Νοέμβριος 2017

Να θυμηθεί την αρχή της ιστορίας τους

Νοέμβριος 17, 2017 - 20:55
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πλατανιά με τις δύο ομάδες να έχουν την απόλυτη ισορροπία στις αναμετρήσεις τους στην Κρήτη.

Η ιστορία βάφτηκε αρχικά με «κιτρινομπλέ» χρώματα καθώς στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στο νησί ο Αστέρας έκανε περίπατο και χρειάστηκε μόλις 35 λεπτά για το τελικό 0-3. Ηταν Γενάρης του 2013 όταν Σνακαρέ, Ναβάρο και Περόνε έδωσαν μία εμφατική νίκη στους Αρκάδες.

Κουστένης: Ο Παπάγου έχει την πίεση

Νοέμβριος 17, 2017 - 20:42
0 σχόλια

Για το παιχνίδι με τον Παπάγου μίλησε ο προπονητής του Αρκαδικού Τζίμης Κουστένης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας πως ο ΣΕΦΑ είναι έτοιμος να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο coach του Αρκαδικόυ Τζίμης Κουστένης μίλησε στο arcadikosbc.gr και ανέφερε τα εξής:

Πόσο κινδυνεύει η Βόρεια Κυνουρία από πλημμυρικά φαινόμενα;

Νοέμβριος 17, 2017 - 20:03
0 σχόλια

Με συνέντευξή του ο κ. Άγγελος Σαβούρδος απαντά σε επίκαιρα ερωτήματα σε σχέση με τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τις ευθύνες των αρμοδίων και το πόσο πιθανόν είναι να βιώσουμε αντίστοιχες καταστάσεις όπως η τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής στη Βόρεια Κυνουρία.

Βλέπουμε εικόνες τραγωδίας τις τελευταίες ημέρες στην Αττική, πού πιστεύεις ότι υπήρξε το εγκληματικό λάθος που προκάλεσε τις εικόνες που βλέπουμε;

Το ΚΚΕ Αρκαδίας τίμησε την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Τρίπολη

Νοέμβριος 17, 2017 - 19:38
0 σχόλια

H T.E. Αρκαδίας και το Τ.Σ. της  ΚΝΕ  τίμησαν την εξέγερση με εκδήλωση που οργάνωσαν στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη το απόγευμα της 16ης του Νοέμβρη. Στην εκδήλωση αναδείχθηκε το μήνυμα του λαϊκού ξεσηκωμού του Νοέμβρη του 73 στο τότε και το σήμερα με αποσπάσματα της ομιλίας που παρατίθεται παρακάτω. Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού για τα γεγονότα της εποχής.

Μπάχαλο με τη στάθμευση στην οδό Παπαναστασίου στην Τρίπολη (pics)

Νοέμβριος 17, 2017 - 19:02
1 σχόλια

Μπερδεμένα τα πράγματα με τη στάθμευση στην οδό Παπαναστασίου στην Τρίπολη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Αποστόλης Κοσμητόπουλος. Ο ίδιος εξηγεί:

Συγχαρητήρια Καραλή σε Ζορμπαλά για τον Δημοσιογραφικό έπαινο του ΠΣΑΤ

Νοέμβριος 17, 2017 - 18:15
0 σχόλια

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και Υπεύθυνος Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης συγχαίρει τον  κ. Σταύρο Β. Ζορμπαλά για τον Δημοσιογραφικό έπαινο (έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ " Πάνος Γεραμάνης") που απέσπασε , απ' τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. 

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο των δημοσιογραφικών βραβείων 2017 και πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στο αμφιθέατρο του νέου Μουσείου της Ακρόπολης, στην Αθήνα.

Η τιμητική διάκριση είχε να κάνει στον τομέα "Ραδιόφωνο" και αφορούσε αφιέρωμα για τα 86 χρόνια ιστορίας-ζωής του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ορφέας Τρίπολης στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Νοέμβριος 17, 2017 - 18:02
0 σχόλια

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι σήμερα, 17.11.2017, η χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ φιλοξενείτε στην εκπομπή «ΧορωδιοΓραφίες», μια παραγωγή της ΕΡΤ Βόλου για το Τρίτο Πρόγραμμα

Τη ραδιοφωνική παραγωγή της ΕΡΤ Βόλου για το Τρίτο Πρόγραμμα την επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. (Ηχογράφηση: Γιάννης Δημάκος)

Λίγα λογια για την σημερινή εκομπή:

Μήνυση για παράνομο κυνήγι από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου

Νοέμβριος 17, 2017 - 17:35
0 σχόλια

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Γεωργίου Μάριος και Χυτήρης Απόστολος με περιοχή ευθύνης τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Καμαρών και Αιγίου αντίστοιχα, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους στην περιοχή «Ανάληψη» της Τ.Κ. Κουνινά Δήμου Αιγίου, πραγματοποιώντας σχετικούς ελέγχους, εντόπισαν ένα άτομο το οποίο κατά δήλωσή του πήγαινε για κυνήγι λαγού δίχως να κατέχει άδεια θήρας.

Διαμόρφωση δημοτικής οδού προς οικία Μητρόπουλου στο Ίσαρη

Νοέμβριος 17, 2017 - 16:54
0 σχόλια

Ο Δήμος Μεγαλόπολης – προκηρύσσει ανοικτό συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου ‘’Διαμόρφωση δημοτικής οδού προς οικία Μητρόπουλου Τ.Κ. ΄Ισαρη” προϋπολογισμού μελέτης (12.000,00) € συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 05-12-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης των προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Μεγαλόπολης στην Μεγαλόπολη και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό, επί των τιμών του τιμολογίου και του προϋπολογισμού της μελέτης (άρθρο 125 του Ν. 4412/2016).

Έφοδος του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Άμυνας (vid)

Νοέμβριος 17, 2017 - 16:43
1 σχόλια

Ομάδα περίπου 15 μελών του Ρουβίκωνα πραγματοποίησε έφοδο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο και πέταξαν φέιγ – βολάν.

Σε ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας αναφέρει: «Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ» από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.

Το 3ο τακτικό συνέδριο ΠΕΔιΣ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Νοέμβριος 17, 2017 - 16:14
0 σχόλια

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του Τμήματος, διοργανώνει το 3ο τακτικό συνέδριο με αντικείμενο «Δημοκρατία, ανάπτυξη και ασφάλεια: Πολιτική σε συνθήκες αβεβαιότητας».

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου

Νοέμβριος 17, 2017 - 15:23
0 σχόλια

Στα πλαίσια του προγράμματος "Υγεία για όλους", η "Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας", σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την 6η Υ.ΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, με συμμετοχή ειδικευμένων ιατρών.

Θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δωρεάν εξετάσεις:  

Γυναικολογικός έλεγχος:  εξέταση - test pap,  διακολπικός υπέρηχος
Καρδιολογικός έλεγχος
Ενδοκρινολογικός έλεγχος

Σελίδες