Φυτανίδης: «Θέλουμε τον κόσμο 12ο παίκτη» - Το Σάββατο παίζουν οι «μικροί»

Φυτανίδης: «Θέλουμε τον κόσμο 12ο παίκτη» - Το Σάββατο παίζουν οι «μικροί»

Οκτώβριος 02, 2009 - 10:05

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη συνέχισε χθες το απόγευμα ο Αστέρας, με το προπονητικό πρόγραμμα να χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη στο γυμναστήριο και το δεύτερο, ασκήσεις με μπάλα και τακτική στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, από τη σημερινή προπόνηση αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, η σοβαρότητα του οποίου θα διαπιστωθεί τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Ζεάν Κάρλος, ενώ Οράσιο Καρντόσο και Ίσραελ Νταμόντε συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους.

Πρώτο μέλημα όλων στην ομάδα είναι να διατηρηθούν οι χαμηλοί τόνοι και να αντιμετωπιστεί το παιχνίδι της Δευτέρας με την δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τη νίκη, θέλοντας να ισχυροποιήσουμε περισσότερο αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής.

Σίγουρα ο Εργοτέλης έχει παρουσιάσει σημαντικά σημάδια βελτίωσης και κάθε χρόνο παρουσιάζεται ως μία ομάδα που κτίζεται πάνω σε σωστές βάσεις. Την Δευτέρα, θα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου, την οποία είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας. Θέλουμε ο κόσμος της Τρίπολης να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας μας»

Οι δύο «μικρές» ομάδες του Αστέρα που αγωνίζονται στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα παίζουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στην Τρίπολη. Η ομάδα νέων (Κ-21) αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στις 10.30 π.μ. ενώ η εφηβική ομάδα (Κ-17) αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στις 3.30 μ.μ.

Ειδήσεις: