Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην Τρίπολη - Ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί παιδιά από Σερβία

Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην Τρίπολη - Ο Αρκαδικός θα υποδεχθεί παιδιά από Σερβία

Δεκέμβριος 23, 2009 - 09:31

Η αποδοχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου μεγάλος, αφού οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να δουν τους αγαπημένους τους παίκτες, να πάρουν αναμνηστικά της ομάδας, σε συνδυασμό βέβαια με το απόλυτο χειμερινό φρούτο όπως είναι η μπανάνα.

Σε ένα καλαίσθητο και όμορφα στημένο περίπτερο, ο Αρκαδικός και ένας από τους πιο βασικούς του σπόνσορες στη φετινή αγωνιστική περίοδο όπως είναι η Chiquita Hellas, είχαν την ευκαιρία να δείξουν ότι μέσα από μία καλή συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν πολλά πράγματα τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων

Παράλληλα υπήρχε dj κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας, που με την ανάλογη μουσική ανέβαζε το κέφι και καλούσε τους περαστικούς να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chiquita Hellas S.A. Θανάσης Γκλίνος ήταν παρόν σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο event δηλώνοντας: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αρκαδία, έφυγα από δω το 1979, αλλά από τότε έρχομαι πολύ συχνά. Με τον Αρκαδικό ξεκινήσαμε μία συνεργασία από φέτος, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αυτούς τους πέντε μήνες και βλέπουμε πώς πάει πολύ καλά στην κατηγορία του. Ελπίζω να του φέραμε και λίγο τύχη.

Εμείς ως εταιρία βοηθάμε πάντα άτομα και ομάδες που θέλουν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο τους. Αυτοί που ασχολούνται με τον Αρκαδικό, όλη η ομάδα, από τη διοίκηση, τον προπονητή με τον οποίο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια κάνουν πολύ μεγάλη προσωπική προσπάθεια. Μου ζήτησαν να βοηθήσω και νομίζω πώς αυτό θα ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για αυτά τα παιδιά που αγαπάνε την πόλη τους και την ομάδα.

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους τους Αρκάδες, να ευχηθώ στους ανθρώπους του Αρκαδικού τα καλύτερα, στις οικογένειες τους και φυσικά στην ομάδα. Ελπίζω και εύχομαι να τελειώσει η χρονιά με την πρώτη θέση στη βαθμολογία, να ανέβει ο Αρκαδικός κατηγορία και εγώ θα είμαι μαζί τους βοηθώντας ακόμα περισσότερο. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά»

Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο Γιάννης Σμυρνιώτης, που αναφέρθηκε με τη σειρά του στη συνεργασία που υπάρχει με την Chiquita «Ένας από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας ήρθε σήμερα στην πόλη μας διοργανώνοντας αυτό το χάπενιγκ.

Εκ μέρους της διοίκησης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Chiquita για την συμπαράσταση της στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος στην Α2 κατηγορία και να ευχηθούμε σε όλους Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά»

Πριν ξεκινήσει ο αγώνας με τους Ίκαρους Σερρών την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, η διοίκηση του Αρκαδικού δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία θα υποδεχθεί στο κλειστό γυμναστήριο έξι παιδιά (πέντε κορίτσια και ένα αγόρι) ηλικίας 8-13 ετών, τα οποία φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες –όπως κάθε χρόνο- από οικογένειες στην Τρίπολη μετά από σχετική πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Τα παιδιά αυτά, που κουβαλάνε μαζί τους τα «σημάδια» που αφήνει πίσω του ο πόλεμος, θα φιλοξενηθούν όλο το διάστημα των εορτών στην Τρίπολη και μέχρι τις 5 Ιανουαρίου, ενώ μόλις επιστρέψουν στη χώρα τους θα έχουν μαζί τους και αρκετά αναμνηστικά της ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού.

Ειδήσεις: