Ιούλιος 2017

Θερινό εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Ιούλιος 25, 2017 - 17:05
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, για ακόμη μια χρονιά, θερινό εργαστήρι, για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Δασικοί χάρτες: Παρατείνεται έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2017 η ανάρτησή τους

Ιούλιος 25, 2017 - 16:45
0 σχόλια

Tο υπουργείο Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι θα παραταθεί η διάρκεια της ανάρτησης των ήδη αναρτημένων δασικών χαρτών, έως τις  7 Σεπτεμβρίου 2017. Η σχετική τροπολογία θα ενσωματωθεί στο Σχέδιο Νόμου του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο ψηφίζεται την ερχόμενη Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας

Ιούλιος 25, 2017 - 16:21
0 σχόλια

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας , στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης και Υποδιεύθυνσης Βορείου Ελλάδος, πραγματοποίησαν αντίστοιχα το χρονικό διάστημα από 21 έως 23 Ιουλίου 2017, στοχευμένους ελέγχους σε επιχειρήσεις και καταστήματα που βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές της Κρήτης (Ηράκλειο, Μάλια, Ρέθυμνο και Άγιο Νικόλαο) καθώς και στο νομό Καβάλας (Νέα Πέραμο, Ν. Ηρακλείτσα, Πλατανότοπο).

Επέστρεψε στην Αργεντινή ο Λούι

Ιούλιος 25, 2017 - 16:05
1 σχόλια

Επαναπατρισμός για τον Μπράιαν Λούι ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην Αργεντινή με την Κίλμες να γίνεται ο νέος σταθμός της καριέρας του πρώην δεξιού μπακ-χαφ του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 28χρονός άσος παρότι έφθασε πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Ατρόμητο μερικές εβδομάδες πριν το θέμα δεν προχώρησε και έτσι αποδέχθηκε την πρόταση της Κίλμες και μετά την περιήγηση του στην Ευρώπη γυρίζει ξανά στην Αργεντινή και την Λατινική Αμερική με στόχο να βοηθήσει τους ''σεβερσέρος'' να επανέλθουν στην πρώτη κατηγορία.

Πρόσκληση σε διαγωνισμό από το ινστιτούτο κατάρτισης διαμεσολαβητών Τρίπολης

Ιούλιος 25, 2017 - 15:34
0 σχόλια

Συστάθηκε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία σύμφωνα με τις διατάξεις του

άρθρου 5 του ν. 3898/2010, που αφορά στη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις και του π. δ/τος 123/2011, που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις αδειοδότησης και λειτουργίας των φορέων κατάρτισης διαμεσολαβητών, με την επωνυμία «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ.» και το διακριτικό τίτλο «ΛΥΣΗ».

 

Ιδρυτές της εταιρείας είναι το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης.

 

Δύο παίχτες δανεικούς στην Σπάρτη έδωσε ο Αστέρας

Ιούλιος 25, 2017 - 15:11
0 σχόλια

Την παραχώρηση δύο ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού στην Σπάρτη ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης με τον Γιώργο Μακροστέργιο και τον Αστρούμπαλ να μετακομίζουν για την νέα αγωνιστική χρονιά στην Λακωνική πρωτεύουσα.

Την είδηση για τον δανεισμό των Μακροστέργιου και Αστρούμπαλ στην Σπάρτη γνωστοποίησε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης μέσω φωτογραφίας της facebook.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει το δανεισμό για ένα χρόνο του Γιώργου Μακροστέργιου και του τερματοφύλακα Αστρούμπαλ, στην ομάδα της Σπάρτης.

«Πειρατεία» στα λιμάνια της Κυνουρίας

Ιούλιος 25, 2017 - 14:34
0 σχόλια

Ως μια σύγχρονη μορφή πειρατείας μπορεί να χαακτηριστεί η παράνομη ναύλωση σκαφών αναψυχής, εφόσον αποφέρει παάνομα κέρδη στους εμπλεκομένους. Πληθαίνουν τα περιστατικά παράνομων ναυλώσεων στη χώρα μας και το φαινόμενο έχει αγγίξει και τα αρκαδικά λιμάνια, τα οποία αποτελούν πύλες εισόδου χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο. Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκών είναι μια νέα λαμπρή αγορά.

Δημοτική Αναγέννηση: Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο θέμα της Δακοκτονίας

Ιούλιος 25, 2017 - 14:31
0 σχόλια

 Κατά την 12η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στις 21/07/2017 μεταξύ άλλων:

Α) Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας μας ενημέρωσε ότι ενώ βρισκόμαστε στο τέλος Ιουλίου για ακόμη μια χρονιά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα στο θέμα της Δακοκτονίας. Tι έχετε κάνει ως Δημοτική Αρχή για ακόμη μια χρονιά στο θέμα αυτό; Η Περιφέρεια τι έχει κάνει για ακόμη μια χρονιά; Ως πότε οι αγρότες θα πληρώνουν την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των δύων βαθμίδων αυτοδιοίκησης;

Ξεκίνησε προετοιμασία για το Λεωνίδιο (pics,vid)

Ιούλιος 25, 2017 - 14:13
2 σχόλια
Ξεκίνησε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. Λεωνιδίου, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με την παρουσία παλαιότερων παικτών και τριών νέων αποκτημάτων της ομάδας, υπό την καθοδήγηση και φέτος του προπονητή Γιάννη Νενεκούμη.
 

Πώς η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη επηρεάζει την προσωπική ζωή του άνδρα;

Ιούλιος 25, 2017 - 14:08
0 σχόλια

Το να υποφέρει ένας άνδρας από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη επηρεάζει σημαντικά τη ζωή του, αφού οι ψυχοκοινωνικές επιδράσεις της νόσου συνεπάγονται συναισθηματικές διαταραχές, όπως απώλεια της αυτοεκτίμησης και διακοπή της συνέχισης των κοινωνικών και ερωτικών δραστηριοτήτων. Αυτά θέτουν περιορισμούς στις συνήθεις δραστηριότητες και την ανεξαρτησία του ατόμου.

Μεταξύ των πιο συχνών ψυχοκοινωνικών προβλημάτων ασθενών που πάσχουν από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη βρίσκουμε :

Εορτάζει το παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευή στο Ίδρυμα Τυφλών Τρίπολης

Ιούλιος 25, 2017 - 13:52
0 σχόλια

Το Ίδρυμα Προστασίας Απόρων Τυφλών Τριπόλεως «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» θα εορτάσει  την Αγία Παρασκευή την οποία έχει ως προστάτη.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου παραμονή της εορτής θα τελεσθεί εσπερινός στις 19:30.

 

Ακύρωση της παράστασης «Σέρλοκ Χολμς - Ένα Μυστήριο με Νόημα»

Ιούλιος 25, 2017 - 13:43
0 σχόλια

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου ενημερώνει ότι η παράσταση «Σέρλοκ Χολμς – Ένα μυστήριο με νόημα» που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 26/7/2017 στην Τρίπολη δυστυχώς ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

Έχει αυτόματα ξεκινήσει η επιστροφή χρημάτων για εισιτήρια ηλεκτρονικής προπώλησης, ενώ στα φυσικά σημεία προπώλησης γίνεται άμεσα η διαδικασία επιστροφής χρημάτων που αγοράστηκαν με αυτό τον τρόπο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση.

 

Με εκτίμηση,

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Παιδική Σκηνή

Σελίδες