διευθυντής της αρκαδικής ομάδας έδωσαν το παρών στο wyscout και είχαν την δυνατότητα να συναντήθουν και να κάνουν επαφές με εκπροσώπους μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Γιατί μετανιώνει ο Γιώργος Παπανδρέου

Νοέμβριος 20, 2018 - 13:01
1 σχόλια

Την πεποίθησή του ότι εάν γινόταν το δημοψήφισμα του 2011, η κυβέρνησή του θα το είχε κερδίσει, και ότι έτσι η Ελλάδα θα έβγαινε γρηγορότερα από το πρόγραμμα διάσωσης και θα ήταν σε καλύτερη θέση στις αγορές, εξέφρασε από το Λονδίνο ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Διευκρίνισε ότι το ερώτημα σε ένα τέτοιο δημοψήφισμα δεν θα ήταν η παραμονή ή όχι στην Ευρώπη – όπως ήθελαν κάποιοι ευρωπαίοι ηγέτες – αλλά εάν θα μείνουμε στην Ευρώπη με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και με θυσίες.

Βλάσης: Δεν θα δεχθούμε την απόλυση 10.000 κληρικών (vid)

Νοέμβριος 20, 2018 - 12:40
6 σχόλια

Ξεκάθαρη θέση για το εκκλησιαστικό θέμα πήρε με την τοποθέτησή του στην εκπομπή του κ. Γιώργου Τράγκα (19/11/18) στο New Epsilon Tv ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης.

                Ο κ. Βλάσης ξεκαθάρισε πως «δεν θα δεχθούμε από τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στην απόλυση 10.000 κληρικών προκειμένου να διορίσει 10.000 κομματικά στελέχη», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ΝΔ δεν είναι υπέρ της αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Εντός έδρας ήττα για τον Δόξα Δράμας του Βεργέτη

Νοέμβριος 20, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Η Δόξα Δράμας  ηττήθηκε από τον Ηρόδοτο με 3-2 σε ένα παιχνίδι με ανατροπές με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη να πραγματοποιεί το πρώτο της εντός έδρας στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα της Football League.

Τα γκολ της Δόξας Δράας  σημείωσαν οι Κουσκουνάς (10’), Κρητικός και για τους φιλοξενούμενους οι Φραγκουλάκης (23’), Αυγενικού (31’), Γιαλούσης (45’).

Ο Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα είπε

Σελίδες