Φήμες για ενδιαφέρον Αστέρα για «Παπ»

Φήμες για ενδιαφέρον Αστέρα για «Παπ»

Δεκέμβριος 23, 2009 - 11:40

Την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου φαίνεται να «γλυκοκοιτάζουν» οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα ο Γιώργος Μποροβήλος εξέφρασε την επιθυμία του να καθιερωθεί ο Αστέρας.

Στον μεταγραφικό τομέα έχουν στρέψει την προσοχή τους οι ιθύνοντες του Αστέρα Τρίπολης και ένας από τους παίκτες που φέρεται να ενδιαφέρει τους Αρκάδες είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο «Παπ» φαντάζει ως μια πολύ καλή λύση για την γραμμή κρούσης του Αρκαδικού συλλόγου ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση προς τον έμπειρο φορ.
Στο μεταξύ σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε «Θέλαμε σήμερα να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και πραγματικά νιώσαμε και εμείς όμορφα, προσφέροντας συμβολικά δώρα προκειμένου να νιώσουν καλύτερα αυτές τις Άγιες ημέρες. Τους ευχηθήκαμε να είναι γεροί και ότι καλύτερο επιθυμούν»
Για τον Αστέρα ο Πρόεδρος των Αρκάδων δήλωσε «Θέλουμε να καθιερωθεί ως μία ομάδα που θα τη σέβονται και θα υπολογίζουν οι πάντες, είτε αγωνίζεται εντός, είτε εκτός έδρας. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Εμείς σε κάθε αγώνα κατεβαίνουμε για τη νίκη»

Πηγή: Gazzetta.gr

Ειδήσεις: