Μάρτιος 2016

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το λιμάνι του Άστρους

Μάρτιος 31, 2016 - 22:36
4 σχόλια

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και υπερασπίζεται τα έργα της"

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με δημοσίευμα για το λιμάνι του Άστρους η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

Ένα ορεινό καταπράσινο γραφικό χωριό στην Αρκαδία

Μάρτιος 31, 2016 - 21:00
0 σχόλια

Τα Άνω Δολιανά είναι ένα παραδοσιακό χωριό, αμφιθεατρικά χτισμένο στις βόρειες πλαγιές του Πάρνωνα.

Η φωτογραφία ανήκει στη Γ.Σ

Στείλτε τη δική σας φωτογραφία στο info@arcadiaportal.gr

 

Διαταγή για προστασία γυναικών και ανήλικων προσφύγων

Μάρτιος 31, 2016 - 20:32
2 σχόλια

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην προστασία ευάλωτων προσώπων, όπως οι ανήλικοι και οι γυναίκες μετανάστριες και πρόσφυγες, εξέδωσε διαταγή προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Σώματος, με εξειδικευμένες οδηγίες και κατευθύνσεις για το αστυνομικό προσωπικό.

Με τη διαδικασία αυτή επιδιώκεται να ενημερωθούν σχετικά οι αστυνομικοί, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων των παραπάνω προσώπων και να αποτραπούν τυχόν περιστατικά βίας και κακοποίησης σε βάρος τους.

Προσλήψεις στη Νότια Κυνουρία

Μάρτιος 31, 2016 - 20:15
0 σχόλια

Ο δήμος Νότιας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη  εργατοτεχνικού προσωπικού δέκα (10) ατόμων τα οποία για το μήνα  Απρίλιο 2016 θα απασχοληθούν στο Δήμο μας από 15-04-2016 έως  30-04-2016.

Ανώτατο όριο  απασχόλησης κατ΄ άτομο  πέντε (5) ημερομίσθια. Προκειμένου  να καλύψει πρόσκαιρες κα μικρής διάρκειας   ανάγκες  των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητας, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων .

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

Ετοιμάζεται ο Επιτάφιος του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης

Μάρτιος 31, 2016 - 20:03
2 σχόλια

Έργα τέχνης μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τους ξεχωριστούς επιταφίους του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, καθώς τα τελευταία χρόνια ο Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγκας με την αγάπη και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρου καταβάλει προσπάθειες έτσι ώστε να μπορέσει να επιτύχει έναν πολύ όμορφο στολισμό Επιταφίου.

«Μην παίζεις με το μέλλον σου, προστατέψτε το άθλημα μας» (pics)

Μάρτιος 31, 2016 - 19:09
2 σχόλια

Σεμινάριο της εταιρείας Sportradar για τον παράνομο στοιχηματισμό πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

Ο υπεύθυνος εκπαίδευσης της Sportradar στην Eλλάδα, Aλέξανδρος Γεροντικός, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας για θέματα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων και την πρόληψη ανάλογων φαινομένων.

Ανήθικη και απροκάλυπτη επίθεση στο Καφενείο της Μεγαλόπολης από δημοτικό σύμβουλο! (vid)

Μάρτιος 31, 2016 - 19:02
0 σχόλια

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στην Μεγαλόπολη χθες Τετάρτη 30 Μαρτίου, κατά την διάρκεια της διαδικασίας ερωτήσεων, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Μπούρα Ευάγγελος Τσουμπλέκας, έκανε μια ερώτηση που αφορά την παρουσία της κάμερας του Καφενείου της Μεγαλόπολης στην αίθουσα του συμβουλίου.

Κατά 25% μειώνεται ο χρόνος ζωής του Ταμείου των Μηχανικών

Μάρτιος 31, 2016 - 18:38
0 σχόλια

Η κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό, μειώνει κατά 25% το χρόνο ζωής του Ταμείου των μηχανικών, του ΤΣΜΕΔΕ. Αυτό αναδείχθηκε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός και στην οποία έγινε παρουσίαση της αναλογιστικής μελέτης για τη βιωσιμότητα  του Ταμείου από τον Αναλογιστή, Επίκουρο Καθηγητή Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αλέξανδρο Ζυμπίδη.

Στο αρχείο η υπόθεση Σταθάκη με τα «ξεχασμένα» 1,8 εκατ. ευρώ

Μάρτιος 31, 2016 - 18:27
2 σχόλια

Στο αρχείο αποφάσισε να θέσει την υπόθεση του κ. Γιώργου Σταθάκη με τα ξεχασμένα 1.800.000 ευρώ και τα αδήλωτα 36 ακίνητα η Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής, μόλις μία ημέρα μετά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για υποθέσεις διαφθοράς και διαπλοκής.

Αποικιοκρατία

Μάρτιος 31, 2016 - 17:53
26 σχόλια

«Ω, μεγάλε Γιαν Φαμπρ, λάβε τούτο το ταπεινό Ελληνικό Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου και κάνε ό,τι νομίζεις. Κάν' το βελγικό. Εδώ, επιθυμούμε τον εκ νέου εκπολιτισμό μας από τους πεφωτισμένους»...

«Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» από τον ΣΑΟΟ

Μάρτιος 31, 2016 - 17:52
0 σχόλια

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων συμμετέχει στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου   «Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες» και καλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους συμπολίτες μας να συλλέξουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης συνδρομής και να τα εναποθέτουν στα γραφεία του συλλόγου μας μέχρι την 7η Aπριλιου 2016,    στην οδό Βασ. Δεκάζου 9-11, Τρίπολη, βραδινές ώρες .

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2710234980  (ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ).

E-MAIL: saoo@otenet.gr

Βλάσης: Η κοινωνική ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιλαμβάνει τους πυρόπληκτους της Αρκαδίας

Μάρτιος 31, 2016 - 17:38
0 σχόλια

Την άμεση διευθέτηση του θέματος, που έχει προκύψει με την επιβολή μεγάλων προστίμων από το ΙΚΑ στους πυρόπληκτους της Αρκαδίας ζήτησε με ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

Σελίδες