Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος... Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 0-0 Γκόμες: «Παιχνίδι ισοβαθμίας»

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος... Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 0-0 Γκόμες: «Παιχνίδι ισοβαθμίας»

Αύγουστος 24, 2009 - 10:31

Φαίνεται πώς Αστέρας και Λάρισα, εκτός του ότι δημιουργούν παράδοση να παίζουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τα δύο τελευταία χρόνια τελειώνουν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Τρίπολη με 0-0.

Όπως και πέρσι λοιπόν, έτσι και φέτος, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην Τρίπολη χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν στον αγώνα της πρεμιέρας.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο προπονητής του Αστέρα Μάριο Γκόμες μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους που κάλυψαν το παιχνίδι:

«Είμαστε μία ομάδα ημικαινούργια, έχουμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε αγώνα με αγώνα να βελτιωνόμαστε. Είχαμε από 2-3 καλές ευκαιρίες οι δύο ομάδες για γκολ, ενώ στα τελευταία λεπτά η Λάρισα είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

Οι δύο ομάδες είχαν καλά διαστήματα στο παιχνίδι. Τα πρώτα τριάντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι και λειτουργούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, το τελευταίο τέταρτο του αγώνα η Λάρισα. Πιστεύω σε γενικές γραμμές, πώς ήταν ένα παιχνίδι ισοβαθμίας.

Η ομάδα έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ της, ήρθαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές που τους θεωρώ ισάξιους με αυτούς που έφυγαν. Όσο περνάνε τα παιχνίδια θα βρισκόμαστε καλύτερα στο γήπεδο»

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κύρκος του Συνδέσμου Ηπείρου, που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Καρντόσο, Μπαστία, Ιγκλέσιας, Νταμπίζα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Ουριμπάρι, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Φυντανίδης, Μπαστία, Καρντόσο, Εστέβες (61’ Καρέρα), Έντερ (74’ Ουντότζι), Βίλτσες, Τσέζαρεκ (59’ Καούνος).
ΛΑΡΙΣΑ: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Νταμπίζας, Περέιρα (72’ Σίμιτς), Τοάμα(59’ Γιαννακόπουλος), Μετίν, Ααράμπ. Ρομέου (92’ Τριποτσέρης), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Αμπουχατζίρα.

Πηγή:http://www.asterastripolis.gr

Ειδήσεις: