Ιούνιος 2016

Τζιούμης: Να δοθεί νόμπελ μαθηματικών για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ...

Ιούνιος 30, 2016 - 23:40
0 σχόλια

Ο κ. Τζιούμης  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης  με θέμα την έγκριση της με αριθμό 77/2016 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α Τριπόλεως με θέμα «Λήψη απόφασης επί του τιμολογίου των Δ.Ε. του Δήμου Τρίπολης» ανέφερε μεταξύ άλλων:

Θα έπρεπε να μας καλέσετε όταν είχε γίνει η διαβούλευση για το τιμολόγιο και όχι τώρα.

Σμυρνιώτης: Έχετε κάνει το ακατόρθωτο, σοβαρευτείτε

Ιούνιος 30, 2016 - 23:33
10 σχόλια

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σμυρνιώτης μίλησε για την δική του θητεία στο δήμο της Τρίπολης και για όλες αυτές τις κινησεις που έκαναν για την ΔΕΥΑΤ και τις έφερε σε αντιπαραβολή με αυτά που έχει κάνει η διοίκηση Παυλή τα τελευταία δύο χρόνια.

«Δεν θα είχαμε αντίρρηση να ψηφίσουμε το νέο τιμολόγιο, αλλά αυτά που διάβασε ο κ. Παυλής για την οικονομοτεχνική μελέτη έπρεπε να τα ξέρουμε», είπε.

Χωρίς ουσία η συζήτηση του ΔΣ για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΤ

Ιούνιος 30, 2016 - 23:14
0 σχόλια

Συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη δεύτερη φορά για αυτή την εβδομάδα. 

Το θέμα το οποίο απασχόλησε εκτεταμένα το σώμα ήταν το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης το οποιο είχε τίτλο   "Έγκριση της με αριθμό 77/2016 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α Τριπόλεως με θέμα «Λήψη απόφασης επί του τιμολογίου των Δ.Ε. του Δήμου Τρίπολης»".

Με τη βοήθεια του Στρατού θα αποκατασταθεί η οδοποιία στο δήμο Τρίπολης

Ιούνιος 30, 2016 - 21:15
2 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης την Πέμπτη 30 Ιουνίου, μετά τη θεομηνία του Σαββάτου, συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα της καταστροφής των δρόμων από τη σφοδρή νεροποντή.

Ο κ. Παυλής ανακοίνωσε ότι ο Στρατός θα παραχωρήσει σε τρεις ημέρες μηχανήματα από τη ΜΟΜΑ για να γίνουν εργασίες διάνοιξης και βελτίωσης οδοποιίας μετά τη διαμαρτυρία των τοπικών προέδρων που βρέθηκαν στη συνεδρίαση. Ακόμη, είπε ότι η Περιφέρεια θα συντρέξει έτσι ώστε μέσα στην επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν οι εργασίες. 

5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών από την Ένωση Αρκάδων Αγ. Δημητρίου

Ιούνιος 30, 2016 - 20:48
0 σχόλια

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου και η Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου σας προσκαλεί στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνουν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 στην Πλ. Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος).

Ώρα προσέλευσης 20.30 // Είσοδος Ελεύθερη
ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
Κλαρίνο: Θοδωρής Τασούλας
Βιολί: - Τραγούδι: Γιάννης Παυλόπουλος
Λαούτο: Κώστας Παπαπροκοπίου
Κρουστά: Ανδρέας Παπάς

Θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Ιούνιος 30, 2016 - 20:14
0 σχόλια

H ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας (8μηνη) ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στον ΑΗΣ Β΄Μεγαλόπολης.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 2/2016

Γενική συνέλευση για την ΕΠΣ Αρκαδίας

Ιούνιος 30, 2016 - 19:44
2 σχόλια

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών της Ε.Π.Σ.Α. θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στις 4 Ιουλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου ΄΄ΜΑΙΝΑΛΟΝ΄΄.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ημέρα και ώρα 18:00΄, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού της , άρθρο 24 παράγραφος 2 .

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚ. ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ                Γ. ΚΟΥΡΟΥΣΙΑΣ

Ξεκινούν τα Θερινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης στην Τρίπολη

Ιούνιος 30, 2016 - 19:27
1 σχόλια

Αρχίζει κανονικά από Δευτέρα 4 Ιουλίου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η λειτουργία Θερινών Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Τρίπολης με σκοπό να δώσει μια ανάσα στους εργαζόμενους γονείς της πόλης μας.

Στόχος της δράσης του Δήμου μαςείναι η ψυχαγωγία και η διαπαιδαγώγηση παιδιών σχολικής ηλικίας, που θα παραμείνουν στην πόλη για την καλοκαιρινή περίοδο ,με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και με σκοπό την αξιοποίηση και τον σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου τους.

«Αλαργινές Μου Θύμησες...» από τους Μωραΐτες

Ιούνιος 30, 2016 - 19:05
0 σχόλια

Το Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο ¨Μωραΐτες¨ σας προσκαλεί στην 3η ετήσια μουσικοχορευτική του παράσταση για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς 2015 - 2016 με τίτλο ¨Αλαργινές Μου Θύμησες...¨ με τη συμμετοχή όλων των χορευτικών τμημάτων.

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου και ώρα 9:00 μ.μ.

Σας ευχόμαστε καλό & χορευτικό καλοκαίρι!!!

Με τιμή το

Δ . Σ .

Επτά συλλήψεις στην Αρκαδία σε επιχείρηση της Αστυνομίας

Ιούνιος 30, 2016 - 18:47
0 σχόλια

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 16.6.2016 έως και σήμερα (30.6.2016), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Auto Γκολέμης: Η εγκατάσταση ενός kit υγραερίου σε ένα αυτοκίνητο (vid)

Ιούνιος 30, 2016 - 17:34
0 σχόλια

Πώς εγκαθίσταται ένα kit υγραερίου σε ένα αυτοκίνητο; Η απάντηση βρίσκεται στο τρίτο -και πιο ευφάνταστο- βίντεο της Autogas Γκολέμης, όπου ο... Πάνος Γκολέμης καλεί τον... Τάκη Γκολέμη να εξηγήσει την ποιοτική εγκατάσταση ενός kit υγραερίου στο αυτοκίνητό μας, με οφέλη για το περιβάλλον αλλά και για την τσέπη μας.

Η εγκατάσταση, λοιπόν, είναι σωστή όταν πληρούνται τρεις προϋποθέσεις:

1. Όταν υπάρχει ασφάλεια
2. Όταν εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία
3. Όταν η εγκατάσταση έχει αντοχή στον χρόνο

Επαναλειτουργεί το ΠΕΣΥΠ Πελοποννήσου

Ιούνιος 30, 2016 - 17:30
1 σχόλια

Το Παράρτημα Πελοποννήσου της ΑΣΠΑΙΤΕ (με έδρα την πόλη του Άργους) ανακοινώνει την επαναλειτουργία του  τμήματος ΠΕΣΥΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, σύμφωνα με την υπ αριθμ. 28/29 Ιουνίου 2016 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλε η Διεύθυνση του Παραρτήματος Πελοποννήσου.

Σελίδες